Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Głupio mi to mówić, ale dziś się czuję przesycony Joasią :rozglada:
Wiem, ja to zawsze muszę kręcić nosem :stop:
Obejrzałem wszystkie serwisy i dodatkowo magazyn, a planów nie zrealizowałem :spiewa:
:mhm: A może to i lepiej, że każdy weekend tak nie wygląda, bo człowiek daleko nie zajedzie. A ja sobie żadnego serwisu nie odpuszczę, bo moja słabość do Joasi jest za wielka :nie:
Wiem, ja to zawsze muszę kręcić nosem :stop:
Obejrzałem wszystkie serwisy i dodatkowo magazyn, a planów nie zrealizowałem :spiewa:
:mhm: A może to i lepiej, że każdy weekend tak nie wygląda, bo człowiek daleko nie zajedzie. A ja sobie żadnego serwisu nie odpuszczę, bo moja słabość do Joasi jest za wielka :nie:
-
- Fanatyk :)
Re:
A co, nie oglądasz ? :mhm:kamilo pisze:Witamy w niedzielnym Dniu na żywo :jupi:
Mam nadzieję, że rozpoczął się pierwszy serwis. Jak nie, to pozostaje mi tylko żałować
Serwis się rozpoczął punktualnie

Rozpoczął się :tanczy: Wszystko w serwisie było,a więc kilka sympatycznych łączeń z reporterami,zapowiedź kolegi Marca przy ekranie i rozmowa z panem z Państwowej Izby Gospodarczej( :rozglada: )na temat emigracji zarobkowej
Joasia na części rozebrała typowego emigranta
O wszystko zapytała i nawet zganiła polityków,że za slowami nie ida w parze konkretne czyny ułatwiające życie w PL :rozglada: Joasiu błagam Cie nie emigruj nigdzie :rydzyk: :spiewa: A na końcu panu życzyła miłego dnia :tanczy: Z capsami trochę nawaliłem,ale to nie moja wina :grozi:

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
Ale ja chciałbym dłużej ogladać serwisy z Joasią
Ale chyba jeszcze jeden taki pełny bedzie :tanczy:

I trofea z polowania
Ależ Ona szybko zwiewa z tego podestu
Ale przybywa znacznie szybciej :tanczy: Tak ochoczo,że nawet nie da sie 'złapać' gna na spotkanie z Nami :tanczy:

I trofea z polowania

-
-
Albo na to jak to dobrze byc zdolnym i pojętnym :aniol:kamilo pisze:Oto najlepszy przykład na to, jak przyjaźń z wydawcą potrafi być cenna
Joasia prawie nie była widziana na antenieW ostatnim serwisie była jakaś awaria z paskiem. Szkoda tylko, że praktycznie ciągle Joasię przysłaniała belka