[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Re: Taniec z gwiazdami!

Post autor: Adrian ;P »

Przepraszam, że 2 posty pod rząd, ale ktoś tutaj chyba chciał występ Tomka Karolaka w Tańcu :)

http://www.plejada.pl/3,2559,wideo,,173 ... l#autoplay

Na plejadzie już jest ;)
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

No chciał, chciał - dzięki! :D
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Zagrobelny ładnie tańczył i odpadł szkoda :neutral:
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

Zagrobelny faktycznie miał pecha, że odpadł po najlepszym ze swoich występów, zresztą większość gwiazd wyraźnie się rozkręciła i wypad z programu będzie b. przykry ;( , zgadzam się z Adrianem, że w najbliższych programach najprawdopodobniej wypadnie Kaliszuk i Duda, nie zmartwiłabym się gdyby dołączył do nich Janowski z Bosak :P ; ciekawa byłam występu Karolaka, którego pokaz postrzegany był przez część internautów jako profanacja programu, ale nie był zły, choreografia pomysłowa w klimacie "Anarchii"/niezawodny Egurrola :D /, za to coraz mniej podobają mi się aranżacje muzyczne, takie jakieś przekombinowane :?
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
adner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: adner »

Najlepszej piątki? Chyba najlepszej czwórki i Pudziana, chciałeś powiedzieć.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Tematem muzycznym najbliższego odcinka będzie piosenka francuska, przy której gwiazdy zatańczą rumbę, tango, walca angielskiego i quickstepa.

W tym odcinku pary zatańczą:

Para nr 8 - Magdalena Walach i Cezary Olszewski – rumba
Para nr 13 - Robert Janowski i Anna Bosak - tango
Para nr 4 - Tamara Arciuch i Łukasz Czarnecki - rumba
Para nr 11 - Marek Kaliszuk i Nina Tyrka - QS
Para nr 9 - Wojtek Łozowski i Blanka Winiarska - QS
Para nr 12 - Elisabeth Duda i Mario Di Somma - rumba
Para nr 5 - Mariusz Pudzianowski i Magdalena Soszyńska-Michno – walc angielski

Gościem programu będzie Magda Femme, której towarzyszyć będzie Iwona Węgrowska. Nie zabraknie też grupy Volt, która zatańczy zwariowanego kankana.
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Znów pojawiają się plotki nt. tego, kogo zobaczymy w ósmej edycji "Tańca z gwiazdami" - wśród kandydatów wymienia się Tomasza Karolaka, Monikę Brodkę, Kasię Pietras, a także Ewę Sonnet.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Isadora
Bywalec
Bywalec

Lubię ten progam bez względu na to kto w nim tańczy, zresztą i tak zawsze pojawia się jakiś królik w kapeluszu :lol2: , lubię te spekulacje kto ewentualnie zatańczy, Sonnet może mieć takie same problemy jak Figura, duży biust zdecydowanie utrudnia pląsy, Karolak raczej powinien wybrać się do JOŚ, myślę że zobaczymy aktorów z dwóch nowych seriali TVN czyli "39 i pół" i "Teraz albo nigdy", pewnie też kogoś z "Na Wspólnej", źle się ogląda osoby mało znane takie jak Łuczenko, Kaliszuk czy Zagrobelny, nie muszą to być od razu jakieś niesamowite gwiazdy ale przynajmniej osoby dość popularne, a takich trochę w serialach by się znalazło, mam nadzieję, że w najbliższej edycji nie zatańczą "spady" z konkurencyjnych show np. Janocha, Zając, Moskwa,Tolak czy Powierza, chociaż akurat te osoby pewnie bardzo by chciały. Póki co kibicuję Arciuch i Walach, bardzo jestem ciekawa kto odjedzie ze studia tym atrakcyjnym autem :hmm:
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Jeszcze nie znamy zwycięzcy siódmej edycji, a tu już zaczynają się spekulacje, kto zatańczy w ósmej. Czy to nie za wcześnie? :uhh:
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Te spekulacje zaczęły się tuż po starcie siódmej edycji - o ile nie wcześniej, pisaliśmy o tym na forum, a w swoim poprzednim poście wyraźnie napisałem: znów. :]
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Isadora
Bywalec
Bywalec

A co szkodzi sobie pospekulować :D , przecież to jeden z atrakcyjniejszych elementów tego show, przypomniało mi się, że bardzo chętnie zobaczyłabym w programie ponownie Anetę Piotrowską, to wg mnie jedna z najatrakcyjniejszych tancerek, szkoda, że nie tańczy w tej edycji :?
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

No i odpadł Kaliszuk czego się spodziewałem. Za tydzień szczerze powiem, ze nie mam pojęcia kto odpadnie, bo poziom jest wyrównany :spiewa:
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Ja wciąż mam nadzieję, że odpadnie Mariusz Pudzianowski. Powód jest prosty - nie lubię faceta i denerwuje mnie jego zachowanie. Chętnie w finale zobaczyłbym Magdę Walach, Tamarę Arciuch i Wojtka Łozowskiego lub Elizabeth Dudę.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Pudzian pewnie pociągnie jak Bryndal... :lol: W smsach dogania go już Janowski, a wole go niż Pudziana :P
Isadora
Bywalec
Bywalec

Poziom jest wyrównany i..nudny, tak naprawdę nikt się nie wybija, Kaliszuk odpadł bo i on i Nina niczym szczególnym się nie wyróżniali, ot poprawni jaki i pozostali, mam nadzieję, że w finałowej trójce zostanie Arciuch, Walach i Łozowski, w zasadzie jest mi obojętne kto wyjedzie samochodem, liczę na ciekawszy zestaw "gwiazd" i tancerzy w 8 edycji :D
ODPOWIEDZ