Ja to skomentuję tak: OMG!Serwis TVNFAN nieoficjalnie sie dowiedział, ze zmiany w programie informacyjnym TVN Fakty, które obejmują grafikę, studio, inne podejście do informacji, będzie można zobaczyć już 5 maja 2008, informuje nas rzecznik TVN.
Majowo poniedziałkowy program informacyjny TVN, poprowadzi Kamil Durczok.
tvnfan.pl
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
tvnfan.pl
A tak przy okazji, to patrzcie, czego NIEOFICJALNIE dowiedziała się konkurencja:
Re: Nowa grafika
Sam napisałeś - nieoficjalnie.
W takim razie powiedz mi, gdzie podano oficjalną informację nt. zmian w "Faktach".
W takim razie powiedz mi, gdzie podano oficjalną informację nt. zmian w "Faktach".
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Chodziło mu zapewne o formę przekazania tej informacji. "Jak nieoficjalnie dowiedział się serwis...". Napisane zostało to w takiej formie, jakby ten serwis sam dotarł do tych informacji. A tak nie było.
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Wysłałem tego newsa, ponieważ był napisany w tak żałosny sposób, że aż żal by było tego nie wyśmiać.
Teraz tylko musimy poczekać na te "majowo poniedziałkowe" Fakty.
A potem na majowo wtorkowe i majowo środowe...

A ja w bardzo nieładny sposób podzielę się z Wami prywatnym mailem, jaki dostałem dziś od tego całego dziwnego bloga:
A kto mi wyjaśni o co w tym blogu chodzi i kto, po co i dla kogo go robi?
[email protected]:
Witamy,
dzisiaj umieściliśmy na blogu promocyjnym informacje, z TVN Fakty będą w nowej formule 5 maja 2008. Czytaliśmy zarazem Wasze forum i istny brak szacunku ze strony Waszych Internautów, mam nadzieję, ze macie trochę klasy i starajcie się bardziej moderować to forum.
P.S. Nie wyrażamy na przeważanie w\w informacji i podawanie jej do informacji publicznej zgodnie z prawem Polskim.
Pozdrawiamy.

A kto mi wyjaśni o co w tym blogu chodzi i kto, po co i dla kogo go robi?
Mógłby mi to ktoś przetłumaczyć na polski...P.S. Nie wyrażamy na przeważanie w\w informacji i podawanie jej do informacji publicznej zgodnie z prawem Polskim.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
Czy oni myślą, że administratorzy TEGO forum będą kasować negatywne opinie o TAMTYM blogu? A mnie się wydaję, że forum jest od umieszczania na nim swoich opinii, także tych negatywnych.
I jeszcze tak czepiając się:
Czy w "zgodnie z prawem Polskim" słowo "polskim" nie powinno być z małej litery?
Z resztą cały mail jest pełen błędów.
I jeszcze tak czepiając się:

Czy w "zgodnie z prawem Polskim" słowo "polskim" nie powinno być z małej litery?

-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Kiedyś powstała strona tvnfan.pl, chwalili się, że są "najlepszą nieoficjalną stroną o tvn", potem zniknęli z neta, pisali, że wracają z mega fajną stroną, potem założyli bloga z niusami żywcem kopiowanymi z media2.pl no i tak ciągną do dziś.Łukasz pisze:A kto mi wyjaśni o co w tym blogu chodzi i kto, po co i dla kogo go robi?

Najlepsze jest to, że napisali o faktach, że to oni się dowiedzieli nieoficjalnie. 

Halo, proszę wyrażać istny szacunek! Bo będziemy kasować posty bez istnego szacunku!
Żeby Was jeszcze rozbawić pokażę, co dostałem od nich dzisiaj rano:

Ja bym mógł jeszcze dużo fajnych rzeczy powypisywać na ich temat, no ale po co.Panie Łukaszu Ropczyński, wiemy, że emocje biorą górę, ale zaniepokoiliśmy sie informacjami zamieszczonymi na Waszym forum, przekazaliśmy już stosownym organom ścigania, w najbliższym czasie redakcja tvnfakty.pl może spodziewać się konsekwencji w rozumieniu prawa i nadużywania go do celów niszczących wizerunek tvnfan.pl z Firmą TVNFAN Media, włącznie. Ubolewamy, że w Waszej redakcji nie ma odpowiedzialnych, sumiennych ludzi, zarazem zwracamy sie z prośbą o bardziej dogłębnym analizowaniem Waszego forum. Polskie prawo wyraźnie mówi o nienadużywaniu wizerunku firm w celach własnych korzyści czy wizerunku, czyli na rzecz innej firmy czy jakiegoś serwisu internetowego, ale jest to uogólnione.
Pozdrawiamy, dział departamentu innowacje, TVNFAN Media w Poznaniu.

tvnfan.pl
I jeszcze takie coś dostałem dzisiaj:

Szanowni Państwo, dostaliśmy informacje o naruszeniu prawa przez redakcję TVNFAKTY.pl na forum strony. Właściciel i menadżer działu innowacje TVNFAN Media poinformowali nas o fakcie rażącego i bezpodstawnego łamania prawa, a co za tym idzie, wykorzystywania wizerunku serwisu i firmy do celów nie związanych zupełnie z netykietą i standardami, które obowiązują w polskim Internecie. W imieniu w\w osób pragniemy poinformować, że Państwa dziania mogą doprowadzić do procesu sądowego i obciążaniem kosztów właściciela, jak i całego serwisu TVNFAKTY.pl. "My nie chcemy walczyć z konkurencją w taki sposób", informuje nas w liście redaktor naczelny, Damian Morąg. Proszę Państwa informujemy, że redakcja tvnfan.pl nie będzie się już kontaktować z Państwem w tej sprawie i teraz Biuro Ochrony Witryn Onet będzie pośredniczyć między dwiema stronami.
Pozdrawiamy, Izmir Ferth
Dział Ochrony Witryn Onet, Wielka Brytania.

O kurcze, "normalnie strach się bać". 
Troszkę odbiegnę od tematu. Serwis tvnfan.pl podkreśla, że "na tym blogu nie będzie udostępnianych powierzchni agencjom reklamowym oraz firmom zajmującym się e-marketingiem i pr-em". Dziwne to jest, bo w regulaminie zachęca do kontaktowania się w sprawie zamieszczenia reklam. Ciekawe co to za różnica dla internauty, czy reklama pochodzi od osoby prywatnej czy od agencji reklamowej.

Troszkę odbiegnę od tematu. Serwis tvnfan.pl podkreśla, że "na tym blogu nie będzie udostępnianych powierzchni agencjom reklamowym oraz firmom zajmującym się e-marketingiem i pr-em". Dziwne to jest, bo w regulaminie zachęca do kontaktowania się w sprawie zamieszczenia reklam. Ciekawe co to za różnica dla internauty, czy reklama pochodzi od osoby prywatnej czy od agencji reklamowej.
Drodzy Państwo, proszę się nie śmiać z TAMTEGO bloga, bo Łukasz pójdzie do więzienia.
Cytowanie ich listów DO NAS (a więc i DO WAS) i artykułów oraz ich komentowanie to "rażące i bezpodstawne łamanie prawa".
PS. Wpisałem do googli hasło "Dział Ochrony Witryn Onet"... I... "Nie znaleziono żadnych wyników wyszukiwania dla hasła "Dział Ochrony Witryn Onet".
Strach się bać. 

PS. Wpisałem do googli hasło "Dział Ochrony Witryn Onet"... I... "Nie znaleziono żadnych wyników wyszukiwania dla hasła "Dział Ochrony Witryn Onet".

No jak to, nie doczytałeś sygnaturki do końca? To z Wielkiej Brytani jest. Jak staniesz pod Big Ben'em to każdy Ci powie, gdzie oni mają swoje biuro i swoich komandosów.