Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Moderator: Łukasz
Przed chwilą mignęła mi Dagmara za kierownicą samochodu.
Wyglądało to na powtórkę wczorajszego materiału :rozglada: Temat - kradzieże samochodów. Przedstawiała statystyki, mówiła o najpopularniejszych metodach kradzieży - mnóstwo niecodziennych ujęć z Panią Redaktor mieliśmy okazję zobaczyć. :aniol:

-
- Fanatyk :)
-
- Czasem tu wpada
Re: Dagmara Kaczmarek
Jak widzę Dagmarę w takich fajnych, niekonwencjonalnych materiałach, to od razu przypomina mi się
relacja ze szczurkiem na ramieniu
relacja ze szczurkiem na ramieniu

-
- Czasem tu wpada
-
-
- Czasem tu wpada
Faktycznie, Dagmarze trafił ten dramatyczny temat, przez co nie schodzi z wizji, w dodatku codzienniekamilo pisze:Potem miała kilka relacji
relacje w PiŚ :tanczy:
No tego, to bym się nie spodziewałkamilo pisze:A ja dziś tak sobie niewinnie strzelałem po kanałach i natrafiłem na Dagmarę w... BBC

No to jeszcze jeden caps, tym razem inna fryzura niż na porannym capsie, który zamieścił epsztajnek

-
-
Kolejny dzien relacji Dagmary
Za minut kilka bedzie przysłuchiwała się kolejnej konferencji.Dzieki tej sprawie gwiazda Dagmary rozbłysnęła znów pelnym blaskiem :tanczy: Oczywiście zawsze była na to przygotowana,ale nie zawsze Jej to umożliwiano :nie: Świetne rzeczowe ralacje,dokładne opisy wszystkich faktów;o prezencji nie wspominając :tanczy: Żeby tylko ktoś Jej tam nie podkupił do jakiejś zachodniej telewizji,bo by była wielka strata. :rozglada:

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Czasem tu wpada
Tego się najbardziej obawiammaxxx pisze:Żeby tylko ktoś Jej tam nie podkupił do jakiejś zachodniej telewizji,bo by była wielka strata.

Ta sprawa trochę mi przypomina tę z Grenoble, myślę, że profesjonalizm Dagmary bierze się z tego, że już podczas początków na wizji była wysyłana na głęboką wodę (wspomniana Francja, czy materiały do Świata Reporterów) i to zaprocentowało :tanczy: obeznaniem w takich sytuacjach

Zastanawiam się jak długo potrwa pobyt Dagi w Austrii :mhm: narazie nie schodzi z anteny... i bardzo dobrze :brawa:
Aż miło się słucha (i ogląda przede wszystkim) relacje Dagmary, które są kwintesencją profesjonalizmu :spiewa:maxxx pisze:Świetne rzeczowe ralacje,dokładne opisy wszystkich faktów;o prezencji nie wspominając
Nie wiecie może, czy podczas majówki był powtarzany jakiś inny materiał (oprócz tego, o służbie zdrowia) Dagmary ze Świata Reporterów

-
Był - z Wenecji. Ale nie pamiętam już , którego dnia.Nie wiecie może, czy podczas majówki był powtarzany jakiś inny materiał (oprócz tego, o służbie zdrowia) Dagmary ze Świata Reporterów
-
- Czasem tu wpada
A przypadkiem, masz może nagranie tego materiału ?
-
Przypadkiem mam. Ale trwa ono 17 minut, co daje około 900MB objętości. Gdzie wystawić taki plik, i ile czasu by się sciągałDon Matteo pisze:A przypadkiem, masz może nagranie tego materiału ?

-
- Czasem tu wpada
epsztajnek pisze:Ale trwa ono 17 minut, co daje około 900MB objętości

Jeśli tak, to jedyne rozwiązanie jakie widzę, to ten program

Chyba, że podzielić ten plik na kilka mniejszych :mhm:
Najbardziej to mi zależy na rozmowie z wydawcą, więc może to wyciąć, wtedy będzie zajmowało mniej.
Daga miała dzisiaj jakieś relacje z Austrii ?