Moderator: Łukasz
Z tego wątku zawsze ładne dźwięki dochodzą :tanczy:kamilo pisze: Nasz kamilo - jak to ładnie brzmi :tanczy:
Wykrakałeśkamilo pisze:No rzeczywiście, ostatnio Wasi ulubieńcy nie grzeszą częstym pojawianiem się na wizji :nie: W tym przypadku może to początek jakieś ekspansji? :spiewa:
Ja Ci coś podeślękamilo pisze:Tylko, że Paweł mnie nie na karmi. :rozglada:
I chyba nigdy nie będzie :rozglada: Joanna w łysych gustuje? :rozglada:kamilo pisze:Jest tylko jedno małe ''ale''.Kolega (jeszcze) nie jest łysy
W Joanny dobry gust, nigdyNika pisze:Nawet nie śmiejmy w to wątpić! :grozi:Dżastina pisze:I sprawdzić, czy materiał rzeczywiście jest tak dobry, jak twierdzi panna Joanna![]()
I już nigdy więcej na tak długo nie znikałNika pisze: A Pawła nie zapedzaj do gotowania dla siebie posilkow, bo my go tu chcemy zeby materialy szykowal i nadawal, nadawal, nadawal!!!
Tylko dlaczego ja tej zapowiedzi nie widziałam? :uhh: Dzięki obi za capsiorka :*obieżyświat pisze:..dzis puścili krótką zapowiedź reportażu![]()
Widziałam i słyszałam :tanczy: Po dwóch bardzo żywiołowych relacjach już jesteśmy :tanczy: Przed paroma minutami musiał przekrzykiwać pana, która akurat bardzo głośno do ludu przemawiałkamilo pisze:To się nazywa ta... kobieca solidarnośćAlez kamilo nasz kochany...
Więc żeby się już więcej nie narażać oświadczam, że Paweł ma dziś relacje o pochodach pierwszomajowych!
Żyć - nie umierać :tanczy:Dżastina pisze:Z tego wątku zawsze ładne dźwięki dochodzą
To chyba jeszcze u Agaty muszę coś wykrakać. A nóż pomożeWykrakałeś Tvn24 wręcz bombarduje dziś nazwiskiem Łukasik Wszyscy się prześcigają w zapowiedzi jego reportażu
Nie śmiałbym prosić :nie:Ja Ci coś podeślę
W kim gustuje tego nie wiemy, ale nasze obserwacje na to wskazują :spiewa:Joanna w łysych gustuje?
Panna Joanna prawdę Ci powie! :aniol:I sprawdzić, czy materiał rzeczywiście jest tak dobry, jak twierdzi panna Joanna
Może znaleźć jakiś kompromis np. materiały kulinarne :rozglada:A Pawła nie zapedzaj do gotowania dla siebie posilkow, bo my go tu chcemy zeby materialy szykowal i nadawal, nadawal, nadawal!!!
Widocznie należycie nie oglądasz TVN24. Ja tą zapowiedź widziałem już z 5 razyTylko dlaczego ja tej zapowiedzi nie widziałam? Dzięki obi za capsiorka
Spróbuj. Chłopaki na pewno będą Ci wdzięcznekamilo pisze: To chyba jeszcze u Agaty muszę coś wykrakać. A nóż pomoże
No to teraz wszystko się wydało :rozglada:Widocznie należycie nie oglądasz TVN24.
Mi też udało się w końcu ją zobaczyć :tanczy: Z moich wnikliwych obcerwacji wynika, że tych fragmentów z zapowiedzi - stand'upu Pawła i Pawła w kasku na głowie, zabrakło w dzisiejszym reportażu :mhm: Moi drodzy - czuję, że jeszcze materiał w ŚR nas czekaJa tą zapowiedź widziałem już z 5 razy
Ale ten podtytuł, tyczy się jutrzejszego materiału, z którym Paweł juź chyba nic wspólnego mieć nie będzie :rozglada:Tylko, że do zapowiedzi niepotrzebnie dodali ''Wyprodukowano w Chinach''. Kojarzy mi się to z kiczowatym ''Made in China'' :ech:
not that kind pisze:
Udało się bez mojej interwencji.Spróbuj. Chłopaki na pewno będą Ci wdzięczne
Mogłaś się nie przyznawać. :nie:No to teraz wszystko się wydało
Jeszcze chwila o powiem, że Joanny K. jest za dużo :mhm:I już wiemy dlaczego Joanna K. miała zaszczyt wcześniej od nas zerknąć na Pawłowy reportaż Udzielała swojego głosu jego bohaterkom
Zrozumiałem to po 15 minutach, kiedy nie można była edytować posta :rozglada: Ale nie wiem czy Paweł do końca nic wspólnego z nim nie miał, bo nie oglądałem a z wątku o wpadkach w TVN24 dowiedziałem się, że to była Jego ''tfórczość'' :uhh:Ale ten podtytuł, tyczy się jutrzejszego materiału, z którym Paweł juź chyba nic wspólnego mieć nie będzie
Dla uściślenia dodam, że pierwszych jedenaście pochodzi z rozmowy na chwilę przed emisją reportażunot that kind pisze:Capsy z reportażu![]()
Już tak nie narzekaj :> Nie było tak wiele tych relacji, w tym jedna, w której Pawła było tylko słychać. Ale do rzeczy, to znaczy do omówienia po krótce dzisiekszego Pawełkowego dyżurunot that kind pisze:Ufff.... :hyh:
A będą jeszcze z dzisiejszych relacji :hyh:
Dziękuję za miłe słowa, ale zdaję sobie sprawę, że dość chaotycznie mi to wyszłoNika pisze:Dżastina jestem pod wrażeniem jak wszystkoi punkt po punkciku pieknie zrelacjonowalas.
Tu się nie zgodzę :nie: Uważam, że wszystko było idealnie dopieszczone :tanczy:Nika pisze:Jedyny maly minusik to troszke czasami za bardzo przeciagniete byly niektore ujecia przez co mialo sie chwilami wrazenie, ze sie dluzy, ale to tam taka mala dygresja.
Słyszałam jak chichotały, kiedy operator wychodził z windyNika pisze: A zauwazyliscie jakie te dziewczyny-pracownice restauracji byly zawstydzone i jednoczesnie zauroczone obecnoscia Pawla?!
Wszędzie gdzie się pojawi wywołuje emocjeNika pisze:On taki wysoki blondyn wsrod niskich ciemnowlosych Chinczykow na pewno stanowil dla nich ciekawa egzotyke i przykuwal wzrok. :hyh:
Aż chciałoby się schrupaćNika pisze:Kamilo specjalnie dla Ciebie kacik kulinarny z Pawłem w roli glownej
Niesamowitą i smakowitą :tanczy:obieżyświat pisze:..no to widzę dziewczyny że macie niesamowitą ucztę od dwóch dni![]()
Gdyby było więcej wcale bym nie pogardziła :rozglada:obieżyświat pisze:..relacji cała masa
Miło mi, że i Tobie się podobałobieżyświat pisze:..i jeszcze taki obszerny i niesamowicie interesujący reportaż![]()
Jeszcze tylko powrocik za stół prezenterski i będę mogła oświadczyć, że jestem sytaobieżyświat pisze:..nieobecność Pawła została wynagrodzona![]()
![]()
..można pokusić się o takie stwierdzenie :rozglada:
Dość już się wyleniuchowałaś :rozglada:not that kind pisze:Dla mnie powrót Pawła na wizję oznacza jedynie dużo roboty
Małe niedopatrzenie? :> Jak można było przeoczyć tak efektowne zbliżenia :nie:To ujęcia z rozmowy Pawła z lokalnym działaczem politycznym. Ależ ten gość ściemniał :nie:not that kind pisze:A to małe niedopatrzenie z reportażu![]()
Ależ ja się wcale tego nie obawiałam, gotowanie sprawia mi ogromną przyjemnośćkamilo pisze:Tak za bardzo nie wiem od czego zacząć. Reportażu opisywać nie będę, bo nikt tego nie zrobi lepiej od samych fanek. Powiem tylko, że oglądałem z połowicąI muszę uspokoić Dżastinę, że nie będzie musiała mi wysyłać obiadków :spiewa:
Trochę szkoda, że nie uległa łukasikomanii, ale najważniejsze, że reportaż jej się spodobał :tanczy:kamilo pisze:Ale nie martwcie się, widziałem, że połowica oglądała z zapartym tchem, a ta znieczulica na załogantów jest ogólna i wszechobecna :ech:
Ja bardzo cenię sobie szczerośćkamilo pisze:Mogłaś się nie przyznawać. :nie:No to teraz wszystko się wydało
Żebyś jeszcze kiedyś nie zatęsknił :>kamilo pisze:Jeszcze chwila o powiem, że Joanny K. jest za dużo :mhm:
Pawła 'tfórczość' zdecydowanie to nie była, ale okazuje się, że Paweł i o ten dzisiejszy reportaż się otarłkamilo pisze:Zrozumiałem to po 15 minutach, kiedy nie można była edytować posta :rozglada: Ale nie wiem czy Paweł do końca nic wspólnego z nim nie miał, bo nie oglądałem a z wątku o wpadkach w TVN24 dowiedziałem się, że to była Jego ''tfórczość'' :uhh:Ale ten podtytuł, tyczy się jutrzejszego materiału, z którym Paweł juź chyba nic wspólnego mieć nie będzie
Bywa, że notka żadnego wątku nie czyta :rozglada: Czyni tylko swoją capsiarską powinność :rozglada:kamilo pisze:A notka i dziękuję bardzo za wczorajsze capsy u Joanny. Co prawda zrobiłem to już u Niej w wątku, ale nie mam gwarancji czy przeczytałaś, a potem będzie że ja ani be, ani me na Twoją robotę :tanczy:
Wytwory kąciku czy bohatera głównego? :>Dżastina pisze:Aż chciałoby się schrupaćNika pisze:Kamilo specjalnie dla Ciebie kacik kulinarny z Pawłem w roli glownej
Ciesz się z tego co masz :spiewa: 2 razy do tej samej rzeki się nie wchodzi :stop:Jeszcze tylko powrocik za stół prezenterski i będę mogła oświadczyć, że jestem syta
Jakbyś zobaczyła, jak jestem wybredny to byś tą chęć straciłaAleż ja się wcale tego nie obawiałam, gotowanie sprawia mi ogromną przyjemność
No tego to tak naprawdę też do końca nie wiem, ale jestem prawie przekonany, że tak :tanczy:Trochę szkoda, że nie uległa łukasikomanii, ale najważniejsze, że reportaż jej się spodobał
Słowa dające wiele do myślenia... :hyh:Żebyś jeszcze kiedyś nie zatęsknił
No to już nie będzie moja wina :nie:Bywa, że notka żadnego wątku nie czyta Czyni tylko swoją capsiarską powinność
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości