Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Ach ja tak z dobiegu staram się chłonąć serwisy z Joasią ile mogę :lol2: Z takich bon motów ,które udało mi się zaobserwować to dosyć egzotyczna wymiana zdań pomiedzy Joasią a Jej kolegą Jarosławem Kuźniarem :lol2:
Jarka ,ktory czekal przy ekranie by opowiedziec Nam o propozycjach porankowych na majowy weekend Asia zapowiedziała tak :arrow: '..o tym kiedy i gdzie beda mogli państwo spotkać się ze swoimi ulubieńcami Porankowymi opowie jeden z nich Jarosław Kuźniar..' :lol2: Jarek :arrow: '..Dzień dobry pani Joanno.Z tymi ulubieńcami to ja bym nie przesadzał :nie: Oczywiście mówie za siebie..' :spiewa: A później dodał :arrow: 'To wszystko pani Joanno Prosto z Polski' :lol2:
Czasami żałuje,że tak rzadko sa razem na antenie-działoby się :szalony:

Też była rozmowa z takim prezesem fundacji,która zajmuje się ludźmi skrzywdzonymi,ofiarami gwałtów i związków kazirodczych :/ :< Joasia bardzo taktownie wypytala co trzeba. :rozglada:

A potem miła niespodzianka zdradzona juz przez kamilo :tanczy: Strasznie fajna rozmowa z P.Łukasikiem :aniol:
Pomijajac już,że o ciekawych rzeczach związanych z Chinami opowiadał to nawet Joasię testował na wyrywki :lol2:
Np zapytał czy wie ile samochodow nowych dziennie przybywa na ulicach Pekinu :tanczy: Asia nie miała pojęcia :spiewa: Okazało się,że tysiąc a wogóle jeździ 3 miliony :shock: Nieźle :spiewa:
A przywital się z Dżoanką zwrotem 'ni hao' czym wywołał uśmiech pani redaktor :tanczy: Dzięki panie Pawle :tanczy:
A za rozmowę podziękował 'xie xie' :tanczy: Joasia się zaśmiała w niebogłosy,już chyba całkiem przypadkiem dosłyszeliśmy zapytanie Aśki 'co to było :?:' :lol2:
A do tego Joasia zdradziła,że już we fragmentach oglądnęła materiały Pawła z Chin i powiedziała,że są naprawdę bardzo ciekawe i poleca :lol2:

:arrow: :arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A to jest dobre :tanczy: Paweł z wodą,Joasia z nogawkami sie rozprawia :lol2: :arrow:
Obrazek

Asia uwielbiam Cię :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Czasami żałuje,że tak rzadko sa razem na antenie-działoby się
Szkoda, że nie widziałem tej ''wojny'' dwóch mocnych charakterków. :lol2: Podobnie jak ostatniego serwisu. Ominęło mnie coś ciekawego :?: :rozglada:
maxxx

Szkoda, że nie widziałem tej ''wojny'' dwóch mocnych charakterków.
Dystans dzielący stanowisko prezenterskie od ekranu zrobil swoje :lol2: Ale i tak nie przeszkodził w lekkim przekomarzaniu się co do długości trwania świątecznych Poranków :lol2:
Podobnie jak ostatniego serwisu. Ominęło mnie coś ciekawego
W zasadzie to były dwie rozmowy telefoniczne po wypuszczeniu zatrzymanych policjantow ws. K.Olewnika :uhh: Z obrońcą Remigiusza M. i chyba z prokuratorem.A tak to łączenia,sporą część serwisu zabrała rozmowa Dagmary w Amstetten :rozglada: A na końcu wymiana uprzejmości z Anią Kalczyńską :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

No ja miałem szczęście wrócić właśnie na rozmowę Joasi z kolegą Pawłem :D
Rzeczywiście bardzo sympatyczna zapowiedź tego, co będzie można ogladać na antenie już od jutra.
Joasia chyba się zdziwiła, że tak wiele samochodów przybywa dziennie na chińskich ulicach :rozglada:
No i szkoda, że większa część rozmowy odbywała się w małym okienku lub była przysłonięta obrazkami z Chin :cicho:
Ta Joasia niecierpliwa- nawet nie poczekała na zakończenie serwisu, a już jakieś inne pogaduchy z Pawłem zaczęła :lol2:

W kolejnych serwisach pewnie to co było już w cześniej- dalszy ciąg sprawy Olewników, Joasia rozmawiała z rzecznikiem olsztynskiej prokuratury. Później relacja Dagmary Kaczmarek z Austrii, zapowiedziała Anie K. w M24 i tak zleciał następny serwis :lol2:
maxxx

Magazynek spóźniony 4 minutki dlatego Joasia zaczęła odrazu materiałem bez zajawek :spiewa: I na jutro zaprosiła-hmm więc nie wiem jutro też bedzie :rozglada: No Nas to cieszy,że tak lubi się z nami spotykać :tanczy: I tak symbolicznie,jedna Joasia wystarczy dziś :tanczy: :arrow:
Obrazek
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Magazynek spóźniony 4 minutki dlatego Joasia zaczęła odrazu materiałem bez zajawek
Nie 4, lecz 3 minutki. No i widać, że okrojony przynajmniej o jeden materiał. :D
I na jutro zaprosiła-hmm więc nie wiem jutro też bedzie
Oczywiście, że będzie punktualnie o 17.10. Tak to by się nie zapowiedziała :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No ja już myslałem, że konferencja się przeciągnie na znaczną część magazynku :rozglada:
No ale w końcu się objawiła, widzialem jedną zapowiedz :D
W końcu po dwóch serwisach DnŻ to wystarczająco :D Fajnie, że Joasia trochę rozpanoszyła sie w DnŻ :jupi:
Pamiętacie jeszcze te czasy na początku Joasiowego prostozpolskowania, kiedy pojawiała się tylko 3 razy w tygodniu :shock: Teraz można powiedzieć, że jest wręcz tytanką pracy :lol2:
maxxx

kamilo pisze:Nie 4, lecz 3 minutki. No i widać, że okrojony przynajmniej o jeden materiał.
Oni to dopiero się starają żeby czasem za dużo nie było :spiewa: -no ale Joasia musi tam trzymac dyscypline :lol2:
Oczywiście, że będzie punktualnie o 17.10. Tak to by się nie zapowiedziała
Myślisz,że można Jej bezgranicznie wierzyć :?: :lol2: No dobra,nie śmiem wątpić :spiewa:
arczi pisze:Fajnie, że Joasia trochę rozpanoszyła sie w DnŻ
Ano fajnie , fajnie :tanczy: Jak dla mnie to moze się dalej panoszyc :tanczy:
Pamiętacie jeszcze te czasy na początku Joasiowego prostozpolskowania, kiedy pojawiała się tylko 3 razy w tygodniu Teraz można powiedzieć, że jest wręcz tytanką pracy
Pamiętamy,ale to były dla Nas racje więzienne wręcz :rozglada: Teraz to i tak nie mamy co narzekać :shock: A pamietacie jak..nie to za bolesne wspomnienia :cicho:

P.S Chyba nigdy tak rano nie pisałem :D W każdym razie chcę napisać byście pilnowali mi tu Joasię :grozi: No chyba,że puścicie Ją na żywioł,ale miejcie na oku :lol2: Pojawię się za dni kilka :rozglada: :rozglada:
Camilo
Guru
Guru

Re:

maxxx pisze:Oni to dopiero się starają żeby czasem za dużo nie było -no ale Joasia musi tam trzymac dyscypline
Ale jak Jej już do słuchawki gadają, że ma obciąć to niewiele może :ech:
Myślisz,że można Jej bezgranicznie wierzyć? No dobra,nie śmiem wątpić
A to jest ciekawe, odpowiedź - zależy w jakiej kwestii. Myślę, że w tej można Jej umiarkowanie bezgranicznie ufać. :lol2:
Pamiętacie jeszcze te czasy na początku Joasiowego prostozpolskowania, kiedy pojawiała się tylko 3 razy w tygodniu Teraz można powiedzieć, że jest wręcz tytanką pracy
Pamiętam te czasy, ale przez mgłę więc nic więcej nie powiem :rozglada:
P.S Chyba nigdy tak rano nie pisałem W każdym razie chcę napisać byście pilnowali mi tu Joasię No chyba,że puścicie Ją na żywioł,ale miejcie na oku Pojawię się za dni kilka
Jak zobaczyłem, o której tu napisałeś to najpierw sprawdziłem na ustawienia czasu, a później już wiedziałem, że coś tu śmierdzi :spiewa: Joasia będzie pilnowana, ale nie całą dobę :nie: Jeśli wystarczy Ci się zadowolić słowem, to się cieszę. Jeśli wolisz ucieszyć oczy obrazkami, to już może być gorzej. No chyba, że epsztajnek... :rozglada:
Camilo
Guru
Guru

Długi weekend z Joasią :jupi: Cudownie :tanczy: Chyba specjalnie zamówiła tą kiepską pogodę, bym musiał Ją oglądać, a nie ruszać się z domu :roll: Ale wszystko wskazuje na to, że Joasię trochę obetną, bo zapowiedziała transmisję z tych wszystkich marszy i pochodów. :hyh:
Camilo
Guru
Guru

Czyżbym był dziś jedynym Joasiooglądaczo-pisarzem? :uhh:
Króciutko o czym w ostatnim serwisie - na przykładzie Oli Charuk dała do zrozumienia, że jazda na quadach to fantastyczna zabawa i warto się do niej przekonać. Wyraźnie zbulwersowała się też rytuałem zrzucania dzieci z wieży przez indyjskich muzułmanów, co - podobno - służy zdrowiu... :ech:
Później postaram się coś podejrzeć od tyłu :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Ojej, Joanka w DnŻ :tanczy: W sumie to spodziewałem się tego 8)
kamilo pisze:Chyba specjalnie zamówiła tą kiepską pogodę, bym musiał Ją oglądać, a nie ruszać się z domu
Trzeba korzystać z wolnego. W końcu trafia się raz na czas :lol2:
Zawsze to dwa dni więcej :jupi: A pogoda jest bardzo sympatyczna, troche słońca, troche wiatru :D

Chyba skuszę się na obecnie trwający serwis, a za godzine Joasia będzie miała dwójkę gości- jakiegoś pana z 'Komputer Świat' i Magde Femme :P Ciekawe o czym bedzie z nią rozmawiać :rozglada: A może jakąś piosenkę by z nią wykonała :tanczy:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Re: Joanna Kryńska

Post autor: Nika »

Slyszeliscie?! Joanna z goscmi rozmawia o spamie, i mowi ze czesto jak rano otwiera skrzynke, to zazwyczaj znajduje niechciane wiadomosci. :uhh:
Ciekawe czy chodzilo jej tylko o niechciane reklamy czy tez o cos jeszcze?! :mhm:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Dzisiejsza Joanna :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Ha :tanczy: Miałem nosa, żeby włączyć nagrywarkę. Wróciłem z majowego spaceru i taka niespodzianka :D
Teraz oglądam bieżący serwis , ale potem obejrzę wcześniejsze.
Oj, Aśka zapracowana, ale jak wybędzie na urlop to, na dłuuuuuuuuugi :?
ODPOWIEDZ