pawell pisze:
PS wygląda na to, że sporo osób przyszło na ten casting skoro Pan na naklejce ma nr 1036.
Stary numer TVN-u. Pan raczej był 36 potencjalnym talentem. Tak samo był w jukendens. Tysiąc oznaczał miasto castingu. Widziałem jakiś program w którym stwierdzono że na casting przybyły tłumy Widziałem w sieci zdjęcia. Było góra 50-70 osób. W TV wypowiadał się chłopaczek z numerem 3026 Taki zabieg socjotechniczny coby wyglądało że jest dużo chętnych. Trochu śmiesznie zabrzmiałoby przybyły tłumy i chłopak z numerem 26 Na gminne turnieje ping-ponga więcej ludzi przychodzi
media2.pl pisze:Kto poprowadzi program ["Mam talent"]? Oficjalnie nie wiadomo. Jednak serwisy plotkarskie wśród prowadzących wymieniają Wojtka Łozowskiego, prezentera MTV Polska znanego z ostatniej edycji programu "Taniec z gwiazdami". Wśród jurorów programu wymienia się m.in. Tomasza Jacykowa oraz Roberta Leszczyńskiego.
Tylko nie Łozowski. Nie znoszę tego sztucznego, plastikowego uśmiechu.
W YCD jest Piróg, w Talentach pewnie będzie Jacyków, ma juz sporą praktykę w ocenianiu, jest kontrowersyjny, ciekawe kto do Niego dołączy, gdzieś czytałam, że Leszczyński, nie trawię gościa
"Widziałem go na castingu do tego programu w Poznaniu. To były zamknięte przesłuchanie tylko dla wybranych gwiazd telewizji. Wojtek był bardzo wyluzowany, jakby przeczuwał, że już ma tę pracę - donosi świadek."
Dzisiaj w dzień Dobry TVN mówili o ''Mam Talent''. Mówili między innymi o tym, że program miał się nazywać ''Polak potrafi''. Ale chyba dowiedzieliśmy się jednej ważnej rzeczy Tego, że jednym z jurorów będzie Wojciech Iwański
Panowie, to ma być czołowy format jesiennej ramówki TVN. Producenci nie zaangażują do niego prowadzącego, którego publiczność lubi - delikatnie mówiąc - dość średnio. Łozo nie wywołał żadnej furrory, poza tym moim zdaniem, nijak pasuje do programu talent-search. Tym bardziej, że to będzie raczej program natargetowany na cały przekrój wiekowy społeczeństwa, a nie na nastolatków. I jak ma się do tego Łozowski? Po co TVN miałoby go do tego angażować? Bo wystąpił w "Tańcu z gwiazdami"? I co z tego? Żadnej furrory tam nie zrobił.
Marcin, a od kiedy TVN się zastanawia czy ktoś pasuje WSZYSTKIM widzom, czy nie. Bez przesady. Gdyby tak było, to Mołek już dawno wyleciałaby z TVN. Każdy ma swoich fanów i przeciwników. Nie przepadam za Łozowskim, ale ten argument wydaje mi się słaby.