[Polsat] Wydarzenia
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Re: Wydarzenia
Matko jak ona się zmieniła nie poznałem jej
dzięki.
dzięki.
schudła, podcięła i wyprostowała włosy.
Ale wciąż chyba bywa jedynie w popołudniowych wydaniach WYDARZEŃ? Czy częściej już ma zaszczyt być w gł. wydaniu? Jak to jest?
Ale wciąż chyba bywa jedynie w popołudniowych wydaniach WYDARZEŃ? Czy częściej już ma zaszczyt być w gł. wydaniu? Jak to jest?
Jarosław Kulczycki odchodzi z ''Wiadomości''. Zasili ''Wydarzenia'' oraz Polsat News.
Więcej
http://www.efakt.pl/bulwar/artykul.asp?artykul=31769
Więcej

-
- Fan Forum
- Kontakt:
On już był w dwójce potem w Polsacie następnie poszedł do jedynki znów wraca. Ile jeszcze :grozi: Chyba poczuł się gwiazdą
Ja mam nadzieję, że to prawda że będzie prowadził ,,Wydarzenia" w Polsacie i dziwi mnie że nikt mu tego wcześniej nie proponował tylko prowadził ,,Interwencję" :ech: Jeśli to prawda to będzie on-obok Magdaleny Kaliniak- najlepszym prezenterem serwisu ,,Wydarzenia".
a co do kanału Polsat News to myślę że nie będzie taka dobra jaka mogła by być..... skoro Polsat daje się rozkradać osobom takim jak Hieronimek
Szwindel roku!!!!!!!! Ciekawe co na to pracownicy Polsatu. Oni ciężko harują a taki Solorz rozdaje akcje za darmo kumplom-szantażystom. Niszczy stację!! :hmm:
a co do kanału Polsat News to myślę że nie będzie taka dobra jaka mogła by być..... skoro Polsat daje się rozkradać osobom takim jak Hieronimek

Kulczycki jest bardzo dobrym prezenterem, tylko tymi ciągłymi odejściami robi sobie wielką krzywdę, bo przestaje być kojarzony z jakimkolwiek programem. Skoro siedział w "Panoramie", potem wpadł do "Interwencji", chwilę posiedział w "Wiadomościach", a teraz gna do "Wydarzeń", to ja przepraszam ale identyfikacja tego człowieka może być dla widza kłopotliwa.
Okazuje się,że jego przejście do Polsatu wcale nie jest jeszcze takie pewne.Przynajmniej w artykule z wczorajszego 'Dziennika' tak wynika.Gdzie cytowana jest wypowiedź Kulczyckiego
'.."Na razie nie mam zamiaru zmieniać swojej sytuacji zawodowej" - mówi nam jednak dziennikarz "Jedynki"...' :]

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
W czasie fazy grupowej Euro 2008 główne wydania "Wydarzeń" Polsatu mają pojawiać się o godz. 20.00. Zmiana godziny emisji dziennika to efekt decyzji Polsatu o pokazywaniu zdecydowanej większości meczów na otwartej antenie.
Stacja w czasie fazy grupowej nadawać będzie dwa spotkania dziennie. Pierwsze emitowane będzie o 18.00, drugie - o 20.45. Obie transmisje poprzedzone zostaną krótkim studiem sport. Jak wynika z przesłanej na ramówki kanału na pierwsze dwa dni mistrzostw, pomiędzy nimi o 20.00 emitowane mają być 10-minutowe "Wydarzenia", a potem sport i pogoda. Całość zmieścić ma się w kwadransie.
Stacja w czasie fazy grupowej nadawać będzie dwa spotkania dziennie. Pierwsze emitowane będzie o 18.00, drugie - o 20.45. Obie transmisje poprzedzone zostaną krótkim studiem sport. Jak wynika z przesłanej na ramówki kanału na pierwsze dwa dni mistrzostw, pomiędzy nimi o 20.00 emitowane mają być 10-minutowe "Wydarzenia", a potem sport i pogoda. Całość zmieścić ma się w kwadransie.