[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Re: Taniec z gwiazdami!

Post autor: Adrian ;P »

Chyba jest sposób, aby w finale została Magda i Tamara... i przy tym Pudzian :D Są to spsooby dość realne. Pierwszy:

Jury:
Tamara 4
Magda 3
Pudzian 2
Janowski 1

SMS:
Pudzian 4
Janowski 3
Magda 2
Tamara 1

Wówczas:
Pudzian 6
Magda 5
Tamara 5
Janowski 4

Lub 2 sposób:

Jury:
Tamara 3
Magda 4
Pudzian 2
Janowski 1

SMS:
Pudzian 4
Janowski 3
Magda 1
Tamara 2

Wówczas:
Pudzian 6
Magda 5
Tamara 5
Janowski 4

Jedno jest pewne. Pudzian musi zatańczyć lepiej od Janowskiego! Inaczej się nie uda. Nie myślałem, że kiedykolwiek to powiem, ale mam nadzieję, ze Pudzian zatańczy dobrze i tym samym pomorze Tamarze zostać w finale. :lol:
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

Że też Ci się chciało robić takie wyliczenia :lol2: , ta edycja zapewne przejdzie do historii jako najbardziej nieudana, Pudzian i Janowski z Bosak w finale :x ,
pary tańczą poprawnienie czyli nuuudno, nie ma takich szalonych par jak chociażby Foremniak z Maserakiem, albo Aneta Piotrowska z Mroczkiem, kiedy parkiet rozgrzewał się do czerwoności, nie ma bajerów jak taniec z opaską na oczach czy czerwona sukienka Kingi na pół parkietu, nie ma aranżacji i orkiestry Sztaby, myślę, że to chwilowy spadek formy, a ja i tak jestem fanką tego programu :D
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
adner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: adner »

A tak a propos, w finale będą dwie pary, zmienili to w ciągu edycji. Popatrzcie regulamin na stronie TzG.
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Znów się zaczyna

Fakt:
Telewizja TVN ma nie lada problem. Siódma edycja "Tańca z gwiazdami" zbliża się do końca i już najwyższy czas znaleźć obsadę kolejnej serii popularnego show

Tymczasem gwiazd chętnych do pląsów na parkiecie pozostało już bardzo mało.
Już podczas przygotowań do siódmej edycji był nie lada problem z uczestnikami. Teraz może być jeszcze twardszy orzech do zgryzienia. Jak dowiedział się Fakt, TVN już rozpoczął poszukiwania gwiazd chętnych do zaprezentowania swoich tanecznych umiejętności w jesiennym programie.

Wielkie nazwiska są zawsze w cenie. A trudno w tej chwili o bardziej popularnego aktora niż Tomasz Karolak (37 l.) grający główną rolę w nowym serialu „39 i pół”. Propozycja występu w „Tańcu z gwiazdami” na pewno trafi na biurko jego menedżera. TVN powinien też zgłosić się do Agnieszki Dygant (35 l.). Jeśli aktorka przyjęłaby ofertę, stałaby się z miejsca największą ozdobą kolejnej edycji show.

Na liście życzeń producentów „Tańca z gwiazdami” na pewno znajdzie się już tradycyjnie któryś z aktorów najpopularniejszego serialu TVN „Na Wspólnej”. W bieżącej edycji wystąpiła Małgorzata Socha (28 l.), a teraz wśród kandydatów można się spodziewać Grażyny Wolszczak (50 l.) i Kazimierza Mazura (24 l.). Po niespodziewanym sukcesie, jaki odniósł w programie prezenter MTV Wojtek Łozowski (24 l.), nie powinno nikogo dziwić, jeśli zaproszenie do „Tańca z gwiazdami” dostanie jego koleżanka po fachu Kasia Burzyńska (25 l.).

Nieco w cień usunął się ostatnio aktor Paweł Małaszyński (32 l.). Udział w show mógłby dobrze zrobić jego karierze. Telefonu od TVN może spodziewać się również seksowna Ewa Sonnet (23 l.), która świetnie prezentowała się w programie TVP „Gwiazdy tańczą na lodzie”. Na liście życzeń producentów nie zabraknie któregoś z popularnych w Polsce obcokrajowców. Największe szanse ma Niemiec Steffen Möller (40 l.). Wreszcie na zaproszenie od TVN mogą liczyć odkrycia poprzedniego sezonu, jak aktorka Sonia Bohosiewicz (33 l.)
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Tak, w finale wystąpią 2 pary, bo finał będzie 25 maja. Gdyby miały wystąpić 3, to odbył by się on tydzień wcześniej.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Czytajcie jeszcze więcej Pudla i tym podobnych to wspaniale na tym wyjdziecie :? Dość niedawno Agnieszka Dygant mówiła, że nie ma zamiaru występować w żadnym tego typu show, gdyż jej osoby mogłoby być już za dużo...
Isadora
Bywalec
Bywalec

Ciekawe czy Szapołowska się zgodzi :hmm: , bardzo lubię te spekulacje :D i bez przesady , "gwiazdy" się znajdą, najważnejsze, żeby umiały się bawić i jednak trochę tańczyć :tanczy: :tanczy: , chciałabym żeby wróciła Aneta Piotrowska, no i Sztaba, chociaż na chwilę :D
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Tematem najbliższego odcinka "Tańca z gwiazdami" będzie polska muzyka. Gośćmi specjalnymi będzie Kora, zespół 5th Element oraz Ewelina Flinta i Łukasz Zagrobelny.

Uczestnicy programu zatańczą :

Para nr 5 - Mariusz Pudzianowski i Magdalena Soszyńska-Michno – quickstep i cha-cha
Para nr 4 - Tamara Arciuch i Łukasz Czarnecki – jive i tango
Para nr 13 - Robert Janowski i Anna Bosak – quickstep i cha-cha
Para nr 8 - Magdalena Walach i Cezary Olszewski - jive i tango
Isadora
Bywalec
Bywalec

Bardzo mnie cieszy udział Kory w TzG, dawno Jej nie widziałam i nie słyszałam, moze stanie się gwiazdą kolejnej edycji :?
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Podczas reklamy do jutrzejszego odcinka wdarł się błąd ''Na parkiecie pozostało 5 par''. Przecież są już tylko 4 pary...
Elek
Początkujący
Początkujący

Post autor: Elek »

Juuupi!!!!!!!! janowski odpadl... :D teraz kolej na pudziana... a w finale widze tamare i magde obie sa zjawiskowe ale to magdzie nalezy sie zwyciestwo.. dzisiejsze tance byly po prostu zawaliste.. chodzi mi o panie i zdziwilem sie ze dostaly tyle glosow:0 bardzo dobrze.. w koncu spoleczenstwo zmądrzalo.. i smieszylo mnie jak anka klocila sie z iwona:D:D
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Sprawiedliwości stało się zadość!! Dzisiaj odpadł Janowski, a za tydzień odpadnie Pudzian :D Dzisiaj był o krok od przegranej. Miał 21 % głosów, a Janowski 20 %. Magda 31 % a Tamara chyba 27 % i jestem w szoku :) Polska zmądrzała :lol2:
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Dzisiejszy odcinek z polskimi piosenkami był według mnie jednym z lepszych. :D Szkoda tylko, że dzisiaj nie odpadł Pudzianowski. Już wolałbym w półfinale widzieć Janowskiego, niż jego.
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Nareszcie!!!

Teraz tylko Pudzianowski wyleci i finał z Paniami :D
A co do wczorajszych występów piosenkarzy

Kora-nie komentuje nie podobało mi się w ogóle
Ewelina i łukasz- po prostu super!!!! Był to pierwszy od dawien dawna występ bez play-backu po prostu super widać, że umieją śpiewać
madziulka
Początkujący
Początkujący

Post autor: madziulka »

wczorajszy odcinek był świetny :-) Madzia I Tamarka mam nadzieje że będą w finale:-) tylko niech ktoś mi wytłumaczy czemu finał znowu składa się z dwóch par ? :/
ODPOWIEDZ