W sprawie niektórych userów
Moderator: Łukasz
Re: W sprawie niektórych userów
Przed chwilą to przeczytałem i sprawiedliwości stało się zadość. Zgodnie z obietnicą tego Pana już nie ma. On jest niereformowalny.
Coś te bany okazują się słabsze od nich :spiewa: Oczywiście, że liczyłem, iż nie będzie łatwo, ale on popełnia ten sam błąd co aroldinio - zaczyna na dzień dobry, od tego na czym skończył. :rozglada:maxxx pisze:Chyba nie liczyłeś,że proces rozstawania się z tym forum tego usera będzie taki bezbolesny
Ojej. To już czwarte wcielenie tej samej osoby.
Lukasz_1992 - 1 post
lukasz92_92 - 4 posty
lukaszo - 199 postów
tvnfan1992 - 1 post.
BAN! Teraz razem z IP. Papa.
Lukasz_1992 - 1 post
lukasz92_92 - 4 posty
lukaszo - 199 postów
tvnfan1992 - 1 post.
BAN! Teraz razem z IP. Papa.
Proszę o bana dla Jacan'aTVN24.
Już dawno powinien zostać wyrzucony z forum za pisanie kilku postów pod rząd. Czy on nie potrafi korzystać z funkcji "kopiuj - wklej", musi odpowiadać na każdy post osobno? :uhh: To żałosne. No dodatek wysyła króciutkie posty, w których prosi o jakieś linki i Bóg wie co...
Już dawno powinien zostać wyrzucony z forum za pisanie kilku postów pod rząd. Czy on nie potrafi korzystać z funkcji "kopiuj - wklej", musi odpowiadać na każdy post osobno? :uhh: To żałosne. No dodatek wysyła króciutkie posty, w których prosi o jakieś linki i Bóg wie co...
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Dziś dostał ostrzeżenie.
Czy jest jakas realna szansa zeby utworzyc Shout Box?! Watek Anity wola juz o pomste do nieba, co drugi post to samo krotkie zapytanie "Czy byla w DnZ?" i tuz potem odpowiedz innego usera "Tak byla"/"Nie nie bylo" czy cos w tym stylu. Pytam co to wnosi do watku? Niedawno pozbylismy sie lukaszo, ktory sial na prawo i lewo we wszystkich watkach takie bezsensowne posty, ale jak widac co niektorzy userzy nie wyniesli z jego bana zadnej lekcji. Mam tu szczegolnie na mysli uzytkownika o nicku tob. Jak sie nie ma nic sensownego do powiedzenia to lepiej milczec. Nabijanie bezsensownych postow nikomu i niczemu nie sluzy.
Dokładnie tak. Bezsensowne pytania, nieprzemyślane posty z powtarzającymi się lub starymi informacjami, jak np. stwierdzenie, że Anita W. jest trzecią prowadzącą ''Skaner polityczny'' - przypomnę, że wiemy to od kilku miesięcy, czy głupie pytanie zadane 50 razy - kto dziś w Dniu?Mam tu szczegolnie na mysli uzytkownika o nicku tob
Poza tym widać, że nie czyta forum i nie sili się, by znaleźć na nim jakieś informacje - ostatnie zapytanie dotyczyło: skąd nadawana jest prognoza pogody po ''Faktach''?
Shoutbox po części rozwiązałby ten problem, ale posty tego usera wciąż wołają o pomstę do nieba. :rozglada:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
x
kamilfantvn nie umie się wypowiadać pisze, że lubi program trzy posty dalej już go krytykuje. Mam go dość!!!!!!!!!

Re: Charakteryzujemy forumowiczów
Wydaje mi się, że wszyscy mają go dość. W weekend to była maszyna do nabijania postów
.

-
- Fan Forum
- Kontakt:
od zera do 150 nieźle
-
- Czasem tu wpada
Cytat z innego wątku:
Tak? Ja mam tyle samo, a nie zachowuje się tak Ty. Wszyscy Cię mają dość. Zmień się, bo (zapewne) szybko stąd wylecisz. W ciągu kilku dni nabiłeś tak licznik postów, że szok.kamiltvnfan pisze:Jak już tak pytacie to odpowiem - 19. Ale nie róbmy Off Tematów bo to nie zgodne z regulaminem forum.
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
-
- Zbanowany
Ej, nie wiem DJ Ice dlaczego masz wonty do mojego ostatniego postu o tym kto poprowadzi POWIEDZ PRAWDĘ. A co do postów to wiem, że rzeczywiście może ich dużo napisałem. Ok, teraz będę pisał zwięźle i na temat