:ech: W reżyserce siedzą ludzie, a jak myślisz, któż by inny, ludzie którzy się tak samo przejmują jak prowadzący, że mogą pomylić zwrotki na panelu... a jest to odrazu wytykane.POpieram pisze:Ogromna wpadka - przez pierwsze 8 minut programu nie było głosu. Teraz już się pojawił.
Do tego na moment zniknęło logo oraz pasek, a w trakcie rozmowy na twarzy v-ce ministra edukacji pojawił się napis reklama.
W takich momentach zawsze zastanawiam się, kto siedzi w tej reżyserce...
Fakty po Faktach
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Re: Fakty po Faktach
Wpadki to nieodłączna część programów "na żywo". Ale w FpF jest ich strasznie dużo. Nie pamiętam programu, w którym widziałem ich więcej...
Nic straconego, ponieważ na TVN24.pl całe "Fakty po Faktach" są z dźwiękiemGreg Haus pisze:Tylko temat matur dla mnie bardzo ważny pominął

Fakt. Ja nie pamiętam, aby choć jedno wydanie "Faktów po Faktach" nie obyło się bez jakiejś wpadki. I co najlepsze w każdym odcinku jest inna wpadka. Nie wiem, może panowie z reżyserki chą nam "urozmaicić" program?r_r16 pisze:Wpadki to nieodłączna część programów "na żywo". Ale w FpF jest ich strasznie dużo. Nie pamiętam programu, w którym widziałem ich więcej...

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Początkujący
Kiedyś w końcu zabraknie już tych wpadekpawell pisze: I co najlepsze w każdym odcinku jest inna wpadka. Nie wiem, może panowie z reżyserki chą nam "urozmaicić" program?

Dziś "Fakty po Faktach" poprowadzi Piotr Marciniak.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Dzisiaj, na początku "Faktów po Faktach" na ekranach widniało logo i scroll'e TVN CNBC Biznes.
To jednak nic w porównaniu z tym, co działo się po czołówce - podczas zapowiedzi pierwszego tematu. Widział ktoś kiedyś coś bardziej żenującego? :?
To jednak nic w porównaniu z tym, co działo się po czołówce - podczas zapowiedzi pierwszego tematu. Widział ktoś kiedyś coś bardziej żenującego? :?
POp można jaśniej?
Ten program w wykonaniu Durczoka jest okropny...

Liczą się tylko Fakty.
hahaha to było dobre, ma ktoś capsa z operatorami? 

-
- Czasem tu wpada
Tuż przed Faktami po Faktach jeszcze w TVN pod koniec Faktów jak zwykle był lot kamery na zakończenie Faktów następnie widok z kamery na szklanej ścianie budynku MBC (napisy końcowe) i na chwile powrócili do widoku z ramienia kamerowego (tego w zapowiedzi najważniejszych materiałów w Faktach i zakończenie Faktów) w czasie rozpoczęcia lotu (na rozpoczęcie Faktów). Bardzo fajnie to wyglądało gdyż mieliśmy klarowny widok na cały stół a także na kamery które były przestawiane, można było zobaczyć jak to m.in. wygląda-i tu moje stanowisko w tej sprawie, aby taka można powiedzieć pomyłka a z drugiej strony nowość była wprowadzona na stałe. Zapewne tak nie będzie bo fakty dążą do ideału i perfekcji i taka "pomyłka" według nich nie ma prawa się powtórzyć, ale dla odmiany warto by to zastosować. Co wy o tym myślicie???
Dziś, kiedy zakończyły się "Fakty", w TVN24 emitowano jeszcze autoreklamy. Przerwano ostatnią w połowie, pojawił się wtedy widok z kamery umieszczonej w holu MBC, faktowa plansza. Widok z tej kamery był widoczny jeszcze przez kilkanaście sekund, a z reżyserki było widać przywitanie Marciniaka i czołówkę programu, które w rzeczywistości nie pojawiły się na antenie. Ot taka wpadka.
Poza tym - miałem już o tym napisać jakiś czas temu, ale nie znalazłem okazji - przynajmniej dwa razy w miesiącu można by zmieniać nazwę programu - odpowiednio na "Kwaśniewski po Faktach" oraz "Wałęsa po Faktach"...
Poza tym - miałem już o tym napisać jakiś czas temu, ale nie znalazłem okazji - przynajmniej dwa razy w miesiącu można by zmieniać nazwę programu - odpowiednio na "Kwaśniewski po Faktach" oraz "Wałęsa po Faktach"...
No właśnie akurat wczoraj miałem okazję obejrzeć Fakty po Faktach na antenie TVN24. Wpadka wg mnie dość duża. No i program również skończył się wcześniej z powodu problemów z łączeniami z reporterami.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Fan Forum
- Kontakt: