W końcu po tylu tygodniach bez żadnego piękna :rydzyk: Aż tu nagle to orzeźwiające jak bryza piękno

Agatko - jesteś przepiękna

Ja to miałam dzisiaj szczęście :jupi: Chyba z pięć relacji widziałam :szalony: A może mi się trochę rozmnożyły :rozglada:
Moderator: Łukasz
Ja trochę odpuściłem tvn24 i nie wiem jaki tam jest teraz stan urody :rozglada: ?? Domyślam się jednak jak bardzo Agatka ten poziom zawyża :tanczy: !!}{ypnosea pisze:Nie wiem jak możecie się nie cieszyć, że w końcu w TVN24 jakaś piękna postać się pojawiła :tanczy: :tanczy:
W końcu po tylu tygodniach bez żadnego piękna :rydzyk: Aż tu nagle to orzeźwiające jak bryza piękno![]()
Po wszystkie czasyAgatko - jesteś przepięknaOddaję Ci hołd
![]()
Chryste aż tyle było relacjiJa to miałam dzisiaj szczęście :jupi: Chyba z pięć relacji widziałam :szalony: A może mi się trochę rozmnożyły :rozglada:
not that kind pisze:Dzisiaj mamy Ogólnopolski Dzień Zachwytu Nad Urodą Agaty Tomaszewskiej, czy jak?U mnie w domu prawie jak na tu na forum, a może nawet bardziej podniośle w tym temacie
![]()
Ten dzień powinien być codzienniemarcinkowsky pisze:Oniemiałem z wrażenia!!
!!
!!
!!
!!
!! O natłoku wrażeń
!!
!!
!! Padłem :szalony: !!
![]()
Jak mi dobrze!! :szalony: !! :tanczy:
not that kind pisze:Dzisiaj mamy Ogólnopolski Dzień Zachwytu Nad Urodą Agaty Tomaszewskiej, czy jak?U mnie w domu prawie jak na tu na forum, a może nawet bardziej podniośle w tym temacie
![]()
Chyba jeśli już to międzynarodowy albo nawet światowym można go okrzyknąć :tanczy: !!!! :tanczy:
not that kind pisze:To masz jeszcze capsówMoże łatwiej będzie o reakcję
![]()
Widzę , że na niektórych ujęciach grzywka wpada jej w oczy :mhm: ?? Czy to było w zamyśle fryzjera :> ?? Schować pod grzywą te przecudne oczeńka :> ?? :grozi:not that kind pisze: Ułatwiła sobie Agata życia tą grzywką, prawda?Ciągle z nią walczy
Mi tego powtarzać , ani stopniować nie musisz :] !! Wiem to doskonale nie od dziś :] !!obieżyświat pisze:..jest piękna.. jest przepiękna.. jest najpiękniejsza![]()
Widzę , że cierpisz nieco inaczej niż ja , ale równie mocno :uhh: !!..tylko dlaczego kiedy widzę teraz jej zdjęcia po tak długim czasie czuję w sercu kłucie zamiast ogromnej radości:uhh:
Bo czasy sięz mieniają , a na świecie przybywa idiotów , którzy sterują wielkimi firmamiobieżyświat pisze:..dlaczego nie jest jak dawniej:uhh:
Ja też ich nie rozumiem :nie: Chłopaki, trzeba się cieszyć z tego, co się ma}{ypnosea pisze:Nie wiem jak możecie się nie cieszyć, że w końcu w TVN24 jakaś piękna postać się pojawiła :tanczy: :tanczy:
Tu się nie zgodzę :nie: Od czasu do czasu w tvn24 bywa pięknie :mhm: Własciwie to przystojnie, za sprawą pewnego pana redaktora}{ypnosea pisze:W końcu po tylu tygodniach bez żadnego piękna :rydzyk: Aż tu nagle to orzeźwiające jak bryza piękno
Mam a stwierdziła, że drugiej tak urodziwej dziennikarki telewizyjnej nie manot that kind pisze:Dzisiaj mamy Ogólnopolski Dzień Zachwytu Nad Urodą Agaty Tomaszewskiej, czy jak?U mnie w domu prawie jak na tu na forum, a może nawet bardziej podniośle w tym temacie
Takiego Cię lubię najbardziejmarcinkowsky pisze:Oniemiałem z wrażenia!!
!!
!!
!!
!!
!! O natłoku wrażeń
!!
!!
!! Padłem :szalony: !!
![]()
Jak mi dobrze!! :szalony: !! :tanczy:
Gdybyś widział jak uroczo i zalotnie pozbywała się tej grzyweczki z oczu zapomniałbyś nie tylko swojego imienia, ale też nazwiskamarcinkowsky pisze:Widzę , że na niektórych ujęciach grzywka wpada jej w oczy :mhm: ?? Czy to było w zamyśle fryzjera :> ?? Schować pod grzywą te przecudne oczeńka :> ?? :grozi:not that kind pisze: Ułatwiła sobie Agata życia tą grzywką, prawda?Ciągle z nią walczy
Dodałabym jeszcze coś od siebie, ale mdło mi się robi :>marcinkowsky pisze:Bo czasy sięz mieniają , a na świecie przybywa idiotów , którzy sterują wielkimi firmamiobieżyświat pisze:..dlaczego nie jest jak dawniej:uhh:
!!
Ale jak się cieszyć tą małą ilością przyjemności , kiedy cały czas ma się żywo w pamięci ten ogrom .......Dżastina pisze:Ja też ich nie rozumiem :nie: Chłopaki, trzeba się cieszyć z tego, co się ma![]()
Mama rację maDżastina pisze:Mam a stwierdziła, że drugiej tak urodziwej dziennikarki telewizyjnej nie ma![]()
Takiego mnie jest coraz mniejTakiego Cię lubię najbardziej![]()
Już wiem ..... :jupi: !! wiem :jupi: !! Ale ciiiiii..... :cicho: !!Gdybyś widział jak uroczo i zalotnie pozbywała się tej grzyweczki z oczu zapomniałbyś nie tylko swojego imienia, ale też nazwiska![]()
Pomagała chociaż :> ??Nika pisze:Wygląda na to, że Agacie przypadł dyzur na drugi majówkowy weekend. Kolejny dzień relacji tym razem o przygotowaniach do Bozego Ciała.
Ojhhhh .... Agatka już niejednokrotnie musiała przeprowadzać "trudne" rozmowyRozmówcy niemal na każde Agaty pytanie odpowiadali "niestety". Tefauenowska pieknośc pod koniec relacji zdawała sie juz byc lekko poirytowana ta markotna odpowiedzia i zakonczyla ironicznie tez mowiac "niestety".
Mogą być Twoje ,ależ mogąepsztajnek pisze:A moje mogą być ? Ja też od czasu do czasu mam wolny dzień :>Tak jak podejrzewałem , Agata nie skróciła , tylko upięła włosy :tanczy:Caps fatalnej jakosci, licze, ze notka zrekompensuje nam widoki
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot], TommyC i 14 gości