Ja widziałem jedną relację w serwisie po 9:30,więc zapewne kolejne były bo Aneta zapowiadała.Ale niestety nie miałem możliwości ogladaćDon Matteo pisze:Daga miała dzisiaj jakieś relacje z Austrii ?

Moderator: Łukasz
A ja czekam z niecierpliwością na relacje Dagmary i nie mogę się doczekać, mimo, że już m.in. 2 razy widziałem Mariusza Sidorkiewicza i ''znikające'' flagi.maxxx pisze:Ja tylko na moment Raz dwa wkleje Dagmary żeby nie było wątpliwości czy była czy nie Dziś się kilkanaście kilometrów przeniosła do miejsca gdzie przesłuchiwany jest ten drań
Dobrze, że władze Austrii umieją się przyznać, że to ich wina. U nas taka sytuacja nie mogła by mieć miejsca.kamilo pisze:...każdy dzień przynosi coraz nowsze informacje i coraz dramatyczniejsze informacje nt. tego - jak to określił maxxx - draniahttp://www.dziennik.pl/swiat/article168 ... bilem.html
Niekoniecznie :nie: W jednym serwisie (chyba to było o 15:30) znowu Dagmara miała relację, tym razem pokazywała listy córki "tego drania" sprzed 24 lat.kamilo pisze:Teraz widzę, że dali sobie spokój
Tak,ale ja bym się nie zdziwił gdyby Ona tam dalej była :rozglada: Tvn24 bardzo podchwycil ten temat.Może czeka na wystapienie telewizyjne córki :rozglada:Coś ostatnio brakuje Dagmary.
O dzięki,nie miałem przyjemności więc postaram się nadrobić to.Dla osłodzenia tych chwil jakiś archiwalny ''Świat reporterów'' z Wenecji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 16 gości