Niestety my takim pokłosiem nacieszyć się nie możemy

Ale mimo to cieszę się razem z Wami Waszym szczęściem

Moderator: Łukasz
Ładnie, żeś go wychowała.Dżastina pisze:I się zjawił Jaki gzecny chłopcyk
Tez sie załapałam na ta "niespodziewankę". Dodam, ze jako kobieta preferuje mezczyzn, ktorzy maja fantazje i lubia sprawiac roznego rodzaju niespodzianki. Paweł zdał test na piatke.a tu o Poranku taka niespodziewana niespodzianka
Mógł Jaro pojść za ciosem i poprosić by nastepna relacje Paweł wyrecytowal wierszem.Jaruś strasznie przejęty był tym, że Paweł odstawił parasol i moknie. Na co Paweł z westchnieniem odpowiedział mu, że już nie pada, a te pojedyńcze krople, to rosa spadająca z liści, tak dość często bywa w majowe poranki Pan prowadzący zamyślił się nad słowami Pawła, a kiedy je przetrawił, stwierdził, że nie wiedział, iż z naszego Pawła taki poeta
To bardziej kwadratura koła. Raz od Pawła odgonic sie nie mozna , po to by za chwile miec dni posuchy. :rozglada:marcinkowsky pisze:i tak w kółko
A moze to jakis tajny kod z zona, "jak chwyce malym palcem raczke parasolki, znaczy ze mam dzis apetyt na zupke ogorkowa"Tinkiwinki pisze: Takiego chwytu to jeszcze nie spotkałem
Jest jeszcze inny powód :rozglada: Pod nieobecność Pawła na wizji, zaprzyjaźniłam się z twórczością trzrch panów redaktorów pracujących dla innej stacji :rozglada:marcinkowsky pisze:Nie no DżastinaTeraz to się nie dziwię , skąd u Ciebie taki optymizm , którym próbowałaś nas zarazić
!! Opędzić się od Pawła nie możecie
!! Jak nie relacje , to materiały , i tak w kółko
!!
Może powinniście pójść w moje ślady? :rozglada:marcinkowsky pisze:Niestety my takim pokłosiem nacieszyć się nie możemy!!
Dziękuję :* Pewna jestem, że i Wy wkrótce będzie mieli wiele powodów do radościmarcinkowsky pisze:Ale mimo to cieszę się razem z Wami Waszym szczęściem!!
Parasolka czy Paweł? :>TinkiWinki pisze:Tę parasolkę to chyba podprowadził żonieJakoś tak mało męsko wygląda
![]()
Od teraz możesz już śmiało ogłaszać wszem i wobec, że spotkałeśTinkiWinki pisze:Takiego chwytu to jeszcze nie spotkałem
Cieszę się ogromnie, że w końcu pojawił się w relacjach, ale obawiam się, że moja zasługa w tym żadnaNika pisze:Ładnie, żeś go wychowała.Skoro masz takie zdolności to uważaj jak posypia sie propozycje z sąsiednich wątków, by innych też tak ujarzmić.
Jak zawsze, kiedy się pojawia :tanczy:Nika pisze:Tez sie załapałam na ta "niespodziewankę". Dodam, ze jako kobieta preferuje mezczyzn, ktorzy maja fantazje i lubia sprawiac roznego rodzaju niespodzianki. Paweł zdał test na piatke.
Tym bardziej szkoda, że skończyło się na tych dwóch łączeniach obu panówNika pisze:Mógł Jaro pojść za ciosem i poprosić by nastepna relacje Paweł wyrecytowal wierszem.
Cały urok kibicowania dziennikarzowi pracującemu dla tvn24 :uhh:Nika pisze:To bardziej kwadratura koła. Raz od Pawła odgonic sie nie mozna , po to by za chwile miec dni posuchy. :rozglada:marcinkowsky pisze:i tak w kółko
Oj, bardzo niespodziewany :uhh: Temat do omawiana ma niewesoły. W jednej z kamienic w warszawskiej dzielnicy Włochy, prawdopodobnie wybuchła butla z gazem. Są ranni, na szczęście - co wielokrotnie powtarza Paweł, nie ma ofiar śmiertelnych, ale wiele rodzin straciło dach nad głową. Niestety nie wiem od której godziny był na posterunku :uhh: Ja przyłapałam go dopiero w serwisie o 17:30, kiedy kończył nadawać relację :uhh: Ale zostałam do końca serwisu przy tvn24 i spotkała mnie za to nagroda. Od początku do końca wysłuchałam rozmowy Pawła z panem z rady dzielnicy Włochy.not that kind pisze:Niespodziankowy... niespodziewany PŁ
Milej byłoby spotkać się w weselszych okolicznościach, ale z drugiej strony - kto. z większym wyczuciem niż Paweł, zdawałby nam relację z miejsca tragedii?kamilo pisze:Nie wiem czy o takie dramatyczne relacje Dżastinie wczoraj chodziło, ale na brak Łukasika narzekać nie można :nie:
[/quote]kamilo pisze:To teraz temat numer 1 - w każdym serwisie nawet 2-3 minutowa relacja.
Liczyłam jeszcze na relację w Dpd, ale się przeliczyłam :uhh:not that kind pisze:Reszta... a właściwie to ostatnia relacja![]()
Głodnemu chleb na mysli. Zbychu to pewnie cały czas myslami jest przy pewnej Pani, ale z konkurencyjnej telewizji. :aniol:Dżastina pisze:A wszystko przez Ziobro, który w rozmowie zwrócił się do Pawła: Pani
Dżastina pisze: Ale capsów z rozmowy ze Zbychem to ja nie widzę :> Trzeba będzie wszcząć dochodzenie :>
Najwyraźniej ktoś obawiał się, że może nam się w głowach zakręcić i dziś Pawła na wizję nie wpuszczono :uhh: Ale przez ostatnie dni tyle z siebie dał, że postaram się mu wybaczyć ten jeden dzień wolny od pracyNika pisze:Dzis od rana Pawła całkiem sporo, tak wiec narazie nasze "kółko" się kręci.![]()
Mogłaś być pewna, że zrelacjonowany będzie rzetelnie :tanczy: Tylko słuchać i się delektować :tanczy:Nika pisze:Akurat zajął sie relacja tematu, ktory mnie dosc interesowal wiec pociecha tymbardziej podwojna.
A u mnie wywołuje mieszane uczuciaNika pisze:Z bardziej przyziemnych spraw to moja uwage przykuł jego garnitur. Całkiem fajny w te paseczki, a'la poczatkowy Krzyś Górlicki. Tak, więc same dobre skojarzenia.
A może w Pawła oczach się zatracił? :hahaha: Wcale się byłemu panu ministrowi nie dziwięNika pisze:Głodnemu chleb na mysli. Zbychu to pewnie cały czas myslami jest przy pewnej Pani, ale z konkurencyjnej telewizji. :aniol:
..jak tak na pierwszy rzut oka to wnioskuję że lepsze czasy nastały dla nas jednocześnieDżastina pisze:Najwyraźniej ktoś obawiał się, że może nam się w głowach zakręcić i dziś Pawła na wizję nie wpuszczono :uhh: Ale przez ostatnie dni tyle z siebie dał, że postaram się mu wybaczyć ten jeden dzień wolny od pracyNika pisze:Dzis od rana Pawła całkiem sporo, tak wiec narazie nasze "kółko" się kręci.![]()
![]()
Taaakobieżyświat pisze:..jak tak na pierwszy rzut oka to wnioskuję że lepsze czasy nastały dla nas jednocześnie
Zwłaszcza skłonności do wychwytywania prawdziwych talentów dziennikarskichobieżyświat pisze:..nas fanów Agatki i Pawła naprawdę bardzo wiele łączy :szalony:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości