Moderator: Łukasz
No i bardzo dobrze :brawa: Oczywiście jest to sytuacja wyjątkowa,a szkoda.Tylko żałowaćkamilo pisze:Ania jest pierwszą kobietą, która prowadzi ''Dzień po dniu''
Właściwie powinienem się przywitac najpierw :hmm: Witajwloczykij2006 pisze:A tak poza tym to - Witam w watku o Annie Kalczynskiej
To prawda, kogoś takiego jak Ania brakuje w DnŻ. Ale z drugiej strony prowadzenie wlasnego magazynu jest chyba bardziej prestiżowe niż pokazywanie się w serwisach informacyjnych :rozglada:Szkoda tylko, że to pojęcie ''wszystko'' oznacza półgodzinne magazyny.
Nic straconego, nagrałem to wydanie DpD dla wszystkich tu zgromadzonych a także dla przyszłych pokoleń aby pokazać jak świetną dziennikarką jest Ania.Polowałem na powtórkę, ponieważ, nieświadomy sytuacji, załapałem się tylko na ostatnie pięć minut magazynu
No dokładnie,moim zdaniem Ania to jedna z najlepiej-jeśli nie najlepiej-ubrana dziennikarka w tvniearczi pisze:A do stroju Ani to chyba sie nie można nigdy przyczepić Już dawno porzuciła sztywne marynary na rzecz eleganckich i 'nieoklepanych' strojów
No na to wygląda,ale co jest bardziej prestizowe dla Niej nie musi być lepsze dla Nas :spiewa:Ale z drugiej strony prowadzenie wlasnego magazynu jest chyba bardziej prestiżowe niż pokazywanie się w serwisach informacyjnych
Niepotrzebnie.Wydaje mi się,że Jej rola jest większa niż myslimy. :rozglada:redix pisze:Zaczynałem się poważnie martwić o rolę Ani w TVN24. Co prawda prowadzi PiŚ, raz była w M24 ale to mało, bardzo mało.
Kiecuszki, nie kiecuszki, ale chociaż mamy dowód, że od czasu do czasu nas czyta. :spiewa:No dokładnie,moim zdaniem Ania to jedna z najlepiej-jeśli nie najlepiej-ubrana dziennikarka w tvnie
No może nie taki flagowy, bo co najwyżej 3 w hierarchii TVN24 program (po ''Szkle'' i ''Magazynie''). Ale Ania nie wygląda i nie jest osobą, która by się chciała wiecznie lansować i błyszczeć na antenie. :nie:Ale nie ma co narzekać-wkońcu prowadzi flagowy program TVN24
Pociesza mnie fakt, że w tym wielokrotnie cytowanym wywiadzie dla ''Press'' mówiła, że chce się rozwijać. I będzie w TVN-ie dopóty, dopóki stacja będzie jej w tym pomagać. Myślę, że zależy im na Ani i wcześniej czy później zobaczymy Ją w jakimś innym formacie. Wierzę, że za jakiś czas mogą być to i ''Fakty''. :tanczy: To jedyna nadzieja bym znów zaczął oglądać ten program.Wedlug mnie ten program jest dla Niej stworzony
No a co się bedziemy ograniczać :tanczy: Wkońcu mówimy o Ani K. a nie o jakimś szaraczkukamilo pisze:Widzę, że operujecie tu dość odważnymi teoriami.
No niby tak.A tam juz nie bądźmy świętymiKiecuszki, nie kiecuszki, ale chociaż mamy dowód, że od czasu do czasu nas czyta.
Zależy jak na to patrzeć :rozglada: Ja tam wole PiŚ nawet od Faktów :spiewa:No może nie taki flagowy, bo co najwyżej 3 w hierarchii TVN24 program (po ''Szkle'' i ''Magazynie'').
Cóż mam dodać:Niech się spełni Twój senPociesza mnie fakt, że w tym wielokrotnie cytowanym wywiadzie dla ''Press'' mówiła, że chce się rozwijać. I będzie w TVN-ie dopóty, dopóki stacja będzie jej w tym pomagać. Myślę, że zależy im na Ani i wcześniej czy później zobaczymy Ją w jakimś innym formacie. Wierzę, że za jakiś czas mogą być to i ''Fakty''.
To zależy co rozumiesz pod pojęciem szaraczek.maxxx pisze:Wkońcu mówimy o Ani K. a nie o jakimś szaraczku
Oczywiście, że wygląd w tivi to rzecz pierwszorzędna :aniol:Strój też ważna rzecz-szczególnie w telewizji
Piś jest nieporównywalny do ''Faktów'', a i duet prowadzących niezastąpiony. Inne, np. w Pulsie już dawno zdążyły mi się znudzić. :rozglada: Ale rzeczywiście to ciekawy program nawet dla informacyjnych laików. Szkoda tylko, że pokazują go o takiej porze, gdy zwykle leci z 10 rzeczy, które chciałoby się obejrzeć. :ech:Zależy jak na to patrzeć Ja tam wole PiŚ nawet od Faktów
Tak w zasadzie to fuszkę w Faktach widziałbym już za Tadlę, ale ta się mocno trzyma. Nie no, nie chodzi tu raczej o to, by kogoś wygryźć. :nie:Cóż mam dodać:Niech się spełni Twój sen
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 20 gości