Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: obieżyświat »

epsztajnek pisze:Agata zapowiedziała się na 20:30
A więc chyba o 20:00 krótka zajawka , a o 20:30 pełny raport.
..jak na razie wszystko się zgadza :D
..epszt - jesteś naszym przewodnikiem :lol2:
A potem 23:00 ( lub 23:30 )
..tak późno :>

..okay - to wiem :lol2:
..o tej godzinie nie raz już czekaliśmy na Agatkę a ona się zjawiała :lol2:
Marcin pisze:Od razu lepiej, we wczorajszych włosach było jej dużo gorzej niż dziś. :)
..Ty lepiej głosu w tym wątku nie zabieraj bo psujesz nastrój :lol:

..Agatka w każdej fryzurze wygląda szałowo i zjawiskowo 80
Chociaż i tak najcudniej wygląda jak w avatarze obieżyświata.
..to tylko przez to że macha do nas :lol2:
I proszę ładnie o uśmiech, dużo uśmiechu! :)
..już napisałem prośbę o to na kontakt tvn24 :lol2:
..Agatka tak ładnie dziękowała za informację o wypadku przesłaną na ten adres że nie mogłem się oprzeć :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Krótki był ten serwis :>

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

not that kind pisze:Krótki był ten serwis :>
Zdecydowanie za krótki , ale miejmy nadzieję , że raport będzie już odpowiedni długo trwający i co najważniejsze na stojąco :uwaga: !! Bo za tym też tęsknię :lol2: !! Tylko bez nurkowania prosze :lol2: !!
obieżyświat pisze:
Marcin pisze:Od razu lepiej, we wczorajszych włosach było jej dużo gorzej niż dziś. :)
..Ty lepiej głosu w tym wątku nie zabieraj bo psujesz nastrój :lol:

..Agatka w każdej fryzurze wygląda szałowo i zjawiskowo 80
Amen :lol2: !! nie ma , że tej jej lepiej a w tej gorzej :lol2: !! W ten sposób można pisać o rzeczach nabytych ,czyli o marynarach :lol2: !! Ale ja nie narzekam :nie: !! Nie , nawet na tym polu :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Zdecydowanie za krótki , ale miejmy nadzieję , że raport będzie już odpowiedni długo trwający i co najważniejsze na stojąco :uwaga: !! Bo za tym też tęsknię :lol2: !! Tylko bez nurkowania prosze :lol2: !!
..no nie powiedziałbym żeby było lepiej pod względem długości raportu :roll:
..wprawdzie trwał 20 kilka minut ale tak szybko minął że nawet nie poczułem że był ten raport :uhh:

..chłonąłem jak gąbka każde słowo taki byłem spragniony :)
..i nim się obejrzałem raport się skończył :/
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Oj, oj, oj, ale czy w tym ostatnim serwisie Agata nie była oby za bardzo czymś rozproszona :> Coś nie mogła się zegrać z niektórymi informacjami i trochę się gubiła :mhm: Mam wrażenie, że gdyby tak podryfowała sobie jak w relacjach, miałoby to znacznie korzystniejszy wpływ na prowadzenie serwisu :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Oj, oj, oj, ale czy w tym ostatnim serwisie Agata nie była oby za bardzo czymś rozproszona :> Coś nie mogła się zegrać z niektórymi informacjami i trochę się gubiła :mhm: Mam wrażenie, że gdyby tak podryfowała sobie jak w relacjach, miałoby to znacznie korzystniejszy wpływ na prowadzenie serwisu :D
Prompter coś podejrzanie często przestawał działać :mhm: ?? Ja na miejscu Agaty przeprowadziłbym śledztwo , czy ktoś przypadkiem przy nim nie majstrował :mhm: ?? To podejrzane , żeby prawie przy każdym wejściu coś się zacinało :roll: ??
Zauważyłem , co zresztą bardzo chwalę , że Agatka , zaczęła już sama dopowiadać resztę kwestii z zapowiedzi , kiedy (chyba) prompter siadł, że już nawet nie patrząc w kartkę kontynuowała zapowiedź :D !! Troszkę Agatka miała pod górkę w tym raporcie, ale wyszła obronną ręką :D !!

Dużo łączeń na żywo : z reporterami , rzecznikiem firmy usługowo-transportowej , z korespondentem RFI , czyli rozmowy , które tak lubimy :D !!
obieżyświat pisze:..wprawdzie trwał 20 kilka minut ale tak szybko minął że nawet nie poczułem że był ten raport :uhh:

..chłonąłem jak gąbka każde słowo taki byłem spragniony :)
..i nim się obejrzałem raport się skończył :/
Spragniony aż nadto :lol2: !! więc nie można tak od razu najeść się , bo później mógłby brzuszek rozboleć :lol2:
Stopniowo przyzwyczajajmy się do ponownej "fali: obecności Agatki na wizji :lol2: !!

Czy może być jeszcze piękniej :) ??

Mam nadzieję :jupi: !! :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:Troszkę Agatka miała pod górkę w tym raporcie, ale wyszła obronną ręką :D !!

Dużo łączeń na żywo : z reporterami , rzecznikiem firmy usługowo-transportowej , z korespondentem RFI , czyli rozmowy , które tak lubimy :D !!
A na widok redakcyjnego kolego z Małej ojczyzny, Olka Przybylskiego aż zaniemówiła :lol2: Pewnie zatęskniła za domem :lol2:

:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

noteczko :lol2: :lol2: :lol2: !! :lol2: :lol2: Miałem już dziś nie świętować , ale Twoje capsy znów wprowadziły mnie w wyśmienity nastrój :tanczy: !! :lol2: :lol2:

Kolejka na mój koszt dla wszystkich fanatyków Agatki :lol2: !! 8) Nie sugerujcie się ilością kufli na zdjęciu :lol2: !! :szalony:
Mamy fiestę with no limits :lol2: !!

Obrazek

Z okazji powrotu Agatki do łask :lol2: !! I z powodu ogromnej radości , której nie umiem powstrzymać :lol2: !! :tanczy: !! :lol2: !! :szalony: !! :szalony: !! :szalony: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:noteczko :lol2: :lol2: :lol2: !! :lol2: :lol2: Miałem już dziś nie świętować , ale Twoje capsy znów wprowadziły mnie w wyśmienity nastrój :tanczy: !! :lol2: :lol2:

Kolejka na mój koszt dla wszystkich fanatyków Agatki :lol2: !! 8) Nie sugerujcie się ilością kufli na zdjęciu :lol2: !! :szalony:
Mamy fiestę with no limits :lol2: !!
..dosyć że nie napisałeś że na koszt Agatki :lol2: :lol2:

..w sumie to tak nas doświadczyła tą swoją długą nieobecnością że nie zaszkodziłoby gdyby postawiła nam parę piw :lol2:
..sam jej powrót nie wystarczy :lol2:

..żartowałem :lol2:
Z okazji powrotu Agatki do łask :lol2: !! I z powodu ogromnej radości , której nie umiem powstrzymać :lol2: !! :tanczy: !! :lol2: !! :szalony: !! :szalony: !! :szalony: !!
..przecież nikt nam nie każe radości powstrzymywać :lol2: :tanczy:

..to może czas na życzenia :?: :)

..w pierwszej kolejności życzmy Agatce pomyślności zawodowej - ale nie tylko :D
..tvn'owi więcej takich trafnych decyzji o przywracaniu dziennikarzy do łask :D
..nam jak najwięcej warszawskich i nie tylko dyżurów Agatki :D

..za naszą obopólną pomyślność :lol2: :tanczy:

..ps. jeszcze życzmy Al'owi żeby wszystko mu się ułożyło :rydzyk:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Z całego serca się dołączam do życzeń mojego poprzednika. :D
Coś czuję, że teraz będzie już tylko lepiej. :D Pod każdym względem :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

to co mi pozostaje :roll: ?? Też muszę się przyłączyć :lol2: !!

Moi drodzy -bardzo Wam za wszystko dziękuję i mam nadzieję , że przyjdzie nam spędzić t urazem jeszcze długie lata :lol2: !!
obieżyświat pisze:..dosyć że nie napisałeś że na koszt Agatki :lol2: :lol2:
To wirtualny toast :lol2: !! :ban: !! Jutro musimy być przecież w stanie poakazyawalynym :grymas: :uau: !! :lol2: !!!
..w sumie to tak nas doświadczyła tą swoją długą nieobecnością że nie zaszkodziłoby gdyby postawiła nam parę piw :lol2:
..sam jej powrót nie wystarczy :lol2:
Moim zdaniem powinna dla nas zrobić coś bezprecedensowego w ramach rekompensaty :lol2: !! Może np. zanurkować w jakimś jeziorku ..... :szalony: !! :lol2: :lol2: :lol2: :lol:

W serwisie o 22. Agatka powiedziała , że następny o 23. :> To już będzie podsumowanie dnia :> ?? :mhm:
..ps. jeszcze życzmy Al'owi żeby wszystko mu się ułożyło :rydzyk:
Musi się temu wspaniałemu człowiekowi ułożyć :) !! Nie ma innej możliwości 8) !! :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:to co mi pozostaje :roll: ?? Też muszę się przyłączyć :lol2: !!

Moi drodzy -bardzo Wam za wszystko dziękuję i mam nadzieję , że przyjdzie nam spędzić t urazem jeszcze długie lata :lol2: !!
..po tej udręce z rozstaniem trwającej kilka miesięcy trochę nas zdziesiątkowało :ech:
..ale i tak jest nas tu sporo głów i rąk :lol2:
Moim zdaniem powinna dla nas zrobić coś bezprecedensowego w ramach rekompensaty :lol2: !! Może np. zanurkować w jakimś jeziorku ..... :szalony: !! :lol2: :lol2: :lol2: :lol:
..serio :?: :lol2: :lol2: :lol2:
..nie wyobrażam sobie nurkującej Agatki :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol:
W serwisie o 22. Agatka powiedziała , że następny o 23. :> To już będzie podsumowanie dnia :> ?? :mhm:
..komu mamy wierzyć jak nie naszej Agatce :?: :lol2:
..ona by nas nie okłamała :lol2:

..o 23 ma być raport z dróg i przegląd prasy :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..serio :?: :lol2: :lol2: :lol2:
Agatka nurkująca :> ?? Jak nam to mogło przyjść do głowy :> ?? :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
..komu mamy wierzyć jak nie naszej Agatce :?: :lol2:
..ona by nas nie okłamała :lol2:

..o 23 ma być raport z dróg i przegląd prasy :)
Miejmy nadzieję , że Agatka jest lepiej zorientowana w ramówce niż my :devil: !! ale jakby co , to przecież ona też dawno z ramówką styczności nie miała :lol2: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:..serio :?: :lol2: :lol2: :lol2:
Agatka nurkująca :> ?? Jak nam to mogło przyjść do głowy :> ?? :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
..chyba za mocno puściliśmy wodze fantazji :lol2: :lol2: :lol2:
Miejmy nadzieję , że Agatka jest lepiej zorientowana w ramówce niż my :devil: !! ale jakby co , to przecież ona też dawno z ramówką styczności nie miała :lol2: !!
..wybaczę jej aktualnie wszystko :lol2:
..nawet półgodzinne spóźnienie :lol2:

..co to na nas pół godziny :lol2: :lol2: :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..chyba za mocno puściliśmy wodze fantazji :lol2: :lol2: :lol2:
Ja jużsam nie wiem , co jest snem a co rzeczywistością :lol: ?? Czasami mam wrażenie , że wszystko to piękne , co nas spotkało podczas tego drugiego długiego majowego weekendu , to jest , a nie jawa :szalony: !!
A jeśli tak właśnie jest , to ja nigdy nie chcę się z tego snu przebudzić :szalony: !! :lol2:
..wybaczę jej aktualnie wszystko :lol2:
..nawet półgodzinne spóźnienie :lol2:
Wszystko było tak jak powiedziała Agatka i jak pisał epszt :D !! Czyli , że podsumowanie dnia jest teraz o 23. , a później powtarzają "PzP" , czyli mamy pół godziny snu więcej :lol2: !!
Trochę krótsze to podsumowanie , ale krótsze o kilka materiałów z faktów ;) !! Zapowiedzi jest mniej więcej tyle samo , ile było wcześniej :D !!
Tu już Agatka nie miała żadnych problemów ani z łączeniami , ani z prompterem :D !!
Weić albo ten , kto przy nim majstrował poszedł spać , a albo go po prostu naoliwili :D !!
..co to na nas pół godziny :lol2: :lol2: :lol2:
Pół godziny postawione na kontrze niemal pół rocznego rozstania :hyh: !! To dla nas pestka czekać na Agatkę pół godziny :lol2: !! :tanczy: !! Ale dobrze ,żeby w najbliższym czasie już nas ani Agatka , ani tvn24 nie wystawiała na próbę :grozi: !! :]
ODPOWIEDZ