Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: not that kind »

Chyba faktycznie wczoraj te toasty były wyłącznie wirtualne :lol:

A oto wczorajsze Podsumowanie dnia w capsowym skrócie :D
:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I wszystkiego najlepszego na nowej-starej drodze życia z Agatą :lol2:
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

not that kind pisze:Chyba faktycznie wczoraj te toasty były wyłącznie wirtualne :lol:
Przysięgam :lol2: !! Nie chciałem ani na sekundę zatracić świadomości :lol2: !! Dość już było dni , kiedy chciałem za wszelką cenę zapomnieć o rzeczywistości :< !! Nawet nie chcę w myślach do tego wracać :nie: !! :x
Z najlepszymi życzeniami i prezencikami od najwspanialszej noteczki :lol2: ?? Dzięx :* !! :* !!

Ależ się Agatka cudnie podśmiechiwała ,kiedy mówiła o finale Tańca z gwiazdami :lol2: !! :P
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:Ja jużsam nie wiem , co jest snem a co rzeczywistością :lol: ?? Czasami mam wrażenie , że wszystko to piękne , co nas spotkało podczas tego drugiego długiego majowego weekendu , to jest , a nie jawa :szalony: !!
A jeśli tak właśnie jest , to ja nigdy nie chcę się z tego snu przebudzić :szalony: !! :lol2:
..ja się przyznam że bałem się zasypiać :szalony:
..co sen mnie morzył to oczki na zapałki - żeby nie zasnąć :lol2:
..żeby się nie budzić :szalony:

..ale jak już sie obudziłem to wszystko było w porządku - taki stan rzeczy jak podczas zasypiania :lol2:
..później trochę się bałem bo nie zajrzałem rano na forum żeby się upewnić :lol:
..ale zadzwoniłem do domu i ojciec mi sprawdził czy są capsy i co piszecie :lol2:
..i powiedział że wszystko jest na miejscu i mogę być spokojny :lol2:
..spieszyłem się do domu jak mogłem :lol2:
Wszystko było tak jak powiedziała Agatka i jak pisał epszt :D !! Czyli , że podsumowanie dnia jest teraz o 23. , a później powtarzają "PzP" , czyli mamy pół godziny snu więcej :lol2: !!
Trochę krótsze to podsumowanie , ale krótsze o kilka materiałów z faktów ;) !! Zapowiedzi jest mniej więcej tyle samo , ile było wcześniej :D !!
Tu już Agatka nie miała żadnych problemów ani z łączeniami , ani z prompterem :D !!
Weić albo ten , kto przy nim majstrował poszedł spać , a albo go po prostu naoliwili :D !!
..wszystko szło jak po maśle :lol2:
..to najkrótsze podsumowanie :)
Pół godziny postawione na kontrze niemal pół rocznego rozstania :hyh: !! To dla nas pestka czekać na Agatkę pół godziny :lol2: !! :tanczy: !! Ale dobrze ,żeby w najbliższym czasie już nas ani Agatka , ani tvn24 nie wystawiała na próbę :grozi: !! :]
..przez te niemal pół roku szalone myśli przychodziły mi do głowy :hmm:
..ale nie będę Wam zawracał nimi głowy ;)
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Chyba faktycznie wczoraj te toasty były wyłącznie wirtualne :lol:
Przysięgam :lol2: !! Nie chciałem ani na sekundę zatracić świadomości :lol2: !! Dość już było dni , kiedy chciałem za wszelką cenę zapomnieć o rzeczywistości :< !! Nawet nie chcę w myślach do tego wracać :nie: !! :x
..straszne rzeczy z nami się działy podczas gdy nie Agatka nam nie królowała :hmm:
..wstyd się przyznawać :red:
Z najlepszymi życzeniami i prezencikami od najwspanialszej noteczki :lol2: ?? Dzięx :* !! :* !!
..dzięki notko :*
..miło powspominać poszczególne zapowiedzi :P
Ależ się Agatka cudnie podśmiechiwała ,kiedy mówiła o finale Tańca z gwiazdami :lol2: !! :P
..ogólnie rzecz biorąc miała bardzo dobry nastrój :tanczy:
..może nie taki szampański jak my ;)
..ale na początek wystarczy ;)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

I znowu za Wami nie nadążam :lol2: A jeszcze kilka dni temu obawiałam się, że te czasy, kiedy pisaliście po kilka stron dziennie nigdy już nie wrócą :rozglada:
obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze:Ależ się Agatka cudnie podśmiechiwała ,kiedy mówiła o finale Tańca z gwiazdami :lol2: !! :P
..ogólnie rzecz biorąc miała bardzo dobry nastrój :tanczy:
..może nie taki szampański jak my ;)
..ale na początek wystarczy ;)
Pewnie troszkę ukrywała to, że, cieszy się ze spotkania z nami, tak bardzo - jak my, ze spotkania z nią :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Dżastina pisze:I znowu za Wami nie nadążam :lol2: A jeszcze kilka dni temu obawiałam się, że te czasy, kiedy pisaliście po kilka stron dziennie nigdy już nie wrócą :rozglada:
..w pewnym sensie nie wrócą ;)
..ale nikt nie powiedział że nie możemy próbować w okrojonym składzie dokonać też takich wyczynów :lol:
Pewnie troszkę ukrywała to, że, cieszy się ze spotkania z nami, tak bardzo - jak my, ze spotkania z nią :lol2:
..ta jej powściągliwość :lol2:
..czyż nie za nią tak ją uwielbiamy :?: :tanczy:

..i karcimy jednocześnie :lol2:

..ale dzięki temu tak między nami iskrzy :lol2:
..oczywiście z naszego punktu widzenia :lol: :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
Dżastina pisze:I znowu za Wami nie nadążam :lol2: A jeszcze kilka dni temu obawiałam się, że te czasy, kiedy pisaliście po kilka stron dziennie nigdy już nie wrócą :rozglada:
..ale nikt nie powiedział że nie możemy próbować w okrojonym składzie dokonać też takich wyczynów :lol:
Wszystko było jeszcze piękniejsze , gdybym miał trochę więcej wolnego czasu :spiewa: !! Ale spokojnie :stop: !! Już obiecuję , że nie będę więcej narzekał :lol2: !! :nie: Zbyt wiele mam powodów do radości :jupi: !! :lol2:
obieżyświat pisze:
Dżastina pisze:Pewnie troszkę ukrywała to, że, cieszy się ze spotkania z nami, tak bardzo - jak my, ze spotkania z nią :lol2:
..ta jej powściągliwość :lol2:

Tak się cieszyła i jednocześnie tak to skrywała , że nie dała po sobie poznać , że tak bardzo jak my się cieszy :lol2: !! :devil: I jeszcze teraz to , jak się domyślam po braku wszelkich nowych capsów , niepojawianie się :roll: !! Znów powściągliwość w pojawianiu się :mhm: ?? No nie powiedziałbym , że to uwielbiam :roll: ?? Raczej karcę :x !! :lol2:
..ale dzięki temu tak między nami iskrzy :lol2:
..oczywiście z naszego punktu widzenia :lol: :lol:
Skąd pewność , że nie z Agatki punktu widzenia :> ?? Dasz sobie głowę uciąć za to , że Agatka za nami nie szaleje :lol2: ?? :lol2: To by był odopiero jakby się okazało ,że bardziej niż my za nią ...... :szalony: !! :devil:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
Ale już chyba nigdy nie będzie tak, że wątek przez kilka dni nie ruszy z miejsca :rozglada:
obieżyświat pisze:..ale nikt nie powiedział że nie możemy próbować w okrojonym składzie dokonać też takich wyczynów :lol:
Niech no tylko Agatka pojawi się znowu na wizji :lol2:
obieżyświat pisze:..ta jej powściągliwość :lol2:

Jak dobrze, że znowu daje nam ku temu powody :lol:
marcinkowsky pisze: Skąd pewność , że nie z Agatki punktu widzenia :> ?? Dasz sobie głowę uciąć za to , że Agatka za nami nie szaleje :lol2: ?? :lol2: To by był odopiero jakby się okazało ,że bardziej niż my za nią ...... :szalony: !! :devil:
No właśnie obi :> Skąd pewność? :rozglada:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Dżastina pisze:Ale już chyba nigdy nie będzie tak, że wątek przez kilka dni nie ruszy z miejsca :rozglada:
Tylko pod warunkiem , że jeśli tak jak na przykład dzisiaj rano nie będę mógł z przyczyn technicznych się zalogować na forum :lol2: !! :>
Mam nadzieję , że brak jakichkolwiek postów dzisiaj tym jest powodowany :> ?? No i pewnie też tym ,że znów Agatki nie było na antenie :rozglada: ??
No właśnie obi :> Skąd pewność? :rozglada:
Ja cały czas żywię nadzieję , że Agatka nas choć tycio lubi :) !! :rozglada: ?? A kiedy nikt nie słyszy , wyobrażam sobie , że za nami szaleje :jupi: !! :lol: :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..jak dla mnie to wsio ryba :lol2:

..forum mogło nie działać rano bo też nie miałem niestety czasu żeby zajrzeć :/

..ale od czego jest ta wolna chwilka wieczorkiem :?: :lol2:
..muszę sprawdzić co słychać u moich ulubionych internetowych znajomych :lol:
..i co u mojej ulubionej pani z telewizji :P :lol2:

..u Was wszystko dobrze..to dobrze :lol:
..u Agatki nie wiadomo co - to nie dobrze :/

..sorki że tylko na chwilkę ale idę dalej upijać się szczęściem :lol2:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze: Tylko pod warunkiem , że jeśli tak jak na przykład dzisiaj rano nie będę mógł z przyczyn technicznych się zalogować na forum :lol2: !! :>
To dla tego tak niewiele się na forum działo :rozglada:
marcinkowsky pisze:Mam nadzieję , że brak jakichkolwiek postów dzisiaj tym jest powodowany :> ?? No i pewnie też tym ,że znów Agatki nie było na antenie :rozglada: ??
W Dnż mignął mi przed oczami Olek ;) Nie wiem jednak co się w PzP działo :roll:
obieżyświat pisze:
Miłego upijania zatem :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..forum mogło nie działać rano bo też nie miałem niestety czasu żeby zajrzeć :/

..ale od czego jest ta wolna chwilka wieczorkiem :?: :lol2:
..muszę sprawdzić co słychać u moich ulubionych internetowych znajomych :lol:
..i co u mojej ulubionej pani z telewizji :P :lol2:
Mogę się pod tym podpisać obiema rękami :) !! Tylko , że wcale nie cieszy mnie ten stan rzeczy :/ !! Ten stan rzeczy , czyli mianowicie : brak czasu i brak Agatki :rozglada: !!
Dżastina pisze:W Dnż mignął mi przed oczami Olek ;) Nie wiem jednak co się w PzP działo :roll:
Olek :> ?? Jaki znowu Olek :>>?? :roll:
Dżastina pisze:
obieżyświat pisze:
Jakim szczęściem :> ?? To szczęście z weekendu już wywietrzało :ban: !! Czas na nowe :ban: !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
Olek :> ?? Jaki znowu Olek :>>?? :roll:
Jak to jaki? :> Przybylski ;)
marcinkowsky pisze:
Dżastina pisze:
obieżyświat pisze:
Jakim szczęściem :> ?? To szczęście z weekendu już wywietrzało :ban: !! Czas na nowe :ban: !!
Spokojnie amigo :lol2: Jeszcze chwilka i znowu weekend :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..myślisz że Agatka będzie teraz co tydzień prowadzić serwisy :?: :)

..nawet ja nie byłem takim optymistą i zakładałem że tak jak wcześniej co 2 będzie :o

..ale Twoja opcaja bradzo mi się podoba i jestem jak najbardziej za :jupi: :tanczy:
..w końcu ma Agatka sporo weekendów do odrobienia i nadrobienia :lol2: :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..myślisz że Agatka będzie teraz co tydzień prowadzić serwisy :?: :)
To już mało ważne , czy będzie co drugi tydzień , czy co tydzień :lol2: !! Nauczyłem się doceniać to co mam :lol2: !! Jednocześnie ciesząc się , że nie mam tego tak dużo mniej niż wcześniej :lol2: !!
..nawet ja nie byłem takim optymistą i zakładałem że tak jak wcześniej co 2 będzie :o
Kto jeśli nie Dżastina ma nas krzepić i w nas krzewić optymizm :lol2: ?? I chwała jej za to :lol2: !! Jutro będziemy czekali już od wczesnych godzin popołudniowych na Agatkę :lol2: !!
..w końcu ma Agatka sporo weekendów do odrobienia i nadrobienia :lol2: :lol2:
W takim razie powinna być codziennie , żeby te 4 miechy opylania się odrobić :lol2: !! :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:To już mało ważne , czy będzie co drugi tydzień , czy co tydzień :lol2: !! Nauczyłem się doceniać to co mam :lol2: !! Jednocześnie ciesząc się , że nie mam tego tak dużo mniej niż wcześniej :lol2: !!
..nie wierzę :lol2:
..to nie może być prawda że cieszysz się tym co masz :lol2:
..przecież my zawsze chcieliśmy od życia a on tvn24 zwłaszcza jak najwięcej :jupi:
..i tak też jest teraz :ban: :lol2:
Kto jeśli nie Dżastina ma nas krzepić i w nas krzewić optymizm :lol2: ?? I chwała jej za to :lol2: !! Jutro będziemy czekali już od wczesnych godzin popołudniowych na Agatkę :lol2: !!
..no nie wiem kto jeśli nie ona :mhm:
..może my nawzajem też :?: :lol2:
..w końcu mamy ku temu powody :lol2:
W takim razie powinna być codziennie , żeby te 4 miechy opylania się odrobić :lol2: !! :tanczy:
..codziennie kilka razy dziennie - aż by się nam znudziła :szalony:
..chociaż mówią że to czego nie można mieć bardziej rajcuje :lol2:

..ale ja już nie chcę tego więcej przerabiać :nie: :lol2:

..czekamy co przyniesie dzień.. :rozglada:
ODPOWIEDZ