Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:No właśnie sam jestem ciekaw,dlatego poruszam ten temat 3 strony za wczasu,by mieć czas
Ale zobaczymy,My jesteśmy tacy spontaniczni
Coś czuję, że ta nasza spontaniczność skończy się pustymi rękoma. Dobre i to, bo już wszystko było. :spiewa:
Oby oby Finał na Me czy Joasia na lianie oto jest pytanie
Najlepiej i to i to :lol2:
Sadzac po powyższej twórczości stwierdzam,że moja forma pikuje w dół Tylko powrot J. może to uratować
A ja jestem zrzędliwy, nudny i panikarski, choć to chyba nie od dzisiaj, nieprawdaż? :>
Dobra, kończę tą samokrytykę. :lol2:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:Coś czuję, że ta nasza spontaniczność skończy się pustymi rękoma. Dobre i to, bo już wszystko było.
Zgodnie z mottem życiowym St.Grzesiuka,autora książki autobiograficznej 'Boso ,ale w ostrogach' :spiewa:
Parafrazując;boso-bez przepychu prezentowego,ale..te ostrogi to bedzie nasz wizerunek sceniczny na kartach tego forum :tanczy: Wiem,zamotałem :hmm: Ale sam czasem siebie nie rozumiem :hmm: :lol2:
A ja jestem zrzędliwy, nudny i panikarski, choć to chyba nie od dzisiaj, nieprawdaż?
Dobra, kończę tą samokrytykę.
Tak jak mówie nie musimy się uwielbiać :lol2: Możemy być jak Kubica i Heidfeld :lol2: Ważne żeby robić robotę ku sukcesowi wątku Joasiowego :jupi:

Kto będzie kim,to byłby większy problem :hmm: Ale zaraz,zaraz co tu tak wesoło :> Czy my czasem nie zapominamy się,Joasi tyle nie ma-powinien byc płacz :shock: Ale jak bylibyśmy schematyczni,to długo byśmy tu nie wytrzymali..jeszcze z Jej tempem życia :hmm: :lol2: :lol2: :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Zgodnie z mottem życiowym St.Grzesiuka,autora książki autobiograficznej 'Boso ,ale w ostrogach' Parafrazując;boso-bez przepychu prezentowego,ale..te ostrogi to bedzie nasz wizerunek sceniczny na kartach tego forum Wiem,zamotałem Ale sam czasem siebie nie rozumiem
Ostatnie 2 zdania wyjąłeś mi z ust.
:spiewa: :spiewa: :spiewa:
Tak jak mówie nie musimy się uwielbiać
To my się tak nie lubimy? :lol2:
Możemy być jak Kubica i Heidfeld
Tylko, że oni o coś rywalizują. A my? :hyh:
Ale zaraz,zaraz co tu tak wesoło
Jak snuję hipotezy to jest, że panikuję. Jak się smucę, to histeryzuję. To do diabła przyjmijmy jakąś jedną, wspólną postawę! :spiewa:
maxxx

kamilo pisze:Ostatnie 2 zdania wyjąłeś mi z ust.
Acha-czyli ustaliliśmy co na prezent :lol2: :spiewa: :spiewa: :spiewa:
To my się tak nie lubimy?
Już tyle tu piszemy,już tyle razem przeszliśmy,tyle wzlotów i upadków na forum i dlatego chciałbym,naprawdę chciałbym powiedzieć Ci,że....że....że...nic takiego nie ma miejsca :rozglada: :lol2:
Tylko, że oni o coś rywalizują. A my?
A my tak łatwopalni,tak śmiesznie marni.. :lol2: Wiesz co :mhm: Rany Boskie masz rację :tanczy:
Jak snuję hipotezy to jest, że panikuję. Jak się smucę, to histeryzuję. To do diabła przyjmijmy jakąś jedną, wspólną postawę!
Postawa prosta-nie raz Joasia uczyła jak się prawidłowo siedzi :lol2: A tak serio:pisz jak czujesz,a nuż Cię wyczuje co czujesz.Będe wyczulony amen.Dość na dziś :spiewa:Logout :uwaga:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Acha-czyli ustaliliśmy co na prezent
Tylko mi powiedz co i będzie good. :lol2:
Już tyle tu piszemy,już tyle razem przeszliśmy,tyle wzlotów i upadków na forum i dlatego chciałbym,naprawdę chciałbym powiedzieć Ci,że....że....że...nic takiego nie ma miejsca
Jak przeczytałem to drugie ''że'' to pomyślałem, że powiesz, iż masz już mnie dość. :spiewa:
A my tak łatwopalni,tak śmiesznie marni.. Wiesz co Rany Boskie masz rację
Myślałem, że odpowiedź otrze się o Joasię. Ale się pomyliłem - całe szczęście. :rozglada:
Postawa prosta-nie raz Joasia uczyła jak się prawidłowo siedzi A tak serio:pisz jak czujesz,a nuż Cię wyczuje co czujesz.Będe wyczulony amen.Dość na dziś Logout
I tak nieźle popchnęliśmy wątek praktycznie z niczego. :tanczy:

PS. Tutaj kiedyś był taki arczi. Co z nim się stało? :rozglada:
epsztajnek

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Czy zauważyliście może, że Porada prowadzi PzP za mówniczką BEZ PODESTU , stojąc na podłodze :shock: , a nasze kochane maleństwo nawet na podeście wspina się na paluszki :rozglada:
Camilo
Guru
Guru

Czy zauważyliście może, że Porada prowadzi PzP za mówniczką BEZ PODESTU , stojąc na podłodze, a nasze kochane maleństwo nawet na podeście wspina się na paluszki
Specjalnie dla Niej musieli przystosować studio :shock: A Porada wcale nie jest taki wysoki :spiewa:

PS. Taka blondyneczka na czerwono kręci się z tyłu, ale nie sądzę, żeby to była ta. :nie:
maxxx

kamilo pisze:Tylko mi powiedz co i będzie good. :lol2:
Dlaczego to ja mam być wymyslaczem :spiewa:
PS. Tutaj kiedyś był taki arczi. Co z nim się stało? :rozglada:
Z tego co mi wiadomo stacjonuje w Brukseli :lol2: Ale jak wróci,to mam nadzieję Nam powie czy jest możliwe tak wymazać Joasię z pamięci :rozglada: Bo w to,że 'znalazł' ichniejszą Dżoannę śmiem wątpić :cicho:
epsztajnek pisze:Czy zauważyliście może, że Porada prowadzi PzP za mówniczką BEZ PODESTU , stojąc na podłodze , a nasze kochane maleństwo nawet na podeście wspina się na paluszki
kamilo pisze:Specjalnie dla Niej musieli przystosować studio A Porada wcale nie jest taki wysoki
W całej stacji nie ma szczególnych wieżowców :spiewa: A co do podestu i stania na paluszkach-to poprostu chce być bardziej widoczna :aniol: Jakto Joasia musi miec jakieś swoje malutkie dziwactwa :lol2: Ale między innymi za to Ją uwielbiamy :aniol:
PS. Taka blondyneczka na czerwono kręci się z tyłu, ale nie sądzę, żeby to była ta.
Również nie sądze. :lol2: Jeśli po 17 pojawi się Jacoń lub Porada to wydaje mi się,że do poniedziałku conajmniej mamy Joasio-labe :( :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

Dlaczego to ja mam być wymyslaczem
Bo Twoje pomysły są oryginalne i ciekawe. Styknie? :spiewa:
Z tego co mi wiadomo stacjonuje w Brukseli
Nie będę dociekliwy, ale ciśnie mi się pytanie, czego tam szuka. :rozglada:
Ale jak wróci,to mam nadzieję Nam powie czy jest możliwe tak wymazać Joasię z pamięci
No nie sądzę, żeby cały dzień o Niej myślał. :stop:
Bo w to,że 'znalazł' ichniejszą Dżoannę śmiem wątpić
Coś czuję, że prędzej znajdzie Dżoannę w Brukseli niż My w TVN24 (nieaktualne!) :cicho:
W całej stacji nie ma szczególnych wieżowców
Jest. Przynajmniej jeden. :lol2:
A co do podestu i stania na paluszkach-to poprostu chce być bardziej widoczna Jakto Joasia musi miec jakieś swoje malutkie dziwactwa
A na cholerę to Jej? :shock: Myślałem, że jest wystarczająco widoczna. :spiewa:
Ale między innymi za to Ją uwielbiamy
Nie sposób się było do tego nie przyzwyczaić. :ech:
Jeśli po 17 pojawi się Jacoń lub Porada to wydaje mi się,że do poniedziałku conajmniej mamy Joasio-labe
A jednak nie mamy Joasio-labe. :tanczy:
Ostatnio zmieniony wtorek 03 cze 2008, 17:12 przez Camilo, łącznie zmieniany 1 raz.
Camilo
Guru
Guru

Jest! :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

W między czasie włoski podrosły. :lol2:
maxxx

Witamy :!: :!: :!: :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Widzieliście to co ja :shock: Joasia w spódnicy :shock: Chyba,że miałem zwidy-a już okazji potwierdzić nie będzie :shock:
Bo wątpie,że epsztajnek nagrywa :rozglada:

Super,ale się cieszę-tymbardziej,że się nie spodziewałem :jupi:
Camilo
Guru
Guru

Joasia w spódnicy
:shock: A ja z tego wszystkiego to nie zwróciłem uwagi na wygląd poniżej pasa. Chyba chciała Nam to jakoś wynagrodzić. Uznajmy, że Jej się udało. :lol2:
Bo wątpie,że epsztajnek nagrywa
Może i nagrywa. 20 minut to wieczność, a zawsze można wykasować. :spiewa:
maxxx

kamilo pisze: A ja z tego wszystkiego to nie zwróciłem uwagi na wygląd. Czyżby już w W-wie było tak gorąco? Jeszcze tylko sandałków wypatrywać.
Oj chyba przez te upały :lol2: Wkońcu One Joasi 'dały radę' :tanczy: Sandałków brak,ale kto wie ostatnio Joasia łamie stereotypy,nie często ale jednak Jej się to zdarza. :tanczy:
Poza tym nowe kolczyki-kółka ,duże jak na Joasi gusta :aniol:
Może i nagrywa. 20 minut to wieczność.
Oczywiście :rozglada: Dopiero teraz zaczynam oglądać 'PzP' uważnie :lol2:

Zaraz dam jakieś capsy też :aniol:
Camilo
Guru
Guru

Jak już się otrząsnąłem z szoku, to zapowiadała Magazyn. :spiewa:
Przydałby się jutro Deenżet, by można się dokładniej przyjrzeć i nacieszyć. Całe szczęście, że już nie ma powodu do obaw. :D
Myślę, że wątek można... uzupełnić jeszcze kilkoma capsami. :aniol:
Obrazek Obrazek

Szkoda, że przeleciało mi ujęcie, gdy tak ładnie wytrzeszczyła kiełki. :lol2:
maxxx

Przydałby się jutro Deenżet, by można się dokładniej przyjrzeć i nacieszyć. Całe szczęście, że już nie ma powodu do obaw
No właśnie.Jak Ona dba o nasze samopoczucie :tanczy:
Szkoda, że przeleciało mi ujęcie, gdy tak ładnie wytrzeszczyła kiełki.
No właśnie mi też,a drugie jak się ładnie uśmiechnęła po ostatnim materiale :hmm: Chyba kiepski ze mnie fotograf :lol2:

Ach jakiż to piękny widok :lol2: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ