[TVN] You Can Dance - Po prostu tańcz!
Moderator: Łukasz
Re: You Can Dance - Po prostu tańcz!
Szkoda, że wygrał Artur. Nie lubiłem go. Z całej trójki wg mnie najlepszy był Kryspin. Gdyby Ania doszła do finału - głosowałbym na nią.
Ten finał był dużo gorszy od finału I edycji. W poprzednim czuło się, że jest finał - tutaj program oglądałem, jak zwykły odcinek. Może dlatego, że wiedziałem już jak wygląda finał YCD. Mam nadzieję, że 3 edycja będzie lepsza. :rydzyk:
Ten finał był dużo gorszy od finału I edycji. W poprzednim czuło się, że jest finał - tutaj program oglądałem, jak zwykły odcinek. Może dlatego, że wiedziałem już jak wygląda finał YCD. Mam nadzieję, że 3 edycja będzie lepsza. :rydzyk:
-
- Początkujący
Dokładnie...też bym głosował na Anię i podzielam zdanie, że finał YCD 2 był gorszy od YCD 1...Ale castingi do 3 edycji show ruszają jeszcze przed wakacjamir_r16 pisze:Gdyby Ania doszła do finału - głosowałbym na nią.
Ten finał był dużo gorszy od finału I edycji.

Bardzo dobrze, że wygrał Artur. W tym programie jak widać nie wystarczy tylko dobrze tańczyć. Artur jest showman'em, nie krępuje się przed kamerami, a to jest najważniejsze. Gratuluję mu i życzę powodzenia.
PS. Bardzo ładną ma dziewczynę/żonę. Dobrze, że sprowadza ją do Polski.
PS. Bardzo ładną ma dziewczynę/żonę. Dobrze, że sprowadza ją do Polski.

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Chyba jeszcze o tym nikt nie pisał : Po castingach, uczestnicy będą na warsztatach w Hiszpanii, w Barcelonie - może będą się flamenco uczyć 

A finał 1 edycji dla porównania ile oglądało ???Przełożony na czwartek finał drugiej edycji programu "You Can Dance" obejrzało 3,12 mln osób.![]()
http://www.medialink.pl/artykul/1007,Aw ... nce,group4
4 386 793 widzów. Ale - moim zdaniem - nie ma żadnego porównania, ponieważ finał I edycji "You can dance - po prostu tańcz!" został nadany w niedzielę o 20:00.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

2 edycja i tak miała większą oglądalność niż pierwszą
Różnica dość mała, ale jednak

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
youcandance.onet.pl
MIEJSCA CASTINGÓW:
SZCZECIN
17 czerwca 2008, wtorek
Obiekt: Teatr Współczesny
Wały Chrobrego 3
KRAKÓW
19 czerwca 2008, czwartek
Obiekt: Nowohuckie Centrum Kultury
Jana Pawła II 232
WROCŁAW
22 czerwca 2008, niedziela
Obiekt: Opera Wrocławska
ul. Świdnicka 35
WARSZAWA
28 i 29 czerwca 2008, sobota i niedziela
Obiekt: Teatr Studio
ul. Pałac Kultury i Nauki
Tradycyjnie uczestników oceniać będą: Agustin Egurrola, Michał Piróg i Weronika Marczuk – Pazura. Program poprowadzi, jak dotychczas, Kinga Rusin.
WARUNKI UDZIALU W CASTINGU:
1. Wiek 16* - 30 lat
2. Dowód tożsamości
* w przypadku nieukończonych 18 lat, należy przyjść z osobą dorosłą
lub ze zgodą rodzica na piśmie wraz z jego numerem dowodu osobistego
3. Należy przygotować układ choreograficzny (czas trwania: max. 1 minuta),
4. Należy zabrać ze sobą podkład muzyczny do układu (na płycie CD w formacie audio lub mp3) oraz informację o autorach utworu (tytuł, wykonawca, kompozytor, autor tekstu, tytuł albumu, rok wydania)
5. Można przygotować i zaprezentować układ w duecie lub grupowy, jednak każdy oceniany będzie indywidualnie
6. Casting otwarty jest dla tancerzy: amatorów i profesjonalistów
PRZEBIEG CASTINGU:
1. Rejestracja od godziny 8.00 do 12.00
2. W ramach castingu tańczy się do muzyki przygotowanej przez organizatora
3. Wybrani kandydaci tańczą własny układ chorograficzny do przygotowanej przez siebie muzyki.
4. Casting może potrwać nawet do godziny 24.00.[/quote]
Dopiero teraz to zauważyłem:

...

...
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Powoli uczestnicy YCD odwiedzają inne stacje TV niż TVN dziś Maciej Florek był gościem w TVP1 wcześniej Diana w TVP2. Maciej będzie tańczył w sobotę podczas jakiejś gali emitowanej w TVP.
http://www.pudelek.pl/artykul/11212/cas ... can_dance/
Nie chodzi mi o ten artykuł a zdjęcia. Zauważyłem, że w tle za jurorami jest publiczność
Czyżby w tej edycji na kastingach była publiczność :mhm:
Nie chodzi mi o ten artykuł a zdjęcia. Zauważyłem, że w tle za jurorami jest publiczność

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Tak, w tej edycji można było wystosować prośbę i dostać się na widownię
onet.pl pisze: Bus przewożący uczestników programu telewizyjnego "You Can Dance" rozbił się na autostradzie A-4 pod Wądrożem Wielkim w powiecie jaworskim - dowiedziało się Radio Wrocław.
Dwie osoby - kierowca i kilkunastoletnia dziewczyna trafili do szpitala. Na autostradzie na odcinku od granicy w kierunku Legnicy są utrudnienia.
Na jadący wolno, z powodu awarii autokar, najechała ciężarówka. Oba pojazdy muszą zostać odholowane, stąd utrudnienia. Autobusem jechało prawie 30 osób.
http://wiadomosci.onet.pl/1785409,11,item.html
Oczywiście, ciężarówka... tiry na tory.
Czyli wychodzi na to, że w 3 edycji na warsztaty nie jedzie 36 osób, a 20 parę z tego co napisali (Autokarem jechało niecałe 30 osób)