obieżyświat pisze:not that kind pisze:Pewnie tego nie słyszeliście, więc Wam napiszę, że na początku Poranka Pan Kuźniar odczytał list od widza, który stwierdził: Panie Jarku, same piękne kobiety, jak Pan to robi?

" Na co Pan Kuźniar odparł: "To nie ja, to szef"
Agata też bardzo doceniła Sylwię Walendowską, prowadzącą specjalne studio Euro Cafe
..dzięki za te informacje
..widzę że sporo ciekawostek nas ominęło i trochę się działo na linii Agata - Pan Jarosław kiedy ja jeszcze spałem
Kto jak kto, ale on ze wszystkich kolegów redakcyjnych Agatki, zawsze potrafił ją docenić

!! :tanczy:
Wprawdzie , stwierdzę nieskromnie , nie na taką i nie tak jak my , ale jak na warunki telewizyjne , to całkiem nieźle

!! I dla Agatki bardzo zasłużenie

!!
..ten gospodarz Poranka to dosłownie w czepku urodzony
..w doborowym towarzystwie pięknych kobiet może pracować i jeszcze dostaje za to niemałą pewnie kasę
Ja już nie raz pisałem ,że chciałbym też tak się ustawić w życiu

!!
A sobie gadają w tym poranku

!! Teraz znowu Jarek zaczepił Agatkę i ją o przesądy pytał

!! Ona w przesady nie wierzy, ale widz się domagał , żeby zdjąć buty piłkarskie ze stołu , bo to przynosi pecha

!! Jarek się bał , że go oskarżą w razie przegranej o winę

Ale Agatka obiecała go bronić w razie czego "z tyłu na obronie"

!!
Później znowu oddał jej głos ,ale zapytał , czy jej się spieszy , a ona mu powiedział , że nie ponagla go

Na co on , zareagował pytaniem "... no to co u Ciebie...?

" A ona mu powiedziała , że jej chodziło oto , że gdyby miał prasę , to moze jeszcze poczytać"

!!
No szkoda , że nie chciała nic o sobie powiedzieć - tradycyjnie :/

!!
.. a mi do pełni szczęścia jest jeszcze tylko potrzebne to żeby Agatka pokazała na boisku co potrafi zrobić z piłką

Nie ma czas -musi serwisy układać

!!