Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:Ja też nie dąłem rady tego przedstawić wiernie , ale starałem się jak mogłem :lol2: !! Najlepiej jednak byłoby to zobaczyć i usłyszeć :lol2: !! Niestety , odkąd kinga na wkurzyli i posądzili o łamanie praw autorskich tvn , n a filmik raczej liczyć nie można :evil: !!
..musimy teraz mieć filmową pamięć i filmową wyobraźnie kiedy nie widzimy tego co chcielibyśmy :roll: :lol2:

..tylko tvnowi dziękować :evil:
A była też kolejna fajna sytuacja w trakcie serwisu , kiedy Agatka po anegdocie Leszka Kabłaka zażartowała, że po wizycie księdza polskiego u papieża Benedykta "mecz jest ustawiony na górze" :lol: :lol:
..słodkie były te jej uśmiechy :P :lol2:
Tajemnicza i skryta aż do bólu :lol2: !!
..nie boli to aż tak bardzo kiedy można patrzeć na Agatkę w telewizji :lol2:
..jej widok łagodzi wszystko :tanczy:
więc trzymajmy kciuki :szalony: !!
..Sylwia grała ;)
..Agatka już nie będzie :/

..za to teraz Jarek w serwisie kręcił się za plecami Agatki :haha:

..ona się śmiała ale mimo to prowadziła serwis :lol:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Po zachowaniu Pana Jarosława widać, że potrzebował takiej odmiany na stanowisku serwisanta porankowego :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jeszcze mi się przypomniało, o co Pan Jarosław pytał Agatę na samym początku poranka. mianowicie: "Pani tu za karę?" :lol: A ona: "Ależ nie, słyszałam, że prowadzenie serwisów w Poranku, to wyróżnienie" :D
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Po zachowaniu Pana Jarosława widać, że potrzebował takiej odmiany na stanowisku serwisanta porankowego :lol:
..ummmhmmm :lol:
..też mi się tak wydaje :lol:
..zwłaszcza po tym jak go zobaczyłem za Agatki plecami podczas serwisu :lol: :hahaha:

..a wnioskując po samopoczuciu Agatki..
..częstotliwości uśmiechów :lol2:
..i ona potrzebowała tego co ma miejsce dzis :tanczy:
..czyli powrotu do łask :tanczy: :tanczy: :tanczy: :lol2:
Jeszcze mi się przypomniało, o co Pan Jarosław pytał Agatę na samym początku poranka. mianowicie: "Pani tu za karę?" :lol: A ona: "Ależ nie, słyszałam, że prowadzenie serwisów w Poranku, to wyróżnienie" :D
..za karę to chyba jej te 4 miesiące na wizji nie było :evil: :evil: :evil:
..ale zapomnijmy o tym :D :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:
not that kind pisze:Po zachowaniu Pana Jarosława widać, że potrzebował takiej odmiany na stanowisku serwisanta porankowego :lol:
..ummmhmmm :lol:
..też mi się tak wydaje :lol:
..zwłaszcza po tym jak go zobaczyłem za Agatki plecami podczas serwisu :lol: :hahaha:
Mam nadzieję , że notka dasz nam więcej szczegółowych capsów z tego wydarzenia :lol2: !! :hahaha:

:arrow:
Obrazek
..a wnioskując po samopoczuciu Agatki..
..częstotliwości uśmiechów :lol2:
..i ona potrzebowała tego co ma miejsce dzis :tanczy:
..czyli powrotu do łask :tanczy: :tanczy: :tanczy: :lol2:
Bo wszędzie tam , gdzie się pojawia Agatka jest też wyśmienity nastrój :brawa: !! :tanczy: !! :lol2: ! :jupi:
..za karę to chyba jej te 4 miesiące na wizji nie było :evil: :evil: :evil:
..ale zapomnijmy o tym :D :D
Jaki on jest samokrytyczny :devil: !! Praca z nim , to katusze :devil: !! Łazi , kręci się , zaczepia, dogryza -słowem przeszkadza :devil: !! No ale Agatka nigdy nie miała w zwyczaju być złośliwa i znosi w spokoju jego impertynencje :lol2: !! :aniol:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:..zwłaszcza po tym jak go zobaczyłem za Agatki plecami podczas serwisu :lol: :hahaha:
Mam nadzieję , że notka dasz nam więcej szczegółowych capsów z tego wydarzenia :lol2: !! :hahaha:
Ależ proszę :D :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

No i na dzisiaj koniec przyjemności dla fanów Agaty :D Do jutra :D
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:..zwłaszcza po tym jak go zobaczyłem za Agatki plecami podczas serwisu :lol: :hahaha:
Ależ proszę :D :arrow:
.. dzięki :szalony:

..tyle uśmiechu co dzis to Agatka nam nie zaprezentowała chyba jeszcze podczas żadnego dyżuru :szlaony:

..tyle uśmiechu w całym poranku - nie widziałem tego jeszcze - popatrz :spiewa: :lol:
No i na dzisiaj koniec przyjemności dla fanów Agaty :D Do jutra :D
..a teraz w wybornych nastrojach czas zrobić to wszystko czego nei zrobiliśmy podczas niespodziewanego naszego dyżuru przed telewizorem :lol: :lol:

..wspaniałe chwile z Agatką - dziękiiiiiii :* :* :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
not that kind pisze:Ależ proszę :D :arrow:
.. dzięki :szalony:
wiedziałem ,wiedziałem , wiedziałem , że na Ciebie zawsze można liczyć :lol2: !! :* :* Nie wiem skąd :lol2: !! ale to wiedziałem :lol2: !!
..tyle uśmiechu co dzis to Agatka nam nie zaprezentowała chyba jeszcze podczas żadnego dyżuru :szlaony:
Napisał ten , któremu literki się nie plączą :lol2: !! Ale to tak na marginesie :lol2: !! :? A wracając do boskiego uśmiechu ,który dzisiaj promieniał bardziej niż słońca za oknem , to jestem po prostu urzeczony bardziej niż zwykle :szalony: !! I każdemu człowiekowi i każdemu wydarzeniu które się do jego pojawienia przyczynił /-o jestem po stokroć wdzięczny :) !! :lol2: :P :P
..tyle uśmiechu w całym poranku - nie widziałem tego jeszcze - popatrz :spiewa: :lol:
Może zobaczymy jeszcze więcej , kiedy Polacy wygrają niedzielny mecz i kiedy Agatka będzie prowadzić poniedziałkowy Poranek :tanczy: ?? :lol2:
..a teraz w wybornych nastrojach czas zrobić to wszystko czego nei zrobiliśmy podczas niespodziewanego naszego dyżuru przed telewizorem :lol: :lol:
No dokładnie , żebyś wiedział :lol: !! Tyle miałem zaplanowane na dziś , a odkąd się okazało , że Agatka jest w poranku do południa (ale do dziwnie brzmi -mam na myśli pory dnia :> :lol: ) , to wszystko inne poszło w odstawkę :lol: a liczyła się tylko ona i jej praca :P !! :szalony:
..wspaniałe chwile z Agatką - dziękiiiiiii :* :* :jupi:
Wspanialsze mogą być tylko jutro od 7. :lol2: !! :szalony: Nie wiem komu dokładnie , ale też dziękuję :jupi: !! :szalony:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Nie no, trzeba przyznać, że Poranek z Agatą był bardzo, ale to bardzo przyjemny, sympatyczny :) :P
Albo taka jest naprawdę, albo ktoś jej dał dał dużo powodów do radości :D
Niemniej jednak, Poranek oglądało mi się bardzo przyjemnie :) I nie tylko dlatego, że jestem fanką Agaty :lol:

A Wy to tak możecie jednocześnie oglądać Poranek i pisać na forum? Jak dajecie radę? :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Nie no, trzeba przyznać, że Poranek z Agatą był bardzo, ale to bardzo przyjemny, sympatyczny :) :P
Albo taka jest naprawdę, albo ktoś jej dał dał dużo powodów do radości :D
Niemniej jednak, Poranek oglądało mi się bardzo przyjemnie :) I nie tylko dlatego, że jestem fanką Agaty :lol:
Bo pewnie jesteś też fanką Pana Jarosława? :lol: ?? :lol:
zauważyłem, że przy Agatce i względem Agatki Pan Jarosław nie jest taki uszczypliwy , jaki ma w zwyczaju być względem innych koleżanek :lol2: !! :aniol:
A Wy to tak możecie jednocześnie oglądać Poranek i pisać na forum? Jak dajecie radę? :D
No normalnie :lol2: !! Zapuszczam i kompa i telewizor i się grzeją :lol: !! Ale mnie już nie zagaduj , bo obowiązki czekają :lol: :lol: !! I muszę znów imprezę zaplanować , którą odwołałem , bo myślałem , że Agatka będzie wieczorem :hmm: !! :lol: :lol:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Na początku muszę się pochwalić, że należę do tych szczęśliwców, którym było dane dzisiejszy Agatki dyżur od pierwszej sekundy widzieć :tanczy: Zanim Jarosław ją zaanonsował, wypatrzyłam ją siedzącą za stołem prezenterskim :tanczy:
obieżyświat pisze:

Bo jeszcze nigdy w tak długim Poranku nie serwisowała :rozglada: :lol2:

:> Wszystkie śpiochy niech dziś wcześnie i grzecznie położą się spać, coby jutro plamy nie daly :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

10 min zlepek dzisiejszego poranka.
Obrazek
http://s1.qshare.com/get/218351/Video06 ... 4.avi.html
Jest Agata, ale i Dorota i Sylwia.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

sybic pisze:10 min zlepek dzisiejszego poranka.
Obrazek
http://s1.qshare.com/get/218351/Video06 ... 4.avi.html
..wow :lol2:
..co za niespodzianka :lol2:

..dzięki :jupi:

..nie spodziewałem się czegoś podobnego :lol2:
..jeszcze raz dzięki :jupi:
sybic pisze:Jest Agata, ale i Dorota i Sylwia.
..dlaczego piszesz 'ale' :?: :lol2:
..wprawdzie Agatkę lubię najbardziej :lol2:
..Dorotkę i Sylwię też bardzo lubię :lol2:
Dżastina pisze:Na początku muszę się pochwalić, że należę do tych szczęśliwców, którym było dane dzisiejszy Agatki dyżur od pierwszej sekundy widzieć :tanczy: Zanim Jarosław ją zaanonsował, wypatrzyłam ją siedzącą za stołem prezenterskim :tanczy:
..czyli już wiadomo dlaczego są capsy od pierwszych minut Poranka :tanczy:
..dzięki :*
Bo jeszcze nigdy w tak długim Poranku nie serwisowała :rozglada: :lol2:
..oj chyba trzeba szukać przyczyny gdzie indziej :lol:
:> Wszystkie śpiochy niech dziś wcześnie i grzecznie położą się spać, coby jutro plamy nie daly :rozglada:
..mówisz m.in. o mnie :rozglada:

..to zależy o której dzis się położe spać :lol2:
..a nie zanosi się bym poszedł spać z kurami bo mam co świętować :lol2:
..lista jest dłuuuuuga :lol:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Dżastina pisze:Wszystkie śpiochy niech dziś wcześnie i grzecznie położą się spać, coby jutro plamy nie daly
To ciekawe, co te śpiochy zrobią w poniedziałek i wtorek. :lol2:
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Re:

Post autor: epsztajnek »

kamilo pisze:To ciekawe, co te śpiochy zrobią w poniedziałek i wtorek. :lol2:
Niektórych do pracy obudzi budzik :>
Mały suplement do dzisiejszych capsów - oto Agata powraca z przerwy , odgraniając włosy i wkładając do buzi kęs jedzenia...
Obrazek Obrazek
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Chyba takiej Agaty potrzebujemy. :D Co prawda dużo nie widziałem, ale to co widziałem pozwoliło mi bardzo pozytywnie ocenić jej serwisy. Dynamicznie, poprawnie, zachęcająco i z dużą dawką uśmiechu! Może dlatego, że to poranek był? :D Więc wesoło i żwawo? :D
ODPOWIEDZ