Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: obieżyświat »

..dziękujemy moderatorowi za docenienie Agatki :lol2: :lol2: :lol2:

.czyli kluczem do sukcesu był uśmiech :lol2: :lol2:
..dobrze ze ten klucz Agatka zabrała ze sobą i dzis :lol2: :lol2: :lol2: :tanczy: :tanczy: :tanczy:

..po prostu przepiękna jest kiedy uśmiechnięta :szalony:
..serce w piersi rośnie :jupi: :jupi:
epsztajnek pisze:
kamilo pisze:To ciekawe, co te śpiochy zrobią w poniedziałek i wtorek. :lol2:
Niektórych do pracy obudzi budzik :>
..idę pożyczyć do sąsiaada sprzęt nagrywający :lol2:
..bo mój padł podczas ubiegłorocznej burzy :(
epsztajnek pisze:Mały suplement do dzisiejszych capsów - oto Agata powraca z przerwy , odgraniając włosy i wkładając do buzi kęs jedzenia...
..cudownaaaaaa :lol2:

..dzięki epszt :P
..zauważyłem że wczoraj Agatka nie stroniła od pokazywania się tak między serwisami :lol2:

..to też taka mała odmiana od tego co było wcześniej :)

..czyli dużo uśmiechu..dużo pokazywania się..czyli więcej Agatki i jesteśmy zadowoleni :tanczy: :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:..dziękujemy moderatorowi za docenienie Agatki :lol2: :lol2: :lol2:
A ja Tobie za budzący sms o poranku , kiedy wybiła najwłaściwsza na pobudkę godzina :lol2: !!

Panie Moderator :lol2: !! Pan wiesz , jak ważna jest dla nas Pańska opinia na temat Agatki .... :lol2: !!! :szalony:
.czyli kluczem do sukcesu był uśmiech :lol2: :lol2:
..dobrze ze ten klucz Agatka zabrała ze sobą i dzis :lol2: :lol2: :lol2: :tanczy: :tanczy: :tanczy:
O tym zawsze pisaliśmy otwarcie :lol2: !! O tym ,że Agatka w ogóle się nie uśmiecha :evil: !! To zawsze jej wygranialiśmy :twisted: !! A ona pozostawała niewrażliwa na nasze prośby błagania i sugestie :evil: !! Dopiero wczoraj pokazał nam , co to znaczy uśmiech Agatki :) !! I muszę powiedzieć , że jestem zszokowany , że czyjś uśmiech może być tak piękny :o ?? :szalony: !!
epsztajnek pisze:
kamilo pisze:To ciekawe, co te śpiochy zrobią w poniedziałek i wtorek. :lol2:
Niektórych do pracy obudzi budzik :>
..idę pożyczyć do sąsiaada sprzęt nagrywający :lol2:
..bo mój padł podczas ubiegłorocznej burzy :(
A ja sobie chyba jutro i we wtrorek zrobię mały urlopik od wszystkiego oprócz oglądania tvn24 :tanczy: !! Oczywiście do 11. :lol2: !!
epsztajnek pisze:Mały suplement do dzisiejszych capsów - oto Agata powraca z przerwy , odgraniając włosy i wkładając do buzi kęs jedzenia...
..cudownaaaaaa :lol2:

..dzięki epszt :P
..zauważyłem że wczoraj Agatka nie stroniła od pokazywania się tak między serwisami :lol2:

..to też taka mała odmiana od tego co było wcześniej :)

..czyli dużo uśmiechu..dużo pokazywania się..czyli więcej Agatki i jesteśmy zadowoleni :tanczy: :tanczy:
Widziałem -widziałem te spacerki po studio :lol2: !! Agatka nie tylko nie stroniła od pokazywania się , ale też zatrzymywała się albo zwalniała , kiedy odbywał się nad nią lot kamery :lol2: !! Mam nadzieję , że robiła to całkiem świadomie i z myślą o nas :szalony: !!
obieżyświat pisze:
sybic pisze:10 min zlepek dzisiejszego poranka.
Obrazek
http://s1.qshare.com/get/218351/Video06 ... 4.avi.html
..wow :lol2:
..co za niespodzianka :lol2:

..dzięki :jupi:

..nie spodziewałem się czegoś podobnego :lol2:
..jeszcze raz dzięki :jupi:
Zacząłem ściągać :lol2: !! Jeśli masz dzisiejsze nagrania , to też chętnie zobaczę :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Pierwsza dostawa :D Niestety dopiero od po ósmej :/

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Widziałem -widziałem te spacerki po studio :lol2: !! Agatka nie tylko nie stroniła od pokazywania się , ale też zatrzymywała się albo zwalniała , kiedy odbywał się nad nią lot kamery :lol2: !! Mam nadzieję , że robiła to całkiem świadomie i z myślą o nas :szalony: !!
Ona mam wrażenie wszystko robi z myślą o nas :lol2: Nawet ciemne marynary zakłada, które zawsze jej sugerowaliśmy :lol2:
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:A ja Tobie za budzący sms o poranku , kiedy wybiła najwłaściwsza na pobudkę godzina :lol2: !!
..nie ma za co :D

.. a jak główka :!: :!: :!: :!: :?: :lol2: :lol:
Panie Moderator :lol2: !! Pan wiesz , jak ważna jest dla nas Pańska opinia na temat Agatki .... :lol2: !!! :szalony:
..w końcu to nasz 'wódz' :lol:
A ja sobie chyba jutro i we wtrorek zrobię mały urlopik od wszystkiego oprócz oglądania tvn24 :tanczy: !! Oczywiście do 11. :lol2: !!
..ejjjj :tanczy:
..wyborny pomysł :tanczy:
..w końcu już prawie mamy wakacje :lol2:
..Agatka może była na jakimś kursie gwiazdrostwa przez ten czas kiedy jej nie było :mhm: :lol2:
..zdała go wyśmienicie podczas wczorajszego i dzisiejszego egzaminu :brawa: :brawa:
..hollywodzki uśmiech i poza na 5 z plusem 8) :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Pierwsza dostawa :D
Dziękuję :* !! Jak zwykle piękna robota :lol2: !! 8)
Niestety dopiero od po ósmej :/
noteczko :lol2: ?? > Czyżbyś dzisiaj to Ty zaspała :> ?? :> Tak mi przykro :( !!
Ale może ktoś inny za to scapsuje nam te kilka serwsisów z pierwszej jakże wspaniałej godziny Poranka :) ??

Dzisiejszy strój Agatki -bo przecież tak lubimy , kiedy ma na sobie spódnicę :lol2: !!
Ona mam wrażenie wszystko robi z myślą o nas :lol2: Nawet ciemne marynary zakłada, które zawsze jej sugerowaliśmy :lol2:
Myślisz , że kiedy nie miała sposobności spotykania siez nami , doceniła nas i postanowiła spełniać wszystkie nasze marzenia :lol2: ??

To ja już dołączam w załączniku listę moich życzeń do spełnienia .... :tanczy: !! :lol: :lol:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:noteczko :lol2: ?? > Czyżbyś dzisiaj to Ty zaspała :> ?? :> Tak mi przykro :( !!
Ale może ktoś inny za to scapsuje nam te kilka serwsisów z pierwszej jakże wspaniałej godziny Poranka :) ??
..dołączam do prośby :)
Dzisiejszy strój Agatki -bo przecież tak lubimy , kiedy ma na sobie spódnicę :lol2: !!
..szkoda że nie jest krótsza :/ :lol2:
..dzis to tak w ogóle Agatka powinna mieć na sobie gadżety kibica :lol2:
Myślisz , że kiedy nie miała sposobności spotykania sie z nami , doceniła nas i postanowiła spełniać wszystkie nasze marzenia :lol2: ??
..mówi się: 'mądry człowiek po stracie' :devil:
To ja już dołączam w załączniku listę moich życzeń do spełnienia .... :tanczy: !! :lol: :lol:
..ale nie publikuj jej na forum :red: :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze:To ja już dołączam w załączniku listę moich życzeń do spełnienia .... :tanczy: !! :lol: :lol:
..ale nie publikuj jej na forum :red: :devil:
Okay :lol: !!

Właśnie skończyłem ściągać pliczek o sybic'a :D !! Wczorajszy Poranek w pigułce :brawa: !! Wszystk opięknie ożyło , to czego nie widziałem zobaczyłem :lol2:

No no , Pan Jarosław wczoraj specjalnie dla nas -fanów Agaty , już na wstępie sprzedał newsa o tym ,że Agatka będzie przez 4 dni w porankach :tanczy: !! Dzięki :D !! Tylko dlaczego Agatka zwiesiła głowe na dźwięk hasła "fani Agaty" :> ? :mhm: ?? :devil:
Czyżby coś do nas miała :> ?? :lol2: :lol2:
.. a jak główka
..........ciszej :hmm: !! :twisted: Główka w porządku :devil: !! Jak widać :devil: !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Agatka dziś paraduje po studio w kiecusi i japonkach :szalony:
Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Agatka dziś paraduje po studio w kiecusi i japonkach :szalony:
Ummmmm ..... :szalony: !! Że też nie położy stópek na stole prezenterskim :/ !! :szalony: I że też nie zdejmie tej maryanry :/ !! :szalony: !!

epszt -a nie masz przypadkiem capsów z pierwszej godziny Poranka :> ?? :)
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

epszt -a nie masz przypadkiem capsów z pierwszej godziny Poranka
Ja się nie zarzekałem ,że wstanę rano oglądać Agatę :> :grozi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
epszt -a nie masz przypadkiem capsów z pierwszej godziny Poranka
Ja się nie zarzekałem ,że wstanę rano oglądać Agatę :> :grozi:
A ja tak i wstałem :lol2: !! Tylko nie chciało mi się wstawać z łóżka i capsów robić , bo myślałem , że będzie tak jak zawsze i notka da capsy od pierwszych sekund Poranka :rozglada: ??

Do takiego wygodnictwa nas przyzwyczaiła :rozglada: ! :lol2: :lol2:

No trudno :lol2:

Wprawdzie jesteśmy biedniejsi o kilkanaście capsów z przepięknych pierwszych dzisiaj serwisów , ale za to mamy z kolejnych serwisów - równie przepięknych :szalony: !! :tanczy:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:A ja tak i wstałem :lol2: !! Tylko nie chciało mi się wstawać z łóżka i capsów robić , bo myślałem , że będzie tak jak zawsze i notka da capsy od pierwszych sekund Poranka :rozglada: ??

Do takiego wygodnictwa nas przyzwyczaiła :rozglada: ! :lol2: :lol2:
No fakt :lol2: !! Mogłam Was uprzedzić :D A na domiar złego proboszcz dzisiaj rano nieoczekiwanie wyskoczył z przydługawymi ogłoszeniami :lol: :lol:
Najważniejsze chyba jednak, że dzisiaj to Wy - wierni i najwięksi fani Agaty Tomaszewskiej widzieliście Poranek od pierwszych minut, prawda? :P :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:No fakt :lol2: !! Mogłam Was uprzedzić :D A na domiar złego proboszcz dzisiaj rano nieoczekiwanie wyskoczył z przydługawymi ogłoszeniami :lol: :lol:
I tak bywa :devil: !! Wszystko trzeba znieść !! :lol2:
Najważniejsze chyba jednak, że dzisiaj to Wy - wierni i najwięksi fani Agaty Tomaszewskiej widzieliście Poranek od pierwszych minut, prawda? :P :D
Ależ oczywiście :lol2: !! A Ty zawsze przecież kiedy możesz wspierasz nas capsami :lol2: !! Jak wyżej :tanczy: !! :* :*

Hmmmm... ale dzisiaj pewnie poranek nie będzie trwał tyle co wczoraj :rozglada: ?? Ekipa porankowa pewnie musi zdrzemnąć się , obejrzeć mecz , żeby jutro wstać na poranek i być w stanie pokazywalnym :lol2: :lol2:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Dziś Poranek nie będzie trwał do południa :uhh: Jaka szkoda, że nie ;( Ja niestety pociągiem dobiłam do domu dopiero teraz z myślą, że jeszcze czekają mnie niecałe 2 godziny Poranka :uhh:
Mam nadzieję, że tak jak z wczoraj sybic dasz filmik :P
No no , Pan Jarosław wczoraj specjalnie dla nas -fanów Agaty , już na wstępie sprzedał newsa o tym ,że Agatka będzie przez 4 dni w porankach :tanczy: !! Dzięki :D !! Tylko dlaczego Agatka zwiesiła głowe na dźwięk hasła "fani Agaty" :> ? :mhm: ?? :devil:
Może krępuje ją fakt posiadania grupki fanów? :D Tak jakby onieśmielona była :D
Tak sobie tłumaczę i nie dopuszczam innej interpretacji :lol:

Pięknie się dziś ubrała :P I oczywiście pięknie się uśmiecha :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

}{ypnosea pisze:
Może krępuje ją fakt posiadania grupki fanów? :D Tak jakby onieśmielona była :D
Tak sobie tłumaczę i nie dopuszczam innej interpretacji :lol:
..jasne :lol2:

..a może wstydzi się za nas :rozglada: :rozglada:

..jeśli tak to bardzo mi przykro Agatko ale my z Ciebie nie zrezygnujemy :lol: :lol: :lol:
..chyba że nas o to poprosisz :lol:

..ale wiemy bo napisałaś to Blackowi że cieszy Cię zainteresowanie Twoją pracą :lol2:
..i tej wersji się trzymajmy :lol2: :lol2:
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:No fakt :lol2: !! Mogłam Was uprzedzić :D A na domiar złego proboszcz dzisiaj rano nieoczekiwanie wyskoczył z przydługawymi ogłoszeniami :lol: :lol:
I tak bywa :devil: !! Wszystko trzeba znieść !! :lol2:
..ale miał wyczucie :twisted: :lol:
..no nic notka :lol2:
..na proboszczów nie ma mocnych :lol: :lol:
..i tak jesteśmy ci wdzięczni za wszystko :* :*
ODPOWIEDZ