Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: not that kind »

}{ypnosea pisze:A jednak teraz sobie posłucham siedząc tą chwilkę przy komputerze :D Miło się słucha oczywiście :D
Ale wyłapałam mały błędzik ze strony Agatki :lol:

Mianowicie przedstawiając gościa z niemieckiej gazety Süddeutsche Zeitung zrobiła błąd w wymowie ;) Zamiast "zid" przeczytała "sid" :lol: Wygląda na to, że Agatka nie wie, że w niemieckim "s" wymawia się jak "z" :rozglada:
Ale "cajtung" przeczytała dobrze, więc coś tam o wymowie niemieckiej wie nasza latynoska :D
No wiesz, jak na latynoskę, to dobrze, że wie, iż "Z" wymawia się jak "C" :D Agata chodziła do klasy o profilu hiszpańskim, więc poza tym językiem miała w LO tylko angielski :roll:

Ostatnie dzisiaj capsy (chyba ostatnie? :lol: ) :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

not that kind pisze:No wiesz, jak na latynoskę, to dobrze, że wie, iż "Z" wymawia się jak "C" :D Agata chodziła do klasy o profilu hiszpańskim, więc poza tym językiem miała w LO tylko angielski :roll:
Też sobie to pomyślałam :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

}{ypnosea pisze:
not that kind pisze:No wiesz, jak na latynoskę, to dobrze, że wie, iż "Z" wymawia się jak "C" :D Agata chodziła do klasy o profilu hiszpańskim, więc poza tym językiem miała w LO tylko angielski :roll:
Też sobie to pomyślałam :lol:
Nie bądźcie już takie złośliwe :lol2: !! Jak widać , a właściwie to było słychać , Agatka i tak osiągnęła połowę sukcesu przy wymawianiu tej karkołomnej nazwy :lol2: !! :rozglada:

I jak dobrze , że mamy NK :lol2: !! Dzięki profilowi wiemy do jakiej klasy chodziła Agatka :lol2: !!
not that kind pisze:Ostatnie dzisiaj capsy (chyba ostatnie? :lol: ) :arrow:
Nie wiadomo , czym tvn24 znów może nas zaskoczyć :lol2: ?? :tanczy:

A widzę na capsach , że ożywiły się strasznie serwisy -tyle relacji :tanczy: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..jeśli Agatka wie o wymowie niemieckiego 'z' to musi wiedzieć o 's' :lol2:
..widocznie zapomniało jej się :lol2: :lol2:

..a to była dzis jej jedyna wpadka - jezeli w ogóle można to nazwać wpadką :?: :mhm:

..poza tym było perfekcyjnie :brawa:

..no dobrze dobrze dobrze - o strój też można mieć do Agatki pretensję :lol2:
..ale nie było znowuż tak źle :lol:
I jak dobrze , że mamy NK :lol2: !! Dzięki profilowi wiemy do jakiej klasy chodziła Agatka :lol2: !!
..dzięki portalowi wiemy że latynoski temperament Agatka miała już w wieku 15 albo i od urodzenia :lol2:
..może nawet jako dziecko była w Argentynie pierwszy raz :roll:
..mniejsza z tym :lol2:
..najważniejsze że doczekaliśmy się 'Świata reporterów' z materiałem Agatki :tanczy:
..na który to przecież tak czekaliśmy :szalony:
..nie będę pisał ile :lol2:

..bardziej to chyba czekałem tylko na Agatkę w Poranku :lol2:
..to już trzeci dzień jej dyżuru a mi wciąż mało :lol2: :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..jeśli Agatka wie o wymowie niemieckiego 'z' to musi wiedzieć o 's' :lol2:
..widocznie zapomniało jej się :lol2: :lol2:

..a to była dzis jej jedyna wpadka - jezeli w ogóle można to nazwać wpadką :?: :mhm:

A ja nazwę to celową profanacją czegoś co niemieckie :lol2: !! Albo lżej - odwetem za wczorajszą porażkę z Niemcami :lol: :!! :hahaha: Szprechacze nas pokonali zdradziecką nogą Podolskiego :evil: !! :twisted:
Nie no po prostu bomba :brawa: !! Jak się zaczęły łączenia z reporterami i rozmowy telefoniczne , to normalnie czuło się klimat jaki panuje w paśmie Dzień na żywo , a nie porankowym serwis :brawa: !! :tanczy:
..no dobrze dobrze dobrze - o strój też można mieć do Agatki pretensję :lol2:
..ale nie było znowuż tak źle :lol:
Agatce pięknie w zielonym i beżowym , ale nie koniecznie byłbym za łączeniem tych kolorów :lol2: !!
..dzięki portalowi wiemy że latynoski temperament Agatka miała już w wieku 15 albo i od urodzenia :lol2:
..może nawet jako dziecko była w Argentynie pierwszy raz :roll:
..mniejsza z tym :lol2:
..najważniejsze że doczekaliśmy się 'Świata reporterów' z materiałem Agatki :tanczy:
..na który to przecież tak czekaliśmy :szalony:
..nie będę pisał ile :lol2:
Ojjjhhh czekaliśmy , to prawda :lol2: !! :spiewa: I już po woli zaczynaliśmy tracić wiarę w jakiekolwiek lepsze jutro :rozgada: A ono przyszło tak znienacka :jupi: !! I wciąż nas wita i zaskakuje :tanczy: !! :lol2:
..bardziej to chyba czekałem tylko na Agatkę w Poranku :lol2:
..to już trzeci dzień jej dyżuru a mi wciąż mało :lol2: :lol2:
Wita nas lepsze jutro -jutro znowu o 5.30 :jupi: !! :jupi:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:
Nie no po prostu bomba :brawa: !! Jak się zaczęły łączenia z reporterami i rozmowy telefoniczne , to normalnie czuło się klimat jaki panuje w paśmie Dzień na żywo , a nie porankowym serwis :brawa: !! :tanczy:
Nie widziałam dziś Agatki, ale skoro Wy twierdzicie, że serwisowała rewelacyjnie, to tak musiało być :tanczy:
marcinkowsky pisze:Agatce pięknie w zielonym i beżowym , ale nie koniecznie byłbym za łączeniem tych kolorów :lol2: !!
Bardzo dobra rada :D Agatka powinna wziąć ją sobie do serca :D
marcinkowsky pisze:Wita nas lepsze jutro -jutro znowu o 5.30 :jupi: !! :jupi:
W takim razie najwyższy czas położyć się do łóżeczka, coby nie zaspać :D Ciekawe czy nasza ulubiona pani serwisantka już śpi? :D
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Kilka ciekawych , pominiętych wcześniej ujęć z reportażu
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Kilka ciekawych , pominiętych wcześniej ujęć z reportażu

No patrz :lol2: !! Że też trzeba było wstać prze 4. rano żeby móc zobaczyć takie ujęcia :lol2: !! :szalony: Jakie to życie jest wymagające :szalony: !! Ale dla takiego piękna trzeba i warto się poświęcać :P !! :tanczy:

Ahhhjaaa :lol2: !! może nie "pominiętych" , a niewidzianych ujęć :lol2: !! Bo notka nam się jeszcze obrazi :lol2: !! :rozglada:
Dżastina pisze:W takim razie najwyższy czas położyć się do łóżeczka, coby nie zaspać :D Ciekawe czy nasza ulubiona pani serwisantka już śpi? :D
Tego nie wie nikt z nas :lol2: !! Ale chyba dobrze spała , bo dzisiaj wygląda na wyspaną :tanczy: !! Może nie kipi z niej radość jak np. w sobotę i niedzielę , ale też nie jest posępna , więc można być zadowolonym :lol2: !!

Jeśli tak jak ja nie trzeba zaraz wyjść z domu ;( !! :ech:
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:

(..)

Ahhhjaaa :lol2: !! może nie "pominiętych" , a niewidzianych ujęć :lol2: !! Bo notka nam się jeszcze obrazi :lol2: !! :rozglada:
Dobrze zrobiłeś :evil: notka jest strasznie obrażalska :evil: :lol: :lol: :lol:

Starałam się dobrze uwiecznić dzisiejszą "aferę zegarkową" :lol:
:arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:

(..)

Dobrze zrobiłeś :evil: notka jest strasznie obrażalska :evil: :lol: :lol: :lol:
..wiem :lol2:
..Dżastina kiedyś o tym wspominała :rozglada:

..dobrze że marcinkowsky zareagował :lol2: :lol:
Tego nie wie nikt z nas :lol2: !! Ale chyba dobrze spała , bo dzisiaj wygląda na wyspaną :tanczy: !! Może nie kipi z niej radość jak np. w sobotę i niedzielę , ale też nie jest posępna , więc można być zadowolonym :lol2: !!
..no i strój znów 'taki jakiś' :lol:

..bardzo spokojnie dzis przebiega Poranek :)
..mam nadzieję że rozpędzą sie po ósmej :)
not that kind pisze:Starałam się dobrze uwiecznić dzisiejszą "aferę zegarkową" :lol:
..dobre to było :lol:
..już dawno dyskutowaliśmy o tym że Agatka nie nosi zegarka :lol2:

..szczęśliwi czasu nie liczą :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..Dżastina kiedyś o tym wspominała :rozglada:

..dobrze że marcinkowsky zareagował :lol2: :lol:
Zapobiegłem wybuchowi afery :jupi: !! :jupi: :lol: :lol:
not that kind pisze:Starałam się dobrze uwiecznić dzisiejszą "aferę zegarkową" :lol:
..dobre to było :lol:
..już dawno dyskutowaliśmy o tym że Agatka nie nosi zegarka :lol2:

..szczęśliwi czasu nie liczą :lol2:
:hahaha: Ale numer z tym zegarkiem :hahaha: !! Jarek zdjął swój zegarek po tym jak Agatka powiedziała , że " nie dysponuje zegarkiem" :lol2: !! :lol:

A w następnym serwisie zapytał ją: "To która godzina? " :D !! :lol2:
A ona grzecznie:

"Punktualnie 6.30... :) ..... na moim nowym zegarku" :lol: !! :lol: !! :hahaha:

Ale wtedy Jarkowi mina zrzedła :lol2: !! Stracił swój zegarek , ale chcąc go ratować powiedział , że jest zbyt duży na Agatkę i powiedział , że poszuka dla niej czegoś drobniejszego :lol: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:Zapobiegłem wybuchowi afery :jupi: !! :jupi: :lol: :lol:
I powstaniu nowej komisji śledczej w tej sprawie :lol2:
:hahaha: Ale numer z tym zegarkiem :hahaha: !! Jarek zdjął swój zegarek po tym jak Agatka powiedziała , że " nie dysponuje zegarkiem" :lol2: !! :lol:

A w następnym serwisie zapytał ją: "To która godzina? " :D !! :lol2:
A ona grzecznie:

"Punktualnie 6.30... :) ..... na moim nowym zegarku" :lol: !! :lol: !! :hahaha:

Ale wtedy Jarkowi mina zrzedła :lol2: !! Stracił swój zegarek , ale chcąc go ratować powiedział , że jest zbyt duży na Agatkę i powiedział , że poszuka dla niej czegoś drobniejszego :lol: !!
Jeszcze trochę, jeszcze kilka poranków i Agata zacznie przeszkadzać Kuźniarowi w prowadzeniu programu :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I faktycznie po ósmej zaczęło się ożywiać :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

marcinkowsky pisze:A ja nazwę to celową profanacją czegoś co niemieckie :lol2: !! Albo lżej - odwetem za wczorajszą porażkę z Niemcami :lol: :!! :hahaha: Szprechacze nas pokonali zdradziecką nogą Podolskiego :evil: !! :twisted:
Może masz rację :roll: Chociaż Agata nie wygląda na mścicielkę :mhm:
not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:"Punktualnie 6.30... :) ..... na moim nowym zegarku" :lol: !! :lol: !! :hahaha:

Jeszcze trochę, jeszcze kilka poranków i Agata zacznie przeszkadzać Kuźniarowi w prowadzeniu programu :D
Dzisiaj już dobrze się bawią? :> To fajnie :P Już się nie mogę doczekać, kiedy Agata zacznie mieszać w gazetach Jarosława Kuźniara :lol: On lubi przeszkadza, ale jak jemu ktoś wejdzie w drogę, to już jest nie dobrze :grozi: :lol:
Agatko nie daj się :D Akcja z przywłaszczeniem zegarka bojowa :brawa:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Może masz rację :roll: Chociaż Agata nie wygląda na mścicielkę :mhm:

Że ktoś ma wygląd anioła :aniol: to nie oznaczy od razu , że aniołem jest :lol2: !! Przecież Agatka jest taka skryta, że my nic na jej temat praktycznie nie wiemy :lol2: !! Widzimy same zalety, ale nie wiemy, czy nie ma czasem jakichś wad :rozglada: ?? :lol2:
}{ypnosea pisze:
not that kind pisze:Jeszcze trochę, jeszcze kilka poranków i Agata zacznie przeszkadzać Kuźniarowi w prowadzeniu programu :D
Dzisiaj już dobrze się bawią? :> To fajnie :P Już się nie mogę doczekać, kiedy Agata zacznie mieszać w gazetach Jarosława Kuźniara :lol: On lubi przeszkadza, ale jak jemu ktoś wejdzie w drogę, to już jest nie dobrze :grozi: :lol:
Agatko nie daj się :D Akcja z przywłaszczeniem zegarka bojowa :brawa:
Oddała Agatka finalnie ten zegarek :> ?? Czy dostała jakiś ładniejszy -damski :> ?? :lol2:

Co do transformacji -wstydliwej i skromnej Agatki w Agatkę wampa, który burzy okopany fosą spokój red. Kuźniara , to nie mogę sobie tego wyobrazić :lol2: !! Ona raczej zawsze już będzie tą , która będzie stawiała opór jego zaczepkom :lol2: !!
I faktycznie po ósmej zaczęło się ożywiać :D
Agatka też :lol2: ?? Bardzo lubię , kiedy rozmawia z reporterami :P !! :D
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Pytał się jej jeszcze, czy mu odda zegarek, ale ona stwierdziła, że dopiero jak skończy się Poranek :D
ODPOWIEDZ