Greg Haus pisze:Uważam, że Polacy grali świetnie - a wyszło jak zawsze. Trochę mało Smolarka i Zurawskiego...
Świetnie to raczej nie grali,ale ja nie mam pretensji :nie: Przynajmniej była walka w przeciwieństwie do tego co mówi np pseudo specjalista p.Bożydar Iwanow,który wyświęca wręcz na ołtarze Hajto,którego Pauleta na MŚ w Korei ogrywał jak juniora :stop: Ja o dziwo zły nie byłem po tym meczu do momentu aż nie usłyszałem komentarzy 'wybitnych reprezentantów',którzy raptem grali na jednym poważnym turnieju 3 razy słabiej od dzisiejszych chłopaków :uhh:
Zawsze można gdybać co by było gdyby ....nie uznali bramki ze spalonego dla Niemców....uznali gola Smolarka....Żurawski trafił na 1-1 w 42 minucie ....
Ja tam jestem optymistą na mecz z Austrią.Oglądałem ich z Chorwatami grali słabiutko-zero kreatywnych zawodników :spiewa:
Chorwacja za to nie jest za dobrze przygotowana kondycyjnie-oby przyszło właśnie z Nimi zmierzyć się w 3 meczu o wszystko.
Ale do tego potrzebne jest zwycięstwo Niemców z Chorwacją i nasze z Austrią w czwartek :rydzyk:
Żurawski odpada z kontuzją...ale na szczęscie jest Roger,więc jest jakaś nadzieja.
A co do Podolskiego - to jak słysze, że to Polak to mnie szlak trafia!!! Jeśli to Polak to trzeba dodać sprzymiotnik "zeszwabiony"! Co za facio chyba bym prędzej się zabił niż strzelił mojej ojczyżnie gola - nie mówiąc już o dwóch
Podolski jest spoko.Gość mieszka od 2giego roku życia w Niemczech a mimo to wypowiada się ciepło o Polsce w której się urodził.Nie powiem,że mnie specjalnie rozczula wypowiedz o polskim sercu ,ale przynajmniej się elegancko zachowuje w przeciwieństwie do takiego Klosego :stop: Poza tym Podolski to świetny piłkarz-nawet Real się nim interesował
kamilo pisze:Polacy nie są dobrą drużyną
Są dobrą

Nie są świetną,ale tam okolice 20stego miejsca w rankingu to nie wstyd :nie: Tymbardziej ,że te rankingi to patałachy układają skoro Czesi zwykle oscylują w okolicy podium