Moderator: Łukasz
Tylko jak? :uhh:obieżyświat pisze:..ale tylko w bitwie a nie wojnie :>
..wojny jeszcze nie przegrałaś więc walcz :uwaga:
W tym konkretnym przypadku już raczej mogę :uhh:obieżyświat pisze:..a ja Ci powiem - nigdy nie mów nigdy![]()
Nie uważasz, że Pawłowi sprawiało ogromną przyjemność niesienie pomocy koleżance? :rozglada: Z takim zaangażowaniem i zapałem użyczał swojego wspaniałego głosuobieżyświat pisze:..mam nadzieję że wkrótce się przekonam na własne uszyNajważniejsze, że jeździWspominałam już wprawdzie o tym w Agatkowym wątku, ale nie mogę nie wspomnieć o tym tutaj
Paweł użyczył swojego głosu w reportażu, który Agatka przygotowała dla Świata Reporterów :tanczy:
Musząobieżyświat pisze:..no to sobie współpracowali przy materiale![]()
..czy myśmy już kiedyś nie sugerowali tutaj że przez wzgląd na naszą przyjaźń i nasi ulubieńcy muszą się lubić![]()
A naszym oczom i uszom objawił się w PiŚnot that kind pisze:Dzisiejszy materiał zaowocował m.in. tym
..Dżastina pisze:Tylko jak? :uhh:
..słyszałemNie uważasz, że Pawłowi sprawiało ogromną przyjemność niesienie pomocy koleżance? :rozglada: Z takim zaangażowaniem i zapałem użyczał swojego wspaniałego głosu![]()
..naprawdęByło wiele zabawnych momentów, ale jeden szczególnie utkwił mi w pamięciKiedy to, jeden z mieszkańców rodzinnego miasta Podolskiego stwierdził, że ten po wyjeździe z kraju dużo pił i Niemcy wyciągnęli go z nałogu
Na co Paweł odparł: Pił. Jak każdy dwulatek, pewnie mleko :hahaha: Marzyły mi się relacje Pawła z EURO i poniekąd ich doświadczam :tanczy:
Pogodzona, cieszę się tym co mamobieżyświat pisze:..Dżastina pisze:Tylko jak? :uhh:![]()
..![]()
..nadzieją:tanczy:
Mogłaby go jeszcze poprosić o pomoc w prowadzeniu serwisówobieżyświat pisze:..słyszałem![]()
..teraz mam już pewność a może raczej większą pewność że Paweł i Agatka się lubią:tanczy:
I nigdy go nam nie żałował :tanczy:obieżyświat pisze:..naprawdę:hahaha:
..Paweł to miał zawsze specyficzne poczucie humoru :hahaha: :hahaha:
Dziś dla odmiany doświadczyliśmy poważnego Pawłaobieżyświat pisze:..fajnie masz Dżastina![]()
..tak Cię rozwesela
..masz walczyć nadzieją :ban:Dżastina pisze:Pogodzona, cieszę się tym co mam![]()
..świetny pomysłMogłaby go jeszcze poprosić o pomoc w prowadzeniu serwisówobieżyświat pisze:..słyszałem![]()
..teraz mam już pewność a może raczej większą pewność że Paweł i Agatka się lubią:tanczy:
Sama radzi sobie oczywiście świetnie, ale we dwoje byłoby raźniej
A i dla fanów podwójna radość
![]()
..wczoraj materiałA jutro mógłby pan red. z relacjami do nas wpaśćA jeśli nie, to materiałem w PiŚ też bardzo się ucieszymy
Może od jutraobieżyświat pisze:..masz walczyć nadzieją :ban:
..a nie używać jej do godzenia się z losem :uwaga:
Tylko, czy jak już to sobie wymarzymy, to damy radę udźwignąć podwójną dawkę piękna i profesjonalizmu?..świetny pomysł![]()
![]()
![]()
..Agatka i Paweł w duecie :jupi:
..już kiedyś o tym pisaliśmy![]()
..marzyliśmy![]()
..ale najwyraźniej musimy robić to mocniej :uwaga:
Dzisiaj nic, zupełnie nic..wczoraj materiał![]()
..aktualnie cisza w wątku![]()
..czyżby jednak znów materiał :rozglada:
Dziś wybaczamobieżyświat pisze:..sorry że tak krótko ale jestem naglony :rozglada:
Rewelacyjnie, to chyba za mało powiedzianeobieżyświat pisze:..a dzis jak się sprawy mają![]()
I jedno i drugie :tanczy: Nie żałowali mu czasu antenowego ani w ciągu dnia, ani wieczorem :tanczy: I w PiŚ, i w M24h wspaniałych relacji doświadczyliśmy :tanczy:obieżyświat pisze: ..dzień był interesujący czy szykujesz się na wieczór![]()
Nawet na zatrzymanym obrazie widać jak energiczne i żywiołowe były te dzisiejsze relacjenot that kind pisze:Łukasik w Dublinie![]()
Ale jego fanka bogatsza o sporo relacji, najwyższej jakości :tanczy:obieżyświat pisze:..o biedny Paweł![]()
Podobnie jak notka uważam, że nie było się czym emocjonowaćobieżyświat pisze:..Polacy grali tak ważny mecz a on na wygnaniu :rozglada:
..to chyba za karę jakąś :spiewa:
..za jakieś ciężkie przewinienia
Raczej nie mógł :rozglada: Kiedy świeżo upieczony obywatel naszego kraju zdobywał bramkę, Paweł przygotowywał się do relacji dla wieczornego wydania M24h. Miał wątpliwą przyjemność, wsłuchiwania się w dyskusję posła Palikota i byłego posła, Krzysztofa Bosaka. Piotr Marciniak kilka razy próbował im przerwać, wypowiadając zdanie: A teraz przeniesiemy się do Dublina...obieżyświat pisze:..i wieczorne relacje nadawał :hmm:
..pewnie podczas meczu :hmm:
..może nawet podglądać meczu nie mógł oglądać![]()
![]()
Raczej umiarkowanyobieżyświat pisze:..a Paweł to w ogóle zapalony kibic jest :>
..wrogów trzeba poznać :tanczy:not that kind pisze:Też było co oglądać - na piłce widniał napis "korupcja" (tak mi się wydawało) :? A poza tym stado polskich baranów nieumiejętnie biegających za piłką i nieobiektywny sędzia :?
..Ty korzystasz - on traciDżastina pisze:Ale jego fanka bogatsza o sporo relacji, najwyższej jakości :tanczy:
Spokojnie obi :stop: Już wysłano za nim list gończy :rozglada: Wkrótce sprawiedliwość go dopadnie :rozglada:obieżyświat pisze:..wrogów trzeba poznać :tanczy:![]()
..a my mamy wroga publicznego nr 1 - sędzia Webb
I wzruszająceobieżyświat pisze:..Ty korzystasz - on traci![]()
..jakie to romantyczne![]()
Ja dla niego też :szalony:obieżyświat pisze:..Paweł tak się dla Ciebie poświęca
No, temat przejęły Pawła koleżanki. Jedna z Brukseli, druga z Warszawy nadaje. Trochę szkodaobieżyświat pisze:..ale na ostatni mecz Polaków zdaje się że będzie już w kraju![]()
..bo dzis go w tvn24 nie widać to pewnie już dali mu wrócić![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot] i 18 gości