Oglądaliście wczorajszy odcinek? Ciekaw jestem jak akcja z nataszą-klasą się potoczy, bo wczoraj nie było aż takie śmieszne (może oprócz wypchanego tyłka i nóg nataszy ). Za to RwT fenomenalne. Mój ulubiony Andrew i dziennikarko Danuto Hojarska . Sie nieźle uśmiałem przed tv.
Program "Szymon Majewski Show" został laureatem nagrody Świry 2008 w kategorii "Najbardziej zwariowany PROGRAM TV", a Szymon Majewski dostał statuetkę w kategorii "Teleświr".
Tak, rzeczywiście były to jedne ze śmieszniejszych "Rozmów w Tłoku" :d chociaż wydania z Hojarską (HD )raczej zawsze są śmieszne a to w szczególności :brawa:
Dla mnie akurat najśmieszniejsza była postać Jarosława Kaczyńskiego. Aktor, który go gra jest świetny.
Poza tym całe wczorajsze wydanie było bardzo fajne. Zwłaszcza goście - Mariusz Max Kolonko i Tatiana Okupnik, która - o ile dobrze pamiętam - jakiś czas temu już była u Szymona.
No cóż, oglądalność w tym sezonie Szymona trochę spadła... Kiedyś oglądało go nawet miliony widzów... Na jesień powinien przygotować coś zupełnie nowego
Adrian ;P pisze:Kiedyś oglądało go nawet miliony widzów...
Teraz też oglądają go miliony widzów. :rozglada:
Na jesień powinien przygotować coś zupełnie nowego
Ciężko będzie dokonać takich zmian, chcąc pozostawić niezmienną formułę programu - podsumowanie wydarzeń tygodnia z przymrużeniem oka. To wyróżnia program od Kuby Wojewódzkiego.