Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: obieżyświat »

not that kind pisze:Ale dałam plamę :/ Nie wybaczycie mi tego :/ Nie nagrałam tego spaceru, w pokazaniu i realizowaniu którego brała udział pewnie cała reżyserka :neutral: :hmm:
..ojjjj jaka szkoda ;(

..no ale najwyraźniej tak miało być :neutral:

..nie ma spacerku ale za to są tego typu ujęcia :arrow: Obrazek

..piękne ujęcia :lol2:
..wprawdzie inne ale równie emocjonujące :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
TinkiWinki
Początkujący
Początkujący

Post autor: TinkiWinki »

Widzę że bezkrytyczne zauroczenie tą panią nadal trwa :D Dzisiaj przełączyłem na TVN24 i albo miała gorszy dzień albo wpadła w rutynę i odbębnia zmianę będąc myślami gdzieś daleko albo poszli do lasu albo jeszcze coś innego :D Non stop się myli, zero jakiejś radości z tego co robi. Na tle świeżynek z Polsat News, które pracują zaledwie nieco ponad miesiąc wypada bardzo słabiutko. A jakby nie patrzeć trochę roboczogodzin spędziła już przed kamerą. Nawet fryzurka dzisiaj jakaś taka pospolita :D
Za idiotę robię tutaj JA! ... :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..licho nie śpi :devil:

..czy my oglądamy ten sam Poranek :>

..i tę samą Agatkę :>

..eeee :)

..chyba nieeee :D
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

TinkiWinki pisze: Na tle świeżynek z Polsat News, które pracują zaledwie nieco ponad miesiąc wypada bardzo słabiutko. A jakby nie patrzeć trochę roboczogodzin spędziła już przed kamerą. Nawet fryzurka dzisiaj jakaś taka pospolita :D
Świeże pieczywo jest niezdrowe ;) A te lale z nudnego jak flaki z olejem Polsat NEWS nie dorastają Agatce do pięt :P Pod żadnym wzglęgdem :D
Ani nie są tak piękne, ani tak energetyzujące, ani nie potrafią się tak zaprezentować :D

Dzisiaj oprócz braw dla Agaty za Poranek :brawa: Również brawa dla Jarka Kuźniara, który otoczył Agatę taką "opieką" jak najlepszy kolega by to zrobił :brawa: :brawa:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

TinkiWinki pisze:Widzę że bezkrytyczne zauroczenie tą panią nadal trwa :D
A czemu miałoby się skończyć? :D Zwłaszcza dzisiaj jest bezkrytycznie, bo nawet o strój perfekcyjny Agata się zatroszczyła :tanczy:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
TinkiWinki pisze: Non stop się myli, zero jakiejś radości z tego co robi.
Nie, noooo :lol: My chyba naprawdę oglądaliśmy inne poranki :> :lol:
Na tle świeżynek z Polsat News, które pracują zaledwie nieco ponad miesiąc wypada bardzo słabiutko.
Tamte to są jakieś roboty. Sztuczne, nienaturalne, nieuśmiechające się :D Zupełne przeciwieństwo naturalnej i uroczej Agaty Moim zdaniem :D

Zastanawiam się, co cię skłoniło do odwiedzin? :D Czyżby fakt, że istnieje duże prawdopodobieństwo tego, że Agata tutaj zagląda? :D Że w ogóle poza nami ktokolwiek tutaj zagląda? :lol2: A może zabolał Cię fakt, że Agata zasłużyła sobie w tvn24 na taką adorację wręcz? :lol2:
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

not that kind pisze:
TinkiWinki pisze:Widzę że bezkrytyczne zauroczenie tą panią nadal trwa :D
A czemu miałoby się skończyć? :D Zwłaszcza dzisiaj jest bezkrytycznie, bo nawet o strój perfekcyjny Agata się zatroszczyła :tanczy:
:hahaha: Jedyne , co zawsze krytykowaliśmy , to były stroje Agatki , a dzisiaj notka ma rację, nawet pod tym względem jest perfekcyjnie :jupi: !! Więc bezkrytyczność nikogo , a już tym bardziej tak doświadczonego przez los i krytykę teletubisa , dziwić ani gorszyć nie powinna :lol2: !!

Łahhhleeee brzydki kot w Twoim awku :hyh: !! :lol2:
TinkiWinki pisze: Non stop się myli, zero jakiejś radości z tego co robi.
Nie, noooo :lol: My chyba naprawdę oglądaliśmy inne poranki :> :lol:
Albo z innym nastawieniem oglądaliśmy :lol2: !! Ktoś tu z góry , już przed siódmą pewnie przekreślił na samym starcie dzisiejszy występ Agatki i pomimo tego , że był wspaniały , to uparł się ,że wcale taki nie był :lol2: !! :devil:
Na tle świeżynek z Polsat News, które pracują zaledwie nieco ponad miesiąc wypada bardzo słabiutko.
Tamte to są jakieś roboty. Sztuczne, nienaturalne, nieuśmiechające się :D Zupełne przeciwieństwo naturalnej i uroczej Agaty Moim zdaniem :D
Mi tam w głowie nawet nie świta , żeby przełączać w trakcie trwania Poranka z Agatką na jakąś inna stacyjkę -murem siedzę przy tvn24 :tanczy: !!
Zastanawiam się, co cię skłoniło do odwiedzin? :D Czyżby fakt, że istnieje duże prawdopodobieństwo tego, że Agata tutaj zagląda? :D Że w ogóle poza nami ktokolwiek tutaj zagląda? :lol2: A może zabolał Cię fakt, że Agata zasłużyła sobie w tvn24 na taką adorację wręcz? :lol2:
Nie zastanawiaj się noteczko , nie zaprzątaj sobie tym głowy :lol2: !!

I bardzo dziękuję Ci za capsy i obiektywne wsparcie :* !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

..miło jest chyba iść tak na przykład na ulicy za Agatką
... i patrzeć, jak odstająca klapa żakietu odsłania wspaniałe widoki :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
:tanczy: :tanczy: Ale złapali Agatkę w sieci obiektywu latającej kamery :tanczy: !! :tanczy: :lol2: :lol2:
Nie była w stanie się wywinąć :lol2: !!

Choć Agatka się przed tym wzbraniała długi czas , to podali nam ją na tacy :tanczy:

epszt – z tej racji , że dzisiaj tak trudno było o ten fragment Poranka , szczególnie wielkie dzięki :jupi: !! No i dla Jarka , który pewnie wszystko zaaranżował :lol2: !! I dla realizatorów przedsięwzięcia :lol2: !! :brawa: :brawa: :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
..i nie dostać za takie patrzenie po gębie :lol2:

..choć z pewnością i to byłoby bardzo miłe doświadczenie :lol2: :szalony:
marcinkowsky pisze::tanczy: :tanczy: Ale złapali Agatkę w sieci obiektywu latającej kamery :tanczy: !! :tanczy: :lol2: :lol2:
Nie była w stanie się wywinąć :lol2: !!
..wszystko było perfekcyjnie przygotowane z myślą o nas i zapotrzebowaniu na takie spektakularne zejścia z podestu :lol2:
..i z myślą o zapotrzebowaniu na takie widoki :tanczy:

..choć ja liczę jeszcze na zbliżenie twarzy :szalony:
Choć Agatka się przed tym wzbraniała długi czas , to podali nam ją na tacy :tanczy:
..ona zawsze wzbrania się przed tym co najlepsze i w konsekwencji nieuniknione :lol2:
epszt – z tej racji , że dzisiaj tak trudno było o ten fragment Poranka , szczególnie wielkie dzięki :jupi: !! No i dla Jarka , który pewnie wszystko zaaranżował :lol2: !! I dla realizatorów przedsięwzięcia :lol2: !! :brawa: :brawa: :lol2:
..brawa dla wspaniałej ekipy :brawa: :jupi:
..spisaliście się na medal :P :brawa:
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Zastanawiam się, co cię skłoniło do odwiedzin? :D Czyżby fakt, że istnieje duże prawdopodobieństwo tego, że Agata tutaj zagląda? :D Że w ogóle poza nami ktokolwiek tutaj zagląda? :lol2: A może zabolał Cię fakt, że Agata zasłużyła sobie w tvn24 na taką adorację wręcz? :lol2:
Nie zastanawiaj się noteczko , nie zaprzątaj sobie tym głowy :lol2: !!

I bardzo dziękuję Ci za capsy i obiektywne wsparcie :* !!
..noteczka zawsze takowym służy :P

..przy naszym uzasadnionym nieobiektywiźmie ona zawsze była wśród nas tym obiektywnym spojrzeniem na Agatkę :lol2:
..choć nie dużo różniącym się od naszego :lol2: :tanczy:
TinkiWinki
Początkujący
Początkujący

Post autor: TinkiWinki »

Tylko mnie brakło i watek przysnął :lol2:
}{ypnosea pisze:Świeże pieczywo jest niezdrowe ;)
Ale jakie smaczne. Jeszcze cieplutkie i z masełkiem. No place lizać Obrazek
}{ypnosea pisze: Ani nie są tak piękne, ani tak energetyzujące, ani nie potrafią się tak zaprezentować :D
No fakt, jeszcze ich nie widziałem w różowej bluzce z falbankami czy jakąś kokardką Obrazek
not that kind pisze:Tamte to są jakieś roboty. Sztuczne, nienaturalne, nieuśmiechające się :D
Moja droga :lol2: to chyba oglądaliśmy inny Polsat News. Pozwolę sobie na wizualizację pań (mam nadzieje że nie zostanę zlinczowany, Google Was przynajmniej zindeksują :))

Ewa Gajewska
Obrazek Obrazek
Katarzyna Włodarczyk
Obrazek

Czyż nie uśmiechnięte? :lol2: A jak uroczo się rumienią kiedy popełnią jakiś błąd, tak naturalnie. Prawie jak młode zakonnice kiedy zobaczą przystojniaka Obrazek A nie jak w TVN24 rutyna, rutyna i przekonanie o swojej silnej pozycji na rynku :lol2: I jakie eleganckie stroje pań z PN :D W końcu są z miasta Obrazek Jak mawiali starożytni Słowianie, człowiek wyjdzie z prowincji, prowincja z człowieka nigdy Obrazek
not that kind pisze:Zupełne przeciwieństwo naturalnej i uroczej Agaty Moim zdaniem :D
Tak, @ się dzisiaj uśmiechała ale uśmiechała się wtedy gdy robiła błędy. A że było ich sporo to faktycznie można odnieść wrażenie że była zadowolona. :lol2: Ale w oczach tego nie było widać :D
not that kind pisze:A może zabolał Cię fakt, że Agata zasłużyła sobie w tvn24 na taką adorację wręcz? :lol2:
Nic mnie nie boli :D No może czasem głowa ale rzadko bo nie nadużywam :D Adoratorki też mam :P
marcinkowsky pisze:Łahhhleeee brzydki kot w Twoim awku :hyh: !! :lol2:
To jest kot o wyjątkowej cierpliwości. Zniesie prawie wszystko, prawie tak jak ja :lol2:
Za idiotę robię tutaj JA! ... :lol2:
Herman
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Herman »

TinkiWinki pisze:Ewa Gajewska
Obrazek Obrazek
Katarzyna Włodarczyk
Obrazek
Ewa Gajewska byla wczesniej w Superstacji :)
Pozostalych nie kojarze :)
Najbardziej podoba mi sie wizualnie Alicja Rojek :)
Chociaz ona chyba byla w TVP reporterką :mhm:

Moze sie doczekam w UPC Polsat NEWS.... moze....
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

TinkiWinki pisze:Tylko mnie brakło i watek przysnął :lol2:
Nie :D Nie bądź taki pewny swojej mocnej pozycji :devil: Po prostu Poranek się skończył i wszyscy poszli w plener ochłonąć po porankowych wrażeniach :devil:
TinkiWinki pisze:
not that kind pisze:Tamte to są jakieś roboty. Sztuczne, nienaturalne, nieuśmiechające się :D
Moja droga :lol2: to chyba oglądaliśmy inny Polsat News.
Umówmy się, że skoro ani Ty nie oglądasz non stop TVN24, ani ja non stop Polsat News, to nie będziemy zajmowali głosu w kwestii tego kto, kiedy i jak się zachował, bo nie mamy do tego prawa, skoro nie jesteśmy stałymi widzami :devil:
Czyż nie uśmiechnięte? :lol2: A jak uroczo się rumienią kiedy popełnią jakiś błąd, tak naturalnie. Prawie jak młode zakonnice kiedy zobaczą przystojniaka Obrazek A nie jak w TVN24 rutyna, rutyna i przekonanie o swojej silnej pozycji na rynku :lol2:

No tak :devil: Te z Polsat news nie mogą z żadnym razie być przekonane o mocnej pozycji stacji :devil: A te z TVN24, to co innego :)
TinkiWinki pisze:Tak, @ się dzisiaj uśmiechała ale uśmiechała się wtedy gdy robiła błędy. A że było ich sporo to faktycznie można odnieść wrażenie że była zadowolona. :lol2: Ale w oczach tego nie było widać :D
Znalazł się znawca oczu :devil:
Oglądasz pobieżnie Poranek, więc nie uogólniaj na podstawie wycinków :] Wybiórczość służy tylko i wyłącznie manipulacji :]

A to już dzisiejsza Agata :) Stroju jej bronić dzisiaj nie będę :devil:
:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Po pierwsze, a co mnie jakieś kobity z innej stacji :> ?? Jakbym chciał o nich pisać i je oglądać , to chyba by mnie nie było tu , gdzie jestem :> ?? Agatka jest moją Boginią i jedynym telewizyjnym ideałem i póki co nie zanosi się na to ,żeby to się miało zmienić :) !! :P

Widzę te panie na capsach i nic :neutral: Ani mnie grzeją , ani ziębią :neutral: !! A Agatkę jak zobaczyłem , to czułem się jakby ktoś mnie do wnętrza wulkanu wrzucił :lol2: !! :tanczy:
not that kind pisze:
TinkiWinki pisze:Tylko mnie brakło i watek przysnął :lol2:
Nie :D Nie bądź taki pewny swojej mocnej pozycji :devil: Po prostu Poranek się skończył i wszyscy poszli w plener ochłonąć po porankowych wrażeniach :devil:
Nasz wątek nigdy nie zasypia :) !! Tak ja New York :tanczy: !! Czasami co najwyżej zwalnia z różnych powodów ;) !! A to forum nie działa , a to czasu brak :spiewa: !! :ech:
not that kind pisze:Umówmy się, że skoro ani Ty nie oglądasz non stop TVN24, ani ja non stop Polsat News, to nie będziemy zajmowali głosu w kwestii tego kto, kiedy i jak się zachował, bo nie mamy do tego prawa, skoro nie jesteśmy stałymi widzami :devil: (...)

Znalazł się znawca oczu :devil:
Oglądasz pobieżnie Poranek, więc nie uogólniaj na podstawie wycinków :] Wybiórczość służy tylko i wyłącznie manipulacji :]
Taaaa.... :P !! Agatka wczoraj wcale nie myliła się tak często jak pisze to TW i ani też z uśmiechami nie było tak jak on sugeruje ;) !! Nasze zdanie przeciwko jemu :D Z tym, że nasze jest prawdziwe , bośmy Poranek od deski do deski obejrzeli :D !!! :tanczy:
:devil: Ani ja :devil: !! Bo dzisiaj tak nie do końca , żeby nie napisać wcale nie trafiła w moje gusta :lol: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Po pierwsze, a co mnie jakieś kobity z innej stacji :> ?? Jakbym chciał o nich pisać i je oglądać , to chyba by mnie nie było tu , gdzie jestem :> ?? Agatka jest moją Boginią i jedynym telewizyjnym ideałem i póki co nie zanosi się na to ,żeby to się miało zmienić :) !! :P
..okay :lol2:
..co do wszystkiego zgoda :D
..niech każdy pisze o tych o których pisanie sprawia mu przyjemność :)
..ale niech też bzdur na temat innych - w tym przypadku na temat Agatki nie wypisuje :]

..bo się Agatka nie myliła tak jak sugerują co niektórzy :x
..ani nie nieuśmiechała.. :?
..więc.. :?
..a powodów do radosnego i pełnego blasku spojrzenia Agatce nie brakuje :lol2:
..i ja takie właśnie oczy widzę :lol2:

..nie wiem dlaczego nasze i TW opinie są takie skrajne :roll:
Widzę te panie na capsach i nic :neutral: Ani mnie grzeją , ani ziębią :neutral: !! A Agatkę jak zobaczyłem , to czułem się jakby ktoś mnie do wnętrza wulkanu wrzucił :lol2: !! :tanczy:
..bo to się medialna miłość od pierwszego wejrzenia nazywa :tanczy:
..trafiło nas jak piorunem :lol2:

..tylko że jest znacznie przyjemniej w naszym przypadku :lol2:
Nasz wątek nigdy nie zasypia :) !! Tak ja New York :tanczy: !! Czasami co najwyżej zwalnia z różnych powodów ;) !! A to forum nie działa , a to czasu brak :spiewa: !! :ech:
..albo potężna burza uniemożliwia korzystanie z urządzeń zasilanych prądem ;(
..ja przez takie coś dzis Poranek oglądam dopiero od ósmej ;( ;( ;(
Taaaa.... :P !! Agatka wczoraj wcale nie myliła się tak często jak pisze to TW i ani też z uśmiechami nie było tak jak on sugeruje ;) !! Nasze zdanie przeciwko jemu :D Z tym, że nasze jest prawdziwe , bośmy Poranek od deski do deski obejrzeli :D !!! :tanczy:
..wczoraj i w sobotę tak było - od deski do deski :)
..a dzis mam znów urwanie głowy :hmm:
:devil: Ani ja :devil: !! Bo dzisiaj tak nie do końca , żeby nie napisać wcale nie trafiła w moje gusta :lol: !!
..Agatko - why :?: :lol:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Ja zaś proponuję nie zaśmiecać wątku Agaty zbędnymi fotkami innych lasek z konkurencyjnych (z nazwy) stacji ;) A jeśli już ktoś to zrobi, to tym dobitniej widać jak bardzo Agata nad nimi góruje, więc cel nadawcy nieosiągnięty ;)

Ja dzisiaj Poranek TVN24 tylko z fonią mam, więc bardzo dziękuję za wszelkie obrazki :P
ODPOWIEDZ