Moderator: Łukasz
konsta pisze:Powiedział „Właśnie mnie zwolnili to ostatni Poranek, który poprowadzę…” Zabrzmiało groźnie ale na szczęście (chyba) żartował.
Tak on się prezentuje (z góry przepraszam za obciętą końcówkę):TVN_FAN pisze:Ciekawy wywiad w dzisiejszym numerze "Tele Świat" z Jarkiem przeprowadzony w konwencji bardzo do Jarka podobnej Polecam szczególnie fragment jak Pan Prowadzący czasem lubi zażartować z koleżanek "pogodynek"
Po atmosferze w Poranku zawsze sądziłam, że właśnie u nich taka familiarna atmosferka na co dzień. A z tego co Jaro mówi to taka trochę fabryka. I te ploty na papierosku, ze jedna pani powiedziala drugiej pani, ze ktoś tam coś tam. Normalnie wieś, gorzej niż u nas na forum.Polska pisze:Na początku słabo się Pan podobał kolegom, a teraz?
Nie wiem. W radiu była bardzo familiarna atmosfera, wszyscy o wszystkich wszystko wiedzieli. Tu jest taki przerób, że jak kończę dyżur, muszę się natychmiast wylogować, bo ktoś inny już zaczyna swój. Nie ma czasu na rozmowy. Więc słyszę czasem na korytarzu od trzeciej osoby, że ta pierwsza powiedziała mu na papierosie, że się nie podobam, że się nie podobało coś, co zrobiłem czy powiedziałem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 12 gości