Niech pracuje :tanczy: !! Ciężka praca nie uwłacza}{ypnosea pisze:Agata nie odpoczywa? :o To się wzięła ostro do pracy :tanczy: Tak trzymać :brawa:

Na pocieszenie masz capsyMoże wówczas na nią trafię :rozglada:

Moderator: Łukasz
Niech pracuje :tanczy: !! Ciężka praca nie uwłacza}{ypnosea pisze:Agata nie odpoczywa? :o To się wzięła ostro do pracy :tanczy: Tak trzymać :brawa:
Na pocieszenie masz capsyMoże wówczas na nią trafię :rozglada:
..ja znam takie przysłowiemarcinkowsky pisze:Niech pracuje :tanczy: !! Ciężka praca nie uwłacza}{ypnosea pisze:Agata nie odpoczywa? :o To się wzięła ostro do pracy :tanczy: Tak trzymać :brawa:!! A wręcz przeciwnie
!!
I ile z tego radości
!!
..trafić czyt. spotkać Agatkę w tvn24 to duża sztuka :/Może wówczas na nią trafię :rozglada:
Miejmy nadzieję , że ubogaca , bo jakby okazało się , że Agatka biega z jednego końca województwa w drugi za marne pieniądze ,to nasza radość byłaby mniejsza :mhm: ?? :>obieżyświat pisze:..ja znam takie przysłowie![]()
..ciężka praca ubogaca
![]()
Nie panikuj..a i nie zanosi się żebym dzis mogł jakoś naprawić wczorajsze braki :/
Ejjhh tam nie mająnot that kind pisze:Szkoda, że mieszkańcy Gryfina nie mają tylu powodów do radości z powodu odwiedzin ekipy tvn24![]()
Ejjhhh tam pitolisz obiobieżyświat pisze:..dzień jak marzenie![]()
..po części![]()
Nie dziękuj..ale odkąd się dowiedziałem że Agatka jest - oczywiście od Was to już na krok od telewizora nie odszedłem :tanczy:
He he :devil: !!..no więc temat faktycznie dla Agatki nie dziewiczy![]()
Agatka była w golfie..tylko że poprzednim razem było to wiosną i było zimniej![]()
Rozmawia z ludźmi , ludzie do niej machają..jedynie tak samo profesjonalnie obeszła się z tematem![]()
..ale relacji jest znacznie więcej niż wtedy
Cztery noteczkonot that kind pisze:Proszę 3 relacje w jednym![]()
![]()
..notce miało prawo zaroić się w oczachmarcinkowsky pisze:Cztery noteczkonot that kind pisze:Proszę 3 relacje w jednym![]()
![]()
!! Cztery
!!!
..czyli poza tą pierwszą widziałem wszystkieBo jest druga relacja ..... tak relacja!! Później rozmowa
!! A dalej kolejna i jeszcze jedna relacja
!!
..mają Mercedesa to się chwalą :devil:Pełno tam ludzi!! Wszyscy machają
Agatka i jej operator pokazują wóz transmisyjny
!! Zamiast koncentrować się na beczkowozie :devil: !!
![]()
..najważniejsze że prezentuje nam się z każdej stronyAgatka nabijała się z URSUSa stojącego za nią w ostatniej relacji :devil: !! Że to starszy model beczkowozu :devil: !! Ejjhh dziewczyna z dużej metropolii!! :devil:
..domyślam się co czułaś}{ypnosea pisze:No w to m igraj :jupi: W końcu widziałam Agatę - reporterkę :tanczy:
..myślę że wszystko za co zabierze się Agatka to jest jej żywiołPrezenterką jest świetną, ale reporterowanie to jej żywioł
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości