Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: epsztajnek »

Wygląda, że Pani Redaktor ma wolny weekend. Patrząc jak jej koledzy zasuwają niemalże na okrągło , niezbyt to sprawiedliwe :>
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

epsztajnek pisze:Wygląda, że Pani Redaktor ma wolny weekend. Patrząc jak jej koledzy zasuwają niemalże na okrągło , niezbyt to sprawiedliwe :>
..a moim zdaniem wygląda na to że Agatka będzie jednak wieczorem ;(

..piszę jednak i niestety bo ja wieczorem nie będę mógł jej oglądać ;(

..to nie tak miało być ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obi nie załamuj się :D !! Agatka może jeszcze będzie w Dniu na żywo :tanczy: !!

Tak się wczoraj ugadywaliśmy z }{ypno na temat tego , od której i do której kiedy trwa Poranek i umawialiśmy się na dzisiaj , a tu nas Agatka tak nieźle urządziła :? !!

No , ale obi nic się nie martw :D !! Jakby co , to ja ci wszystko opowiem :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Zrobiła nas trochę w konia :D Ale i tak ją przecież uwielbiamy :P

Kiedy pojawia się wspaniała chociażby w najkrótszym serwisie, człowiek zapomina o tym, że musi na nią wciąż czekać i czekać :D Piękna jest :P

A jak to teraz jest z serwisami? :) Kiedy następny?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Wiedziałem ,że jej na weekend do domu z Warszawy nie wypuszczą :lol2: !! :tanczy:
}{ypnosea pisze:Zrobiła nas trochę w konia :D Ale i tak ją przecież uwielbiamy :P
mogłaby nam na wizji powiedzieć , ze jesteśmy głupi ,że się za nas wstydzi , ze nas nienawidzi , że jesteśmy jej niegodni , a i tak byśmy ją wielbili :lol2: !!! :lol2: :lol2: :lol2:
Kiedy pojawia się wspaniała chociażby w najkrótszym serwisie, człowiek zapomina o tym, że musi na nią wciąż czekać i czekać :D Piękna jest :P
Bo wszystko przez tę jej wspaniałość , która nas zniewala :lol2: !! :tanczy:
A jak to teraz jest z serwisami? :) Kiedy następny?
Następny o 20. :D Później 20.30 raport :D Później można iść na imprezę i wrócić na 23. na podsumowanie dnia :lol2: !! :tanczy:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

A oto dzisiejsza ona :D Z idealną fryzurą i nie najgorszym strojem :lol:
:arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Ummmmmm :szalony: !! :P :P Co za szalona uczta dla wzroku :szalony: !! :P

Ale widzę , że dałaś się lekko zaskoczyć :lol2: ??
Pierwszy caps dopiero po rozmowie nt. Stoczni :lol2: ! Zresztą bardzo wspaniałej rozmowy :tanczy: !!
not that kind pisze:A oto dzisiejsza ona :D Z idealną fryzurą i nie najgorszym strojem :lol:
O tak fryzurka super :D ! Pewnie Agatka skorzystała z usług jakiegoś warszawskiego salonu piękności :lol2: !!! I tym oto sposobem tej piękności jest przytłaczająco dużo na wizji :szalony: !!

Ojjjhhhh :( biedny obi :( !!Gdyby wiedział , co traci :( !!
Choć pewnie doskonale wie ;) !! :rozglada:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

O choinka :D Cool naszyjnik :D
Fryzura też oczywiście :D
Ale ja i tak najbardziej koncentruję się na oczach :P
Następny o 20. :D Później 20.30 raport :D Później można iść na imprezę i wrócić na 23. na podsumowanie dnia :lol2: !! :tanczy:
A po 24-tej szukać Agaty w warszawskich klubach? :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:O choinka :D Cool naszyjnik :D
To ten promienisty kłujący :lol: !! :tanczy:
Ale ja i tak najbardziej koncentruję się na oczach :P
One hipnotyzują :shock: !! A w konsekwencji uzależniają :szalony: !! :lol2:
A po 24-tej szukać Agaty w warszawskich klubach? :tanczy:
Za daleko mam ;( !! :D Ale odkąd podsumowanie dnia przyspieszyli o pół godziny Agatka jeszcze przed północą ma szansę na to , by dostać się do najlepszego klubu w Warszawie :lol2: !!

Ejjjhh :D !! My żartujemy , a ona pewnie lekkim snem musi spać , bo jest na nocce i w razie czego musi być gotowa i szybko wpaść an wizję :D !! Ojhhhh mogłoby się zdarzyć coś w końcu niezapowiedzianego :lol2: !!

Póki co jednak pięknie i w końcu znów na stojąco :jupi: zapowiedziała wszystkie tematy do raportu wieczornego :tanczy: !! :tanczy:
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:Póki co jednak pięknie i w końcu znów na stojąco :jupi: zapowiedziała wszystkie tematy do raportu wieczornego :tanczy: !! :tanczy:
Oto zapowiedź raportu :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Sam raport za chwilę :D Nieco później :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Oto zapowiedź raportu :D
A jednak opłaciło się zaczekać przed wyjściem jeszcze ten jeden dodatkowy kwadransik :lol2: !! :tanczy:
Cudne ujęcia :lol2: !!! :P

Tylko szkoda , ze Agatka w spodniach :? !! Tak jakby kurdę spódnic nie było :lol2: !!
Sam raport za chwilę :D Nieco później :D
W takim razie i ja recenzjętego profesjonalnego raportu zostawię sobie na później :lol2: !! Na razie dzięki noteczko :* !! :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:W takim razie i ja recenzjętego profesjonalnego raportu zostawię sobie na później :lol2: !! Na razie dzięki noteczko :* !! :lol2:
Dlatego wczoraj już nie spieszyłam się z capsami :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:W takim razie i ja recenzjętego profesjonalnego raportu zostawię sobie na później :lol2: !! Na razie dzięki noteczko :* !! :lol2:
Dlatego wczoraj już nie spieszyłam się z capsami :lol2:
Nic nie szkodzi , wiesz :lol2: !! :tanczy: Wczoraj tak się urządziłem , że ledwo zdążyłem po tej przerwie w serwisowaniu ..... Agatki :> na podsumowanie dnia :lol2: !! Jakoś mnie zaćmiło i wydawało mi się przed 23. , że jednak to podsumowanie jest o 23.30 :lol2: !! A o 23.30 to już było po wszystkim :lol2: !!

No ale my tu przecież o raporcie :lol2: !! :lol: !! Jak widać na załączonym obrazku , Agatka musiała na samym początku zmierzyć się z tematem stoczni i UE , czyli tymi wszystkimi niejasnościami , które wokół tego tematu wyniknęły :lol2: !! Odpytała jednego reportera , drugą reporterkę i podsumowała wszystko pięknie i poleciała z raportem dalej :lol2: !! Było cudnie :P !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

No to jeszcze zostało podsumowanie dnia :D Ale tylko połówka ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

not that kind pisze:No to jeszcze zostało podsumowanie dnia :D Ale tylko połówka ;)
Dobrze, że akurat ta, bo ja nie widziałam akurat pierwszej :lol:
Ogólnie było super :P
ODPOWIEDZ