Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: Dżastina »

marcinkowsky pisze: Miałem nadzieję , że przynajmniej z 10 minut będzie trwał ten serwis :roll: !! :? Ale czy to pewne , że ten reportaż trwać będzie godzinę :> ?? Dżastina by się przydała, bo ten reportaż o Chinach to Łukasika sprawka i pewnie wie , ile trwa i czy raport w przerwie by się zmieścił :lol2: !!
Paweł zabrał Agatce zaledwie dziesięć minut :rozglada: Reszta skradzionego czasu to już nie jego sprawka :rozglada:
obieżyświat pisze:..zdaje się że to są powtórki ;)
..ale to nie zmienia faktu że z tego powodu nie ma dzis Raportu wieczornego :(
..znowu chcą nas fanów Agatki i Pawła skłócić :(
..wiedząc jakie mamy wyśmienite relacje między sobą :)
..nie uda in się to :nie:
..prawda :?: :)
Oczywiście, że się nie uda :* I to nie tylko dlatego że nie będę teraz miała czasu, nawet na kłótnie :rozglada: :hmm:
obieżyświat pisze:..no ale obiektywnie trzeba stwierdzić że serwisy były dzis 'szalenie' krótkie :roll:
..i szalenie piękne :szalony:
Teraz tylko czekać na dość długie (choć nie tak długie jakbyśmy tego chcieli :szalony: ) i piękne :szalony: PD :tanczy:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Wygląda , jakby Agatka miała plaster na pięcie :cicho: Może wczoraj jednak zabalowała :devil: Albo, jak to kobieta , wybrała się na zakupy i kupiła sobie za ciasne buty :devil: A dzisiaj pozwolili jej prowadzić serwis o 20tej na siedząco ( ze stratą dla nas ) :<
Obrazek
Godzina 23:30, a Agatka życzy nam przyjemnego wieczoru :> Tylko, że my już się kładziemy spać :rozglada:
epsztajnek

Przepraszam Agatkę :rydzyk: ( nie mam już możliwości edycji tekstu ) - to nie plaster - to tak niefortunnie zwisa kabelek ze stołu :<
Ale wobec tego dlaczego do licha nie zrobili dziś raportu na stojąco - skoro Agatka była w spódnicy :ban:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Plaster na pięcie to nie był :D I spódnica zdaje się też nie :D Tylko spodnie 3/4 :D
Tak na moje oko :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze:Przepraszam Agatkę :rydzyk: ( nie mam już możliwości edycji tekstu ) - to nie plaster - to tak niefortunnie zwisa kabelek ze stołu :<
Agatka zawsze nosi wygodne buciki :D !! A wziąć chociażby pod uwagę to , że nigdy nie zakłada szpilek :lol2: !!
A wczoraj zdaje się miała klapeczki :tanczy: !!
Ale wobec tego dlaczego do licha nie zrobili dziś raportu na stojąco - skoro Agatka była w spódnicy :ban:
}{ypnosea pisze:Plaster na pięcie to nie był :D I spódnica zdaje się też nie :D Tylko spodnie 3/4 :D
Tak na moje oko :D
No więc , co miała na sobie :> ?? :mhm: Bo już pozytywnie zgłupiałem :lol2: !!
Dżastina pisze:Teraz tylko czekać na dość długie (choć nie tak długie jakbyśmy tego chcieli :szalony: ) i piękne :szalony: PD :tanczy:
Gdyby nie to Podsumowanie dnia , to moglibyśmy się wczoraj załamać :? !! :x
Dwa krótkie serwisy :? !! No i rzeczone prawie pół godzinne Podsumowanie Dnia :P !! :)
Wspaniałe :) !! Agatka przywitała nas , karmiła w środku i pożegnała uśmiechem :) !! Mimo, że na koniec miała informację o tragicznym wypadku , to wybiła się ponad to i pożyczyła spokojnego i przyjemnego wieczoru , a właściwie to chyba nocy :roll: ?? :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek

No więc , co miała na sobie
To wie tylko Agatka i technicy w studio :(
Z boku, wzdłuż ud widać wzorek - dlatego postawiłem na spódnicę.
Ale widać też coś, co można zinterpretować jako podwinięte nogawki w dżinsach.
Tak, czy owak, o 20tej przepadł nam piękny widok :<
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
No więc , co miała na sobie
To wie tylko Agatka i technicy w studio :(
Jeśli miałbym wybór ,to ja wolałbym mieć w tym temacie wiedzę Agatki :lol2: !! :tanczy: Bo ona wie najwięcej w kwestii , co na siebie założyła :lol2: !! :lol:

Z boku, wzdłuż ud widać wzorek - dlatego postawiłem na spódnicę.
A mi to wyglądało nie na wzorek , a na jakieś "wycinki" :lol2: !! Znów niejasność i rozbieżności w spostrzeżeniach :mhm: !! :lol2:
Tak, czy owak, o 20tej przepadł nam piękny widok :<
Ojjjhh niesamowicie piękny :hmm: ! :hyh:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Coś na otarcie łez :D
:arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Coś na otarcie łez :D
Na otarcie łez..... :roll: ?? Łez...... :roll: ?? notka , jakich łez :roll: ?? :lol2: Dzięki Tobie zapomniałem , co to łzy :roll: !! :lol2: !! :jupi:

Dzięki Tobie :* !! I oczywiście capsom , jakich dostarczasz :lol2: !!

Jest na nich dokładnie to , o czym pisałem , czyli te cudowne delikatne uśmiechy :) !!
I coś jeszcze mi się przypomniało :lol2: !! A co też bardzo dokładnie widać :lol2: !! Mianowicie lekko skrzywiony top :lol2: !! Mam nadzieję , że nikt nie pomagał jemu się skrzywić :grozi: !! :lol2: :lol2: :lol2:

W końcu jak pisałem , to "niebawem" z kolejnymi informacjami , o którym Agatka mówiła o 20. , nastąpiło dopiero o 23.00 :hyh: !! :uhh: To "top" się pewnie nudził :lol2: !!
epsztajnek

Mianowicie lekko skrzywiony top
Tylko go zobaczyłem o 18-tej, odruchowo w mojej starokawalerskiej, zepsutej wyobraźni zrodziło się uczucie "mniam , mniam" :devil: :P
Podejrzewam, że to przekrzywienie ( zauważcie, że utrzymywało się cały czas ) związane jest ze specyficznym krojem , kokieteryjnie ukrywanym pod Agatkowym żakietem :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Podejrzewam, że to przekrzywienie ( zauważcie, że utrzymywało się cały czas ) związane jest ze specyficznym krojem , kokieteryjnie ukrywanym pod Agatkowym żakietem :D
Aż "strach" pomyśleć , co by było , gdyby go nie było :lol2: !! :red: :tanczy:
Tylko go zobaczyłem o 18-tej,
Jesteś pewien , że o 18. :> ?? :mhm: Przysięgam , że włączyłem tvn24 o 18. i serwisu nie było :rozglada:
epsztajnek

Masz rację :stop: O 18tej był, ale w sobotę :devil: :devil: :devil:
Aż "strach" pomyśleć , co by było , gdyby go nie było
Ujrzelibyśmy nagie ramię Agaty :rozglada:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Masz rację :stop: O 18tej był, ale w sobotę :devil: :devil: :devil:
Uuuuuffffff...... ale głaz runął mi z serca :lol2: :lol2: :lol2: !! Już myślałem , że minuty mi się pochrzaniły :red: !! :lol2:
Aż "strach" pomyśleć , co by było , gdyby go nie było
Ujrzelibyśmy nagie ramię Agaty :rozglada:
Nie powiem ,żebym nie widział w innych okolicznościach przyrody :spiewa: !! Ale nigdy w studio :lol2: !! :nie: :lol2: :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Coś na otarcie łez :D
Na otarcie łez..... :roll: ?? Łez...... :roll: ?? notka , jakich łez :roll: ?? :lol2: Dzięki Tobie zapomniałem , co to łzy :roll: !! :lol2: !! :jupi:

Dzięki Tobie :* !! I oczywiście capsom , jakich dostarczasz :lol2: !!
..spodziewalem się jak zwykle szczegółowych relacji capsowych made by notka :lol2:
..ale te z raportu są szczególnie dokładne :szalony:
..tak chciałem raz jeszcze zobaczyć te uśmiechy :szalony: :rydzyk:
..notko: :* :*
I coś jeszcze mi się przypomniało :lol2: !! A co też bardzo dokładnie widać :lol2: !! Mianowicie lekko skrzywiony top :lol2: !! Mam nadzieję , że nikt nie pomagał jemu się skrzywić :grozi: !! :lol2: :lol2: :lol2:
..zbereźnik :devil:
..ale miło się rozbudzała wyobraźnia kiedy się patrzyło na ten dekolt :lol2: :red:
W końcu jak pisałem , to "niebawem" z kolejnymi informacjami , o którym Agatka mówiła o 20. , nastąpiło dopiero o 23.00 :hyh: !! :uhh: To "top" się pewnie nudził :lol2: !!
..no cóż :lol2:
..mówi się że szczęśliwi czasu nie liczą :devil:
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:Ujrzelibyśmy nagie ramię Agaty :rozglada:
Nie powiem ,żebym nie widział w innych okolicznościach przyrody :spiewa: !! Ale nigdy w studio :lol2: !! :nie: :lol2: :lol2:
..o tych innych okolicznościach nawet nam mysleć nie można :devil:
..a co dopiero wypowiadać się publicznie :red:
..no ale jak się doczekamy okoliczności studyjnych to co innego :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..zbereźnik :devil:
..ale miło się rozbudzała wyobraźnia kiedy się patrzyło na ten dekolt :lol2: :red:
Dawno mi ,.... nam kudłate myśli głowy nie zaprzątały , więc nie czyńmy sobie wyrzutów , że raz na sto lat.... :spiewa: !! :lol2:
..mówi się że szczęśliwi czasu nie liczą :devil:
Ja jestem bardzo szczęśliwy , a co chwila zerkam na mój nowiuteńki zegareczek :lol2: !! :rozglada:
..o tych innych okolicznościach nawet nam mysleć nie można :devil:
..a co dopiero wypowiadać się publicznie :red:
Napomknąć chyba można było :lol2: ?? :rozglada: W końcu wprost nikt o niczym nie napomknął :rozglada: !! :lol2:
..no ale jak się doczekamy okoliczności studyjnych to co innego :tanczy:
Dożyć tej chwili , w której Agatka będzie wyzywająco i z premedytacją spoglądać w obiektyw kamery :lol2: !! :tanczy:
Jak na razie jednak zdecydowała w ogóle wezeń nie spoglądać :rozglada: !! ;(
ODPOWIEDZ