Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:Nie znam aż takich szczegółów z życia redakcji,ale może pora się zainteresować.
Należy dodać, że z życia redakcji ''Prosto z Polski''. :spiewa:
Myślisz,że Joasia by się tłumaczyla z czegoś przed jakimś facetem ha ha
Jakie tłumaczenie? :rozglada: Powiedziałaby na koniec PzP - ''wracamy jutro o 17.10. W swoim imieniu zapraszam także na DnŻ od 12.00'' i gitara. :spiewa:
Ale wczoraj pewnie coś Jej nie grało Pewnie była strasznie zdziwiona,że nikt się nie zachwycił Jej zejściem z mówniczki Bo akurat po 20stej w powtórkowym wydaniu miały miejsce takie wspaniałości
A ja się nawet na tym wydaniu o północy nie mogłem skupić, bo pisałem. Tak Joasiu, czuję się z tym dobrze. :plus:
epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Bo akurat po 20stej w powtórkowym wydaniu miały miejsce takie wspaniałości :brawa:
A to już są okolice szczytu bezczelności :ban: Po północy patrzyłem sekundę na powtórkowy PzP , po czym przełączyłem kanał, bo przecież miałem wcześniejsze nagranie :>
maxxx

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:Należy dodać, że z życia redakcji ''Prosto z Polski''.
Ano tak -to chyba ważne :lol2:
Jakie tłumaczenie? Powiedziałaby na koniec PzP - ''wracamy jutro o 17.10. W swoim imieniu zapraszam także na DnŻ od 12.00'' i gitara
Och nie ma tak łatwo :nie: Joasi skromnośc na to nie pozwala :D Zauważ,że nawet jak zaprasza na jutro to na 'PzP' a nie na spotkanie z sobą :hmm: :lol2:
A ja się nawet na tym wydaniu o północy nie mogłem skupić, bo pisałem. Tak Joasiu, czuję się z tym dobrze.
To Ona nawet po północy była powtarzana :lol2: Opanowała cała ramówkę :P
A co do tego,że pisałeś.To kiedyś adam (tak był tu taki :spiewa: )zadał tu pytanie czy My tak naprawdę lubimy Joasię czy pisać sobie a przy okazji o Niej :shock: Odpowiedz sobie w ciszy na to pytanie :spiewa: Ja znam odpowiedz :tanczy: Jest taka,że nie muszę się przed Joasią wstydzić :racja: :lol2: :hmm:
epsztajnek pisze:A to już są okolice szczytu bezczelności Po północy patrzyłem sekundę na powtórkowy PzP , po czym przełączyłem kanał, bo przecież miałem wcześniejsze nagranie
Ja akurat miałem to szczeście :rozglada: O 17:10 normalnie standardowo się zakończyło ,a w powtórce kamerka 'sobotnia' była w użyciu.Noi Joasia nietypowo jak na siebie sobie zeszła z mówniczki i tak fajnie dosyć wolnym krokiem przeszła sobie.Ja tak mówie przeszła.. :roll: ..to było cudne :racja:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Ano tak -to chyba ważne
Powtarzam to do upadłego - wolałbym mówić o redakcji ''Dzień po dniu'' na przykład. :rozglada:
Och nie ma tak łatwo Joasi skromnośc na to nie pozwala Zauważ,że nawet jak zaprasza na jutro to na 'PzP' a nie na spotkanie z sobą
To niech zaczną smarować na portalu, kto co prowadzi. :ban:
To Ona nawet po północy była powtarzana Opanowała cała ramówkę
A o czym ja piszę od 4 postów wstecz? :lol2:
A co do tego,że pisałeś.To kiedyś adam (tak był tu taki) zadał tu pytanie czy My tak naprawdę lubimy Joasię czy pisać sobie a przy okazji o Niej Odpowiedz sobie w ciszy na to pytanie Ja znam odpowiedz Jest taka,że nie muszę się przed Joasią wstydzić
A to pytanie było zadane przed PzP czy już w trakcie? Z tego co wiem, to Adam też nie oglądał, bo mu się nie chciało. :spiewa:
Ja akurat miałem to szcześci
Mówię, że w czepku urodzony, a ten ciągle swoje. :spiewa:
maxxx

kamilo pisze:Powtarzam to do upadłego - wolałbym mówić o redakcji ''Dzień po dniu'' na przykład.
Kto by nie wolał :roll: Ale może już dość na dziś marudzenia :grozi:
To niech zaczną smarować na portalu, kto co prowadzi.
Na starej stronie pisali przynajmniej kto będzie w PD. :rozglada: I zawsze sobie popołudniu sprawdzałem i jak zobaczyłem tam magiczną kompilacje słów 'Joanna Kryńska' było w myślach yes,yes,yes :lol2:
Ale oni chyba nie bardzo myślą,że kogos to obchodzi kto będzie .
A to pytanie było zadane przed PzP czy już w trakcie? Z tego co wiem, to Adam też nie oglądał, bo mu się nie chciało.
Wydaje mi się,że przed. :spiewa: Przed tą decyzja o wtrąceniu Joasi do 'PzP' :x
Mówię, że w czepku urodzony, a ten ciągle swoje.
Jeśli ja jestem w czepku urodzony to co powiedzieć o takich szczęśliwcach jak chociażby wspominany wydawca Joasi :spiewa:

Nie liczyłem absolutnie dziś na żadne popisy Joasi,ale tylko odnotowuje ,że nie została zlokalizowana w Dniu na Żywo :nie:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Kto by nie wolał Ale może już dość na dziś marudzenia
A po co na dzisiaj kończyć jak jutro znowu zaczniemy? :lol2: Wpiszmy to na stałe w nasze posty. :D Na pewno ku radości Aśki. :rozglada:
Na starej stronie pisali przynajmniej kto będzie w PD.
Ach ta innowacja... ;(
I zawsze sobie popołudniu sprawdzałem i jak zobaczyłem tam magiczną kompilacje słów 'Joanna Kryńska' było w myślach yes,yes,yes
To już teraz potrafię sobie wyobrazić No, no, no :ech:
Ale oni chyba nie bardzo myślą,że kogos to obchodzi kto będzie .
90% widzów kto będzie, jednak nie obchodzi. :roll:
Wydaje mi się,że przed. Przed tą decyzja o wtrąceniu Joasi do 'PzP'
No więc co mi tu przywołujesz? :lol2: To była inna era. :stop:
Jeśli ja jestem w czepku urodzony to co powiedzieć o takich szczęśliwcach jak chociażby wspominany wydawca Joasi
Czy ten wydawca Joasi jest szczęściarze?. :mhm: Dla Nas tak, czy on podobnie myśli - śmiem wątpić. :xx:
Nie liczyłem absolutnie dziś na żadne popisy Joasi,ale tylko odnotowuje ,że nie została zlokalizowana w Dniu na Żywo
Ach, Jej to nawet nie trzeba lokalizować. :neutral:
epsztajnek

Joasia, widać,była tak zaganiana wczoraj, że nie chciało jej się tradycyjnie zmienić marynarki do dzisiejszego nagrania :?
Obrazek
Wobec tego kilka remanentów z wczorajszego dnia
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

kamilo pisze:90% widzów kto będzie, jednak nie obchodzi.
Dlatego te 10% delikatnie mówiąc ma się w głębokim poważaniu :spiewa: Czysta matematyka,a gdzie coś więcej :lol2:
Czy ten wydawca Joasi jest szczęściarzem?. Dla Nas tak, czy on podobnie myśli - śmiem wątpić.
Noi to jest kolejny dowód na to ,że światem rządzi przypadek i paradoksy :cicho:
epsztajnek pisze:że nie chciało jej się tradycyjnie zmienić marynarki do dzisiejszego nagrania
Przecież nie musiała-mogła sciągnac tylko :lol2:
Wobec tego kilka remanentów z wczorajszego dnia
Same wisienki :tanczy: Przy profilku widać dokładnie różnice w długości włosków z przodu i z tyłu :aniol: A wydawało mi się,że z tyłu ma jeszcze bardziej krótkie jak z przodu albo jak kto woli z przodu jeszcze bardziej dłuższe :hmm: :lol2:
A jakbym juz się miał bardzo wymadrzać to powinna sobie je tak fajnie postrzepić albo pokręcić (tak jak Sylwia W. miała pare razy w EuroCafe )+jasny brąz i by juz była wzorcem z Sewr :rydzyk:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Dlatego te 10% delikatnie mówiąc ma się w głębokim poważaniu Czysta matematyka,a gdzie coś więcej
Może przez to mają wyższą oglądalność? :rozglada:
Noi to jest kolejny dowód na to ,że światem rządzi przypadek i paradoksy
No i że nie każdy jest w czepku urodzony. :cicho:
Przecież nie musiała-mogła sciągnac tylko
Prędzej narzuciłaby na siebie 10 niż ściągnęła jedną. :stop:
Przy profilku widać dokładnie różnice w długości włosków z przodu i z tyłu A wydawało mi się,że z tyłu ma jeszcze bardziej krótkie jak z przodu albo jak kto woli z przodu jeszcze bardziej dłuższe
A jakbym juz się miał bardzo wymadrzać to powinna sobie je tak fajnie postrzepić albo pokręcić (tak jak Sylwia W. miała pare razy w EuroCafe )+jasny brąz i by juz była wzorcem z SewrA
No pewnie. :spiewa: :spiewa:
epsztajnek pisze:Wobec tego kilka remanentów z wczorajszego dnia
Wielkie dzięki. :tanczy: Teraz tylko czekać na złośliwe komentarze, że sobie charakteryzatornię w studio urządza. :xx:

PS. Dziś moja połowica wykazała zainteresowanie Joasią. :lol2:
epsztajnek

Prędzej narzuciłaby na siebie 10 niż ściągnęła jedną
Kto wie :?: :rozglada: Może warto próbować ją namawiać :) Przecież w końcu skusiła się na spódnicę :cicho:
A jakbym juz się miał bardzo wymadrzać to powinna sobie je tak fajnie postrzepić albo pokręcić (tak jak Sylwia W. miała pare razy w EuroCafe )+jasny brąz i by juz była wzorcem z Sewr
Postrzępić - broń Boże :grozi: Podkręcić loczki w stylu Sylwii - jak najbardziej :plus:
Co do wzorca z Sevres - :hmm: :hmm: :hmm: Powtórzę to . co wielokrotnie podkreślałem , że Joasia jest dla mnie wzorcem w TVN ( ex equo z Agatą T. ) i na ten temat się na tym forum wypowiadam :rozglada: Owszem , do wzorca z Servres ma bardzo,bardzo blisko , ale wyprzedza ją prawie nieznana konkurentka z innej stacji ( oczywiście w moim prywatnym rankingu ) , ale o tym :cicho: :xx:
Teraz tylko czekać na złośliwe komentarze, że sobie charakteryzatornię w studio urządza. :xx:
Podejrzewam, że więcej złośliwych komentarzy wywoła wczorajsze zdanie " W szpitalu przebywa DWADZIEŚCIORO SZEŚCIORO dzieci"
PS. Dziś moja połowica wykazała zainteresowanie Joasią
Pozytywne, czy negatywne ? :devil:
maxxx

kamilo pisze:Może przez to mają wyższą oglądalność?
Możliwe też,że badaja jaką dany prezenter/-ka mają średnią oglądalność :spiewa:
Prędzej narzuciłaby na siebie 10 niż ściągnęła jedną.
Ech złośliwcze :lol2: Ale coś w tym jest :cicho:
PS. Dziś moja połowica wykazała zainteresowanie Joasią.
To rychło w czas :lol2:
epsztajnek pisze:Postrzępić - broń Boże Podkręcić loczki w stylu Sylwii - jak najbardziej
Może źle się wyraziłem z tym strzępieniem :hmm: Ale nie znam aż na tyle nomenklatury fryzjerskiej :spiewa:
Powtórzę to . co wielokrotnie podkreślałem , że Joasia jest dla mnie wzorcem w TVN ( ex equo z Agatą T. ) i na ten temat się na tym forum wypowiadam Owszem , do wzorca z Servres ma bardzo,bardzo blisko , ale wyprzedza ją prawie nieznana konkurentka z innej stacji ( oczywiście w moim prywatnym rankingu ) , ale o tym
Jako,że wzorzec może być tylko jeden to dla mnie jest nim oczywiście Joasia :racja:
Pozytywne, czy negatywne ?
No wlaśnie pochwal się :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

epsztajnek pisze:Podejrzewam, że więcej złośliwych komentarzy wywoła wczorajsze zdanie " W szpitalu przebywa DWADZIEŚCIORO SZEŚCIORO dzieci"
A maxxx - uważny widz, jakoś tego nie zauważył. Czy może nie chciał zauważyć? :>
Pozytywne, czy negatywne ?
Cytuję: Znowu ta?! :rozglada: :devil:
maxxx pisze:Możliwe też,że badaja jaką dany prezenter/-ka mają średnią oglądalność
To już się przez rok na badali. :rozglada: Trza wywołać dyskusję na tvn24.pl - to na pewno czytają. :spiewa:
Ech złośliwcze Ale coś w tym jest
Żeby nie było, że sam sobie biję brawo, ale to coś - takie spore jest. :spiewa:
To rychło w czas
Byłem tego ciekaw od dawna, a teraz wolałbym jeszcze poczekać kilka lat i usłyszeć coś innego. :ech:
maxxx

kamilo pisze:A maxxx - uważny widz, jakoś tego nie zauważył. Czy może nie chciał zauważyć?
Jak Wy Ją poprawiliście to już na pewno będzie wiedzieć.
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Jak Wy Ją poprawiliście to już na pewno będzie wiedzieć.
Nie gniewaj się maxxx, że wytknęliśmy Joasi jakiś błąd - nikt nie jest doskonały. :D Nie widziałem tego, bo w tym czasie byłem na forum - ta głośna sprawa. :spiewa: Powołuję się na epsztajnka. :rozglada: Przecież nikt nie ma Jej tego za złe. :stop: Ona też jest tylko człowiekiem, :lol2: a nawet tak pięknej i zjawiskowej istocie, może się to zdarzyć w 5 godzinie patrzenia w prompter. ;)
maxxx

kamilo pisze:Nie gniewaj się maxxx, że wytknęliśmy Joasi jakiś błąd - nikt nie jest doskonały.
Nie gniewam się,zostawmy już to :spiewa:
Ona też jest tylko człowiekiem
No właśnie to jest takie dziwne :lol2: :tanczy:

Dziś znów taki nagły news,przekopali całą ramówkę.Aż dziw ,że Joasi nie ma. Ona często ma takie sytuacje ( często jak na ilość dni gdy jest w serwisach )
ODPOWIEDZ