Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: }{ypnosea »

marcinkowsky pisze:To nie żadne kpiny , a raczej łączenie w bólu i zrozumieniu :rozglada: !! Wiem doskonale , co oni mogą czuć ;) !! Ale z tego co wiem, koncert ma się odbyć dzisiaj , więc co się odwlecze , to .... :tanczy: !!

A my nie mamy się czego obawiać , bo rano raczej pogoda nam figla nie spłata :) !! gorzej mogłoby być , gdyby Agatka miała wieczorny dyżur :rozglada: !! :spiewa:
Rozumiem :D My - fani Agaty, jesteśmy doświadczeni przez zły los jak mało kto :( W związku z tym, potrafimy z empatią podejść do nieszczęścia innych :) Nawet jeśli my mamy tyle powodów do radości dzisiaj :P
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Słynny już serwis z godz. 9.30 :arrow: :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Pewnie jakby ogłosić plebiscyt na dzisiejszy ulubiony, to ten wygrałby miażdżącą ilością głosów :lol:
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

not that kind pisze:Słynny już serwis z godz. 9.30 :arrow: :D
Pewnie jakby ogłosić plebiscyt na dzisiejszy ulubiony, to ten wygrałby miażdżącą ilością głosów :lol:
..oj zdecydowanie :lol2:
..był to jeden ze wspanialszych serwisów w ogóle w historii prowadzonych przez Agatkę :tanczy:

..choć mówi się żeby nie dzielić skóry na niedźwiedziu :lol:
..zobaczymy co nam jeszcze mega wspaniałego przyniesie Poranek :?: :D
..wszak został jeszcze..jeśli dobrze liczę..jeden serwis :)

..jak dobrze że te Poranki wakacyjne są do południa :tanczy:
}{ypnosea pisze:
marcinkowsky pisze:To nie żadne kpiny , a raczej łączenie w bólu i zrozumieniu :rozglada: !! Wiem doskonale , co oni mogą czuć ;) !! Ale z tego co wiem, koncert ma się odbyć dzisiaj , więc co się odwlecze , to .... :tanczy: !!

A my nie mamy się czego obawiać , bo rano raczej pogoda nam figla nie spłata :) !! gorzej mogłoby być , gdyby Agatka miała wieczorny dyżur :rozglada: !! :spiewa:
Rozumiem :D My - fani Agaty, jesteśmy doświadczeni przez zły los jak mało kto :( W związku z tym, potrafimy z empatią podejść do nieszczęścia innych :) Nawet jeśli my mamy tyle powodów do radości dzisiaj :P
..jesteśmy doświadczeni i wciąż doświadczani ;)
..mimo że od czasu od czasu spotyka nas niesamowite szczęście :)
..tak jak np dzis :jupi:

..ale życie musi ponoć być słodko-gorzkie :rozglada: :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:
not that kind pisze:Słynny już serwis z godz. 9.30 :arrow: :D
..oj zdecydowanie :lol2:
..był to jeden ze wspanialszych serwisów w ogóle w historii prowadzonych przez Agatkę :tanczy:

..choć mówi się żeby nie dzielić skóry na niedźwiedziu :lol:
Myślę , że już spokojnie możemy stwierdzić i publicznie ogłosić , że to był najwspanialszy serwis , a już na pewno mój ulubiony :jupi: !! Agatka jest okropna , że każe nas najczęściej swoja poważną miną , kiedy jej uśmiech sprawia , że nie potrzeba światła słonecznego , żeby dać światło dniom :szalony: !!

..zobaczymy co nam jeszcze mega wspaniałego przyniesie Poranek :?: :D
..wszak został jeszcze..jeśli dobrze liczę..jeden serwis :)

..jak dobrze że te Poranki wakacyjne są do południa :tanczy:
Tylko jeden , albo aż jeden -zależy jak na to patrzeć :lol2: !!
}{ypnosea pisze:Rozumiem :D My - fani Agaty, jesteśmy doświadczeni przez zły los jak mało kto :( W związku z tym, potrafimy z empatią podejść do nieszczęścia innych :) Nawet jeśli my mamy tyle powodów do radości dzisiaj :P
..jesteśmy doświadczeni i wciąż doświadczani ;)
..mimo że od czasu od czasu spotyka nas niesamowite szczęście :)
..tak jak np dzis :jupi:

..ale życie musi ponoć być słodko-gorzkie :rozglada: :lol2:
Bo ja wiem , czy musi :mhm: ?? To tylko niektórzy -w tym również niestety my -musimy czasami..... czy raczej często doświadczać przykrych zdarzeń , a rzadziej , choć to ogromnie miłe z reguły doświadczenia, tych dobrych , żeby nie napisać wyśmienitych :szalony: !! Poranek z Agatką jest po prostu niebiański :szalony: !! :tanczy:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Niebiański mówisz :mhm: Pewnie byłby jeszcze bardziej niebiański, gdyby nadawany był spod chmurki :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Niebiański mówisz :mhm: Pewnie byłby jeszcze bardziej niebiański, gdyby nadawany był spod chmurki :lol2:
Nawet Agatce się ten pomysł spodobał :tanczy: !! :lol2: Zobacz jak się do Ciebie z tych capsów śmieje :lol2: !!

Tylko , że ja myślę, że Agatka tak się pod chmurką jako reporterka nastała , ze teraz pewnie woli w tym luksusowym studio w szklanych ścianach siedzieć :lol: !! :tanczy: Ale mam nadzieję , że kiedyś podczas plenerowego poranka , wpadną na pomysł , żeby i serwisy były z pleneru :lol2: !! I zamiast na krześle za stołem prezenterskim , Agatka będzie na krześle plażowym :tanczy: !! :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Niebiański mówisz :mhm: Pewnie byłby jeszcze bardziej niebiański, gdyby nadawany był spod chmurki :lol2:
Nawet Agatce się ten pomysł spodobał :tanczy: !! :lol2: Zobacz jak się do Ciebie z tych capsów śmieje :lol2: !!
..myślę że taki serwis byłby prowadzony przez Agatkę bardziej na luzie :lol2:
..tak jak jej relacje :)
..które niemal zawsze są z pleneru :lol2:
Tylko , że ja myślę, że Agatka tak się pod chmurką jako reporterka nastała , ze teraz pewnie woli w tym luksusowym studio w szklanych ścianach siedzieć :lol: !! :tanczy:
..no nie wiem :roll:
..Agatka to przecież taka żywiołowa dziewczyna że w zamkniętym studio może czuć się jak w klatce :rozglada:
..choć oczywiście nie sprawia takiego wrażenia :nie: :lol2:
Ale mam nadzieję , że kiedyś podczas plenerowego poranka , wpadną na pomysł , żeby i serwisy były z pleneru :lol2: !! I zamiast na krześle za stołem prezenterskim , Agatka będzie na krześle plażowym :tanczy: !! :lol2:
i koniecznie do tego wszystkiego 40 stopni Celcjusza w cieniu :lol2: :red:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
Ale mam nadzieję , że kiedyś podczas plenerowego poranka , wpadną na pomysł , żeby i serwisy były z pleneru :lol2: !! I zamiast na krześle za stołem prezenterskim , Agatka będzie na krześle plażowym :tanczy: !! :lol2:
i koniecznie do tego wszystkiego 40 stopni Celcjusza w cieniu :lol2: :red:
Jak my się dobrze rozumiemy :lol2: !! :szalony: Dokładnie to samo chciałem dopisać , bo ewidentnie brakowało w moim wcześniejszym poście :lol: !!

Tak się szykowaliśmy na ostatni serwis w Poranku , a Agatka nam wywinęła taki numer , że serwis ten trwał raptem 4 minuty :rozglada: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:Tak się szykowaliśmy na ostatni serwis w Poranku , a Agatka nam wywinęła taki numer , że serwis ten trwał raptem 4 minuty :rozglada: !!
Ano okazało się, że jednak nie do południa, bo jeszcze program "Portfel" planowali wyemitować przed ;) Ale myślę, że i tak kto chciał, to nasycił się Agatką :lol2:
:arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Ten ostatni serwis był krótki , ale Agatka chyba intensywnie nad nim pracowała :lol2: !! Wystarczy spojrzeć na grzywkę :lol: !! Jaka zmierzwiona :P !! Urocza :P !!
not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:Tak się szykowaliśmy na ostatni serwis w Poranku , a Agatka nam wywinęła taki numer , że serwis ten trwał raptem 4 minuty :rozglada: !!
Ano okazało się, że jednak nie do południa, bo jeszcze program "Portfel" planowali wyemitować przed ;)
No tak ;) !! Jak zobaczyłem , że planują emisję , to mi się przypomniało , że tydzień temu też tak było :rozglada: !! :spiewa:
No , ale dzisiaj w tej całej euforii zapomniałem :spiewa: !! :hmm: No ale w końcu serwis niby był krótszy , ale przecież niemniej wspaniały :lol2: !! :tanczy:
Ale myślę, że i tak kto chciał, to nasycił się Agatką :lol2:
:arrow:
Naturalnie , że tak :jupi: !! To żadnej wątpliwości nie podlega :tanczy: !! Chociaż Poranek był uboższy też o skróty informacji , to serwis w pełnej godzinie i w połówkach godzin był zawsze tak wspaniały i sycący w wykonaniu Agatki , że do jutra rana nie włączę już telewizora , bo nie mam po co :lol2: !! :lol: :lol:
Dziękuję noteczko za piękne obrazy na forum :* !! :lol2:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

My przeżywamy, że jeden serwis nam przepadł, a w Dniu na żywo same konferencje ;) Jedna się jeszcze nie skończyła, a już czekają na następną ;)
Tak więc mieliśmy dzisiaj kupe szczęścia :P
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:My przeżywamy, że jeden serwis nam przepadł, a w Dniu na żywo same konferencje ;) Jedna się jeszcze nie skończyła, a już czekają na następną ;)
Nie wyobrażam sobie , gdyby Agatka kiedyś wylądowała w Dniu na żywo , jakbym dotrzymywał jej kroku :lol: ?? :o Cały dzień przed telewizorem :o ?? Ojjjhh chyba czekałbym na te konferencje , żeby złapać oddech i załatwić , co trzeba :hahaha:
Ale na razie wolę , kiedy Agatka jest albo wcześnie rano :P !! Albo wieczorem :D !! Tak cały dzień w środku mam wolny , kiedy trzeba to ranek, a kiedy trzeba to noc :tanczy: !!
Tak więc mieliśmy dzisiaj kupe szczęścia :P
Podwójne :P !! Była Agatka i nie było konferencji :lol2: !! :D

PS. Fanom Nelly Furtado życzymy ,by dzisiaj koncert odbył się przy pięknej pogodzie :tanczy: !! :rydzyk: :D
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Co ty tak za fanami Nelly jesteś? :>
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Lubię Nelly :lol: !! A poza tym wiem , co to znaczy być czyimś fanem i wiem , jak wczoraj Ci fani mogli się czuć ;) !! :D

Tylko tyle :D !! A Agatka dzisiaj mówiła o odwołanym i przełożonym koncercie , więcccc..... tak mi to chodzi po głowie :lol: :lol: !! :lol2:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Acha :D Powiedzcie mi tylko, czemu to nie Agata dzisiaj rano informuje nas o tym, że przy drugim podejściu koncert Nelly się odbył :>
Dlaczego nie prowadzi dzisiaj serwisów w Poranku :> ;(
ODPOWIEDZ