Polityka :)

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Polityka :)

Post autor: Greg Haus »

Odszedł wielki polityk... Szkoda.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Re:

Post autor: TVN_FAN »

kamilo pisze:Jak informuje TVN24, Bronisław Geremek zginął w wypadku samochodowym koło Nowego Tomyśla.
Odszedł jeden z niewielu prawdziwych polityków. Polityk, którego szanował świat i który był słuchany w świecie. Coraz mniej takich OSOBOWOŚCI w naszym kraju.
ZIMA
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Cóż więcej powiedzieć..Skoro nawet zacietrzewieni na codzień niektórzy politycy z wielkim uznaniem się o Nim wypowiadaja to o czymś świadczy.Ogromna strata,jakoś tak zawsze mi pasował na premiera ..
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:Ogromna strata,jakoś tak zawsze mi pasował na premiera ..
Nie wiem tylko, czy Polska zasłużyła sobie na takiego premiera. Ustawiczne przepychanki i walki o stołki, nie były raczej dla niego. ''Los'' zadał Polsce cios - jak piszą Internauci na forum tvn24.pl.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

onet.pl pisze:Członkowie PiS zamierzają bojkotować telewizję TVN i TVN24 - dowiedziała się nieoficjalnie PAP ze źródeł zbliżonych do komitetu politycznego PiS.
Jak dowiedziała się PAP z kilku źródeł zbliżonych do kierownictwa partii, taką uchwałę przyjął obradujący dziś komitet polityczny PiS.

Uzasadnienie tej decyzji ma być przedstawione jutro na specjalnej konferencji prasowej. Nieoficjalnie wiadomo, że PiS zarzuca TVN stronniczość i brak obiektywizmu.
Mój komentarz:
I to mi pasi :lol: :lol2:
ZIMA
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

W szkle kontaktowym już płaczą :lol2:

Dziś Putra miał być w magazynie 24 h ale nie przyszedł... 8)
muszyx
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: muszyx »

TVN_FAN pisze: Mój komentarz:
I to mi pasi :lol: :lol2:
Mi też. Wreszcie wykasuję TVN24 z listy kanałów telewizyjnych mojego odbiornika! :jupi:
Nominacje do "Zgniłego jaja 2008":
TVN24 - najbardziej nieobiektywna stacja w Polsce
TVN - najbardziej kiczowate propozycje programowe
TVN Turbo - The best of kicz 2008
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

3 dni temu pisałem, że odszedł wielki polityk - dziś mogę napisać, że odeszli mali politycy - byle nie na zawsze - bo co będziemu w SK oglądać :lol:
~
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: ~ »

Greg Haus pisze: Dziś Putra miał być w magazynie 24 h ale nie przyszedł... 8)
Poseł Natalii-Świat też miała być w programie Fakty Ludzie Pieniądze, ale nie przyszła.
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Szkoda, że jutro nie będę mógł oglądać konferencji prasowej PiS'u na temat tvn i tvn24 :? Chętnie bym zobaczył. Może będą jakieś materiały reporterów. No i czekam na reakcjie ze strony iti
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Jestem tylko bardzo ciekaw jak długo PIS wytrwa w tym bojkocie. Niedługo bowiem mogą całkowicie zniknąć z wizji. TVN - bojkot, TVP - stracić mogą przez ustawę medialną, Polsat - no cóż...chyba ich tam nie za bardzo lubią. Co zostaje - chyba każdy wie :lol2:
Tylko pytanie - czy Panie i Panowie połowie z Prawa i Sprawiedliwości wytrwają w tym przekonaniu również gdy będzie kampania wyborcza i politycy tylko okazji będą szukać, żeby być blisko widza. Pożyjemy, zobaczymy....
ZIMA
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Bojkot nie ma sensu. Do każdej takiej rozmowy trzeba być po prostu bardzo dobrze przygotowanym, by nie dać się zakrzyczeć, a mieć wiele argumentów i kontrargumentów.
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Czy Wy wierzycie, że w ten bojkot będzie trwał długo ? Zakończy się już w przeciągu paru dni. Wkrótce wybory do PE gdzie PiS się będzie "lansował" ze swoim kandydatami i wypierał wszystkie brudy? Bo chyba nie w TV Trwam.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

tvp.info pisze: Politycy Prawa i Sprawiedliwości będą się pojawiali w programach informacyjnych TVN, jeśli stacja ta „będzie się zachowywała przyzwoicie” – zapowiedział w czwartek prezes tej partii Jarosław Kaczyński.

– Jesteśmy gotowi chodzić także do TVN, ale na normalnych warunkach – na równych z innymi. (...) TVN musi zachowywać się przyzwoicie. Tu chodzi o zwykłą przyzwoitość – mówił J.Kaczyński podczas zorganizowanej w Gliwicach konferencji prasowej dla lokalnych mediów.

Na konferencję tę nie wpuszczono ekipy TVN. Dziennikarze z innych mediów pytali J.Kaczyńskiego o klucz doboru dziennikarzy wpuszczonych na spotkanie w Gliwicach. Prezes PiS mówił, że podczas podobnych spotkań w całej Polsce chce kontaktować się z mediami lokalnymi, podczas gdy media ogólnopolskie mają z nim kontakt na co dzień.
Mam nadzieję, że w Pana Prezesa opinii TVN nigdy nie będzie się zachowywał "przyzwoicie" To nikt inny jak PIS wprowadziło podział mediów w momencie podpisywania paktu stabilizacyjnego na antenie tylko jednej słusznej telewizji wg tej partii. Nie miejsce teraz pretensji do innych mediów. Nikt nie lubi być poniżany i lekceważony a PiS na całe szczęście nie ma już pakietu na rządzenie tym krajem i mam nadzieję już nigdy miał nie będzie. Łaski PiS TVN nie robi - jak ktoś mądry powiedział - TVN sobie poradzi bez PiS natomiast czy PiS poradzi sobie bez jakby nie patrzeć jednej z ważniejszych opiniotwórczych telewizji...
ZIMA
ODPOWIEDZ