Witam Serdecznie Wszystkich.
Jestem nowym użytkownikiem tego forum.Piszę ten post ponieważ postanowiłem założyć oficjalny Fanclub Anity Werner.Czy znajdą się osoby,które pomogą mi w tworzeniu Fanclubu.Może ktoś wie,w jaki sposób nawiąza kontakt z Panią Anitą Werner.Pozdrawiam wszystkich. :rydzyk:
Nie poczytaj tego za złośliwość, ale za radę do przemyślenia:
jeżeli przejrzysz historię tego wątku ( co może być trudne , ze względu na brak polskich liter w historycznych wpisach ) to zobaczysz, że była już tu czyniona próba założenia fanklubu AWER. ( zresztą tytuł wątku mówi sam za siebie ) Ale żaden z ówczesnych fanów już tu nie pisuje .
W trakcie dzisiejszego "DnŻ" w czasie gdy TVN24 transmitowała uroczystości pogrzebowe Profesora Bronisława Geremka bardzo podobało mi się zachowanie Anity. Nie wcinała się ze swoimi komentarzami w trakcie, nawet w momencie gdy nic specjalnego nie działo się pozwoliła w spokoju oglądać wydarzenia dziejące się na Powązkach. Brawo, ponieważ znam prezenterki szczególnie, które w tym czasie zdążyły by kilkakrotnie włączyć się ze swoim czasem głupim komentarzem niszcząc atmosferę tego smutnego wydarzenia.
TVN_FAN pisze:W trakcie dzisiejszego "DnŻ" w czasie gdy TVN24 transmitowała uroczystości pogrzebowe Profesora Bronisława Geremka bardzo podobało mi się zachowanie Anity. Nie wcinała się ze swoimi komentarzami w trakcie, nawet w momencie gdy nic specjalnego nie działo się pozwoliła w spokoju oglądać wydarzenia dziejące się na Powązkach. Brawo, ponieważ znam prezenterki szczególnie, które w tym czasie zdążyły by kilkakrotnie włączyć się ze swoim czasem głupim komentarzem niszcząc atmosferę tego smutnego wydarzenia.
Dokładnie to samo sobie myślałam jak oglądałam przez chwile dziś relację z pogrzebu. Anita tam dyskretnie się wkomponowała ze swoimi krótkimi wypowiedziami co nie przeszkadzało absolutnie w transmisji.
Właśnie widziałem końcówkę tej rozmowy i coś mi się wydawało nie tak. :spiewa: Trochę się zakryła notatkami.
Zawsze fani Anity narzekali,że tylko spodnie nosi :spiewa: To teraz nie mają na co narzekać :nie:
maxxx pisze:Zawsze fani Anity narzekali,że tylko spodnie nosi :spiewa: To teraz nie mają na co narzekać :nie:
Będę musiał odszczekać. Swoją drogą to mogę tylko żałować, że nie widziałem, bo Anita w spódnicy to już unikat, a jeszcze taki przypadek.
Powtórzę po paru użytkownikach, ale cóż: :brawa: dla Anity za wyczucie podczas transmisji pogrzebu prof.Geremka.