Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Wybacz Joasiu, ale nie mogę tego oglądać. ''Panie przewodniczący!'', przekrzykiwania, kłótnie... To nie dla mnie. :nie: Ja chce mieć spokój. :ban: Sądzę, że odchodząc od telewizora do wieczora, wiele nie stracę. :rozglada:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Mamy to szczęście,że nie musimy patrzec na to bagno jak Joasia :rozglada: Akurat mam troche wolnego czasu więc będę sobie tylko o pełnych sprawdzać czy jest Joasia i tyle :spiewa:

P.S Wznowienie komisji o 13, o 14 Ziobro więc można się zając czym innym w takim razie :stop:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
maxxx

Znów sprawdza się scenariusz,że jak jest Joanna Kryńska to się musi dużo dziać :lol2: Pomijam co się działo z litości :stop:
Ostatecznie sporo przepadło , ale raz na czas Tvnowskie Słoneczko wychodziło zza czarnych komisyjnych chmur :racja:
Przedstawiała co chwila społeczeństwu jakich to mamy pożal się Boże reprezentantów narodu :spiewa: Trafnie określiła te występy mianem żenujących :brawa: Na początku przy łączeniu z Agatą Adamek , która była w Sejmie miałem wrażenie , że trochę tęskno spoglądała w to miejsce :rozglada: Ale to chyba tylko z mimo wszystko sentymentu :roll:
Ale nie ma co żałować jak najdalej od chamstwa :grozi:

To dzis tak żeby nie było codziennie PzPolskie tło kilka innych ujęć :aniol: :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pięknie ,prawda :lol2: ?
epsztajnek

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Obrazek Obrazek
maxxx

A co to za mina ? :P Jakaś taka niejoasiowa :D A wiem tam padło pytanie kiedy się w Sejmie pobiją :rozglada: Widać Joanna pokojowa .I to się ceni :brawa: :D
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Będzie krótko. Najlepszy komentarz do tego, co dziś się działo. Świetne. :lol2:

PS. Dzięki i maxxx za capsy. :D Dobrze wiedzieli kogo dziś dać, ale nawet i to mnie nie zdołało przyciągnąć. :nie: Do Miecugowa zwracała się per pan, czy na ty? :rozglada:
epsztajnek

Do Miecugowa zwracała się per pan, czy na ty?
Grzegorz :D :cicho:
maxxx

Co to w tym jest , że dzisiaj na wszystkim ujęciach Joasia ma prawie identyczną tajemniczą mine :lol2:
Ale to jest chyba pytanie bez odpowiedzi .. może sama by zdradziła , ale z - nazwe to - przyczyn technicznych jest to niemożliwe :aniol: :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
epsztajnek

Puku, puk , koledzy, weekend już się skończył, królewna czeka , piękna jak zawsze, :aniol: roześmiana jak rzadko :brawa:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

epsztajnek pisze:Puku, puk , koledzy, weekend już się skończył, królewna czeka , piękna jak zawsze, roześmiana jak rzadko
Ach no przepraszam , że musiała tyle czekać :rydzyk: Ale dziś musiałem poczekać na ulubienicę aż do północy :shock: Ale każda pora jest dobra by się zachwycić - to dziwne , ale zawsze jak Jej nie ma pare dni i nagle się pojawia to czuje się jak bym Ją zobaczył pierwszy raz :lol2:
Roześmiana ? Tak , pewnie czasem masz problem wyłapać jakiś przebłysk a dziś urodzaj :tanczy:
No dobra dość tego zachwytu , bo jak się rozpedze to nie skończe do rana albo lepiej :hmm:
Koło środy chyba możemy liczyć na jakiś deenżecik myśle :rydzyk: :cicho:
maxxx

Aleście się rozpisali :hmm: Ale spoko , powiedzmy ,że nie dała powodu a tak chwalić to też za wiele nie wypada :grozi: :lol2: Jedynie tak na szybkości małe co nieco , które udało mi się schwycić :lol2: :

Dowód , że Asia w studio jest nie tylko ciałem ale i duchem :shock: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

A widzieliście ją dzisiaj w Poranku nie pamiętam o której to był serwis ale z jakimś panem oglądała coś na monitorze komputera w różowej bluzeczce :lol2:
maxxx

piotrek888 pisze:A widzieliście ją dzisiaj w Poranku nie pamiętam o której to był serwis ale z jakimś panem oglądała coś na monitorze komputera w różowej bluzeczce :lol2:
Ja nie widziałem , ale Ona zawsze gdzies tam się kręci po studio od rana i Nas wkurza , że jest a niby Jej nie ma :lol2:
Ale donosy mile widziane , najlepiej uwiecznione :D
epsztajnek

piotrek888 pisze:A widzieliście ją dzisiaj w Poranku nie pamiętam o której to był serwis ale z jakimś panem oglądała coś na monitorze komputera w różowej bluzeczce :lol2:
Widzieliście ją :twisted:
Obrazek
Przed kolegami to się paraduje z odsłoniętymi ramionami, dla wiernych fanów - zakłada pancerne marynarki :grozi:
maxxx

epsztajenk pisze:Widzieliście ją
Ooł :lol2: Ale przynajmniej widać , że dziewczyna raczej nie żyje w ciągłym stresie :tanczy:
Przed kolegami to się paraduje z odsłoniętymi ramionami, dla wiernych fanów - zakłada pancerne marynarki
Niby czym Oni sobie na to zasłużyli :uwaga: To jawna niesprawiedliwość :uwaga: To co , żeby trochę poskromić emocje powiedzmy , że Ona by chciała ale wymogi nie pozwalają Jej na to :grozi: Ach to polskie prawo :lol2: :klamca:

Dla nas największą ekstrawagancją w temacie odsłaniania ramion było (fanfary :tanczy: ) :

Obrazek

No co nie było źle :tanczy: ( jeszcze belka gnębi :hmm: )
ODPOWIEDZ