Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Mamy to szczęście,że nie musimy patrzec na to bagno jak Joasia :rozglada: Akurat mam troche wolnego czasu więc będę sobie tylko o pełnych sprawdzać czy jest Joasia i tyle :spiewa:
P.S Wznowienie komisji o 13, o 14 Ziobro więc można się zając czym innym w takim razie :stop:
P.S Wznowienie komisji o 13, o 14 Ziobro więc można się zając czym innym w takim razie :stop:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Znów sprawdza się scenariusz,że jak jest Joanna Kryńska to się musi dużo dziać
Pomijam co się działo z litości :stop:
Ostatecznie sporo przepadło , ale raz na czas Tvnowskie Słoneczko wychodziło zza czarnych komisyjnych chmur :racja:
Przedstawiała co chwila społeczeństwu jakich to mamy pożal się Boże reprezentantów narodu :spiewa: Trafnie określiła te występy mianem żenujących :brawa: Na początku przy łączeniu z Agatą Adamek , która była w Sejmie miałem wrażenie , że trochę tęskno spoglądała w to miejsce :rozglada: Ale to chyba tylko z mimo wszystko sentymentu
Ale nie ma co żałować jak najdalej od chamstwa :grozi:
To dzis tak żeby nie było codziennie PzPolskie tło kilka innych ujęć :aniol: :

Pięknie ,prawda
?

Ostatecznie sporo przepadło , ale raz na czas Tvnowskie Słoneczko wychodziło zza czarnych komisyjnych chmur :racja:
Przedstawiała co chwila społeczeństwu jakich to mamy pożal się Boże reprezentantów narodu :spiewa: Trafnie określiła te występy mianem żenujących :brawa: Na początku przy łączeniu z Agatą Adamek , która była w Sejmie miałem wrażenie , że trochę tęskno spoglądała w to miejsce :rozglada: Ale to chyba tylko z mimo wszystko sentymentu

Ale nie ma co żałować jak najdalej od chamstwa :grozi:
To dzis tak żeby nie było codziennie PzPolskie tło kilka innych ujęć :aniol: :

Pięknie ,prawda

-
- Fanatyk :)
-
Re: Joanna Kryńska
GrzegorzDo Miecugowa zwracała się per pan, czy na ty?

-
Ach no przepraszam , że musiała tyle czekać :rydzyk: Ale dziś musiałem poczekać na ulubienicę aż do północyepsztajnek pisze:Puku, puk , koledzy, weekend już się skończył, królewna czeka , piękna jak zawsze, roześmiana jak rzadko

Roześmiana ? Tak , pewnie czasem masz problem wyłapać jakiś przebłysk a dziś urodzaj :tanczy:
No dobra dość tego zachwytu , bo jak się rozpedze to nie skończe do rana albo lepiej :hmm:
Koło środy chyba możemy liczyć na jakiś deenżecik myśle :rydzyk: :cicho:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Re: Joanna Kryńska
A widzieliście ją dzisiaj w Poranku nie pamiętam o której to był serwis ale z jakimś panem oglądała coś na monitorze komputera w różowej bluzeczce 

Ja nie widziałem , ale Ona zawsze gdzies tam się kręci po studio od rana i Nas wkurza , że jest a niby Jej nie mapiotrek888 pisze:A widzieliście ją dzisiaj w Poranku nie pamiętam o której to był serwis ale z jakimś panem oglądała coś na monitorze komputera w różowej bluzeczce![]()

Ale donosy mile widziane , najlepiej uwiecznione

-
Oołepsztajenk pisze:Widzieliście ją

Niby czym Oni sobie na to zasłużyli :uwaga: To jawna niesprawiedliwość :uwaga: To co , żeby trochę poskromić emocje powiedzmy , że Ona by chciała ale wymogi nie pozwalają Jej na to :grozi: Ach to polskie prawoPrzed kolegami to się paraduje z odsłoniętymi ramionami, dla wiernych fanów - zakłada pancerne marynarki

Dla nas największą ekstrawagancją w temacie odsłaniania ramion było (fanfary :tanczy: ) :

No co nie było źle :tanczy: ( jeszcze belka gnębi :hmm: )