Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze:Widziałem :jupi: !! Ale pokaż , co masz za zdobycze :P !! :szalony:
..niewiele mam ;)
..ale daję wszystko co mam :tanczy:
No fakt -niewiele :lol2: !! Ale , że piękne , to każda drobnostka cieszy :tanczy: !! :lol2:
No i ożywają wspomnienia , kiedy to musieliśmy bazować tylko i wyłącznie , a raczej głownie na naszej marnej twórczości -to były nasze początki :) !! Zobaczcie jak od tego czasu się rozwinęliśmy :tanczy: !! :lol:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:No fakt -niewiele :lol2: !! Ale , że piękne , to każda drobnostka cieszy :tanczy: !! :lol2:
..nawet ta tandetna w naszym wykonaniu :tanczy: :tanczy:
..wobec tego skoro dzis jeszcze nikt nie zapodał żadnych capsów to ja to starą metodą czynię :lol2:

..o :D

Obrazek

..jednego :D
..a w razie czego..w razie biedy będzie więcej :lol2:
No i ożywają wspomnienia , kiedy to musieliśmy bazować tylko i wyłącznie , a raczej głownie na naszej marnej twórczości -to były nasze początki :) !! Zobaczcie jak od tego czasu się rozwinęliśmy :tanczy: !! :lol:
..my się nie rozwinęliśmy :nie: :lol:
..to notka do nas po prostu przybyła :tanczy:
..jak również epszt wzmacnia jakość drużyny :tanczy:

..a drużyna porankowa dzis w dobrych nastrojach :D
..nie wiem o co chodziło Agatce kiedy po jednym ze skrótów na chwilę zatrzymała się przy przedstawianiu Piotra Jaconia: mówiąc że chciała powiedzieć do niego Jacku..w skutek ich dzisiejszych dyskusji o poranku :mhm:
..ale miała przy tym taki uśmiech na twarzy że już zaczynam się rumienić :red: :lol: :devil:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

No coż , dzisiejszy strój Agatki odbiera chęć robienia capsów, ale zrobiłem , bo zwróciłem uwagę na drobiazg - Agata dzisiaj zamiast typowego mikrofonu w klapie, ma mikrofon "nauszny". A poza tym, zauważyłem , że prowadząc serwis ( w każdym razie dzisiejszy ) Agata mówi innym głosem , niż wejściach reporterskich - jest bardziej ciepły, sciszony - jednym słowem - taki intymny.
Obrazek Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:No coż , dzisiejszy strój Agatki odbiera chęć robienia capsów, ale zrobiłem
..hehe :lol2:
..jak na upał za oknami i duchotę to jej strój jest naprawdę zastanawiający :neutral:
..ale to nie my musimy mieć go na sobie :lol2:
..no ale nasza zdolność do empatii nie pozwala przejść obok niego obojętnie :devil:
bo zwróciłem uwagę na drobiazg - Agata dzisiaj zamiast typowego mikrofonu w klapie, ma mikrofon "nauszny". A poza tym, zauważyłem , że prowadząc serwis ( w każdym razie dzisiejszy ) Agata mówi innym głosem , niż wejściach reporterskich - jest bardziej ciepły, sciszony - jednym słowem - taki intymny.
..dokładnie :D
..wiesz że ja też na to zwróciłem uwagę ale już jakiś czas temu :D

..już od jakiegoś czasu nagłośnienie prowadzącego serwis wygląda w ten sposób :D

..a głos Agatki jest teraz jeszcze bardziej musujący :P
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
epsztajnek pisze:No coż , dzisiejszy strój Agatki odbiera chęć robienia capsów, ale zrobiłem
..hehe :lol2:
..jak na upał za oknami i duchotę to jej strój jest naprawdę zastanawiający :neutral:
..ale to nie my musimy mieć go na sobie :lol2:
..no ale nasza zdolność do empatii nie pozwala przejść obok niego obojętnie :devil:
Zdolność do empatii -a to dobre :devil: !! :lol: Ja bym to raczej nazwał egocentryzm i dążenie do własnej satysfakcji :lol2: !! A taką mielibyśmy zdecydowanie , gdyby Agatka do serwisów ubrała się w lekką i zwiewną sukienkę raczej , aniżeli w to..... w to , co ma na sobie dzisiaj :uhh: !!
bo zwróciłem uwagę na drobiazg - Agata dzisiaj zamiast typowego mikrofonu w klapie, ma mikrofon "nauszny". A poza tym, zauważyłem , że prowadząc serwis ( w każdym razie dzisiejszy ) Agata mówi innym głosem , niż wejściach reporterskich - jest bardziej ciepły, sciszony - jednym słowem - taki intymny.
..dokładnie :D
..wiesz że ja też na to zwróciłem uwagę ale już jakiś czas temu :D

..już od jakiegoś czasu nagłośnienie prowadzącego serwis wygląda w ten sposób :D

..a głos Agatki jest teraz jeszcze bardziej musujący :P
O proszę , proszę :o !! Jacy Wy bystrzy jesteście :lol2: !! Ja zauważyłem to samo , ale mogłem zlokalizować przyczyny takiego stanu rzeczy :mhm: !! :lol2: :lol2: Głos Agatki jest w sam raz na mój dzisiejszy ból głowy :P !! :D
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

obieżyświat pisze:..a drużyna porankowa dzis w dobrych nastrojach :D
..nie wiem o co chodziło Agatce kiedy po jednym ze skrótów na chwilę zatrzymała się przy przedstawianiu Piotra Jaconia: mówiąc że chciała powiedzieć do niego Jacku..w skutek ich dzisiejszych dyskusji o poranku :mhm:
..ale miała przy tym taki uśmiech na twarzy że już zaczynam się rumienić :red: :lol: :devil:
Po wyznaniu Agaty, Piotr dodał: "tak, Jacek i Agatka" :lol: Tylko tyle wiemy ;) O czym dokładnie rozmawiali w kontekście tej bajki, tego się możemy domyślać ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Ajajjjaaajjj :szalony: Ależ piękniutkie te capsiątka :P !! :lol2: Szczególnie dwa ostatnie :szalony: !! :tanczy:
not that kind pisze:
obieżyświat pisze:..a drużyna porankowa dzis w dobrych nastrojach :D
Po wyznaniu Agaty, Piotr dodał: "tak, Jacek i Agatka" :lol: Tylko tyle wiemy ;) O czym dokładnie rozmawiali w kontekście tej bajki, tego się możemy domyślać ;)
OOOO ooo :o !! :tanczy: Widzisz notka , zapomniałem o tym wspomnieć ,a tu widzę , że już dyskusja na temat tego wyznania Agatki , dotyczącego zakulisowych rozmów załogi , się toczy na dobre :lol2: !! :tanczy:
Jacoń -Jacek - zbieżność jak cholera :lol2: !! :devil: !! A my przecież swego czasu byliśmy pierwsi i nawet lepsi w dyskusji , kiedy mieliśmy tu na forum , pośród nas niejakiego Jacka :lol2: !! I wtedy to dopiero było umotywowana analogia porównań :lol2: !! :tanczy:
Nie znam tej bajki , ale sam chętnie bym napisał jej reaktywowany scenariusz :lol2: !! ..... Gdybym tylko miał na imię Jacek :spiewa: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Ajajjjaaajjj :szalony: Ależ piękniutkie te capsiątka :P !! :lol2: Szczególnie dwa ostatnie :szalony: !! :tanczy:
..bo to właśnie te dwa dotyczą 'Jacka i Agatki' :lol:
..ohhh..oddałbym wiele żeby znać stenogram tej dyskusji :lol:

..chociaż Piotr wydaje się być porządnym facetem więc nic zdrożnego na pewno się nie pojawiło ;)
..co innego jakby sprawa dotyczyła Jarka Kuźniara :devil:
..wtedy moglibyśmy mieć podstawy do obaw :lol2:
not that kind pisze:Po wyznaniu Agaty, Piotr dodał: "tak, Jacek i Agatka" :lol: Tylko tyle wiemy ;) O czym dokładnie rozmawiali w kontekście tej bajki, tego się możemy domyślać ;)
..noteczko dzięki :*
..zastanawiałem się co Piotr powiedział ale nie zrozumiałem akustycznie :/
..teraz już wiem :jupi:
Jacoń -Jacek - zbieżność jak cholera :lol2: !! :devil: !! A my przecież swego czasu byliśmy pierwsi i nawet lepsi w dyskusji , kiedy mieliśmy tu na forum , pośród nas niejakiego Jacka :lol2: !! I wtedy to dopiero było umotywowana analogia porównań :lol2: !! :tanczy:
..skąd możesz wiedzieć że teraz analogia nie była aż tak silna :>
..musiał byś ten stenogram z rozmowy poznać a dopiero później zamieszczać takie wnioski :lol2:
Nie znam tej bajki , ale sam chętnie bym napisał jej reaktywowany scenariusz :lol2: !! ..... Gdybym tylko miał na imię Jacek :spiewa: !!
..ale może masz już rys scenariuszowy :> :devil:
..pochwal się :lol2:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Nie znam tej bajki , ale sam chętnie bym napisał jej reaktywowany scenariusz
Oj, musiałbyś dużo zmienić :devil: Agatka według Wandy Chotomskiej była starszą siostrą Jacka , i zawsze była górą. Poza tym Agatka miała taki biały kołnierzyk zapiety pod samą szyją ( prawdę mówiąć to pod czubkiem palca - bo oboje rodzeństwa było pacynkami :D )
No ale skoro ktoś wpadł na pomysł, aby z Bolka i Lolka zrobić parę .... no wiadomo ...tych z mniejszości .... :red: to dlaczego by nie pofantazjować z dyskusjami Jacka i Agatki :xx:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
Oj, musiałbyś dużo zmienić :devil: Agatka według Wandy Chotomskiej była starszą siostrą Jacka , i zawsze była górą.
..a ja myślałem że tylko przyjaciółmi :o
..oj coś kiepsko i nieuważnie śledziłem ich przygody :devil:
Poza tym Agatka miała taki biały kołnierzyk zapiety pod samą szyją ( prawdę mówiąć to pod czubkiem palca - bo oboje rodzeństwa było pacynkami :D )
..Agatka wprawdzie nie jest pacynką :devil:
..ale to z tym kołnierzykiem ma się do niej.. :xx: :rozglada: :lol2: :lol2:
No ale skoro ktoś wpadł na pomysł, aby z Bolka i Lolka zrobić parę .... no wiadomo ...tych z mniejszości .... :red: to dlaczego by nie pofantazjować z dyskusjami Jacka i Agatki :xx:
..nie :devil:
..nie jesteśmy zboczeńcami :devil:

..prawda marcinkowsky :> :rozglada:

..lepiej całkowicie zmienić scenariusz i wykreślić więzy krwi :lol2:

..ciekawe o jakich relacjach mówili sobie Piotr i Agatka :> :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
epsztajnek pisze:
Oj, musiałbyś dużo zmienić :devil: Agatka według Wandy Chotomskiej była starszą siostrą Jacka , i zawsze była górą.
..a ja myślałem że tylko przyjaciółmi :o
..oj coś kiepsko i nieuważnie śledziłem ich przygody :devil:

A ja wcale nie znałem :red: !! Dobrze , że nie zacząłem czytać miedzy wierszami i tworzyć nieświadomie patologii :devil: !! :lol2: Dzięki , że mnie przed tym epszt ustrzegłeś :) !! :lol2:
Poza tym Agatka miała taki biały kołnierzyk zapiety pod samą szyją ( prawdę mówiąć to pod czubkiem palca - bo oboje rodzeństwa było pacynkami :D )
..Agatka wprawdzie nie jest pacynką :devil:
..ale to z tym kołnierzykiem ma się do niej.. :xx: :rozglada: :lol2: :lol2:
Kołnierzyki pod samą szyję -duszę się :red: !! :hmm: !! :uhh:
..nie jesteśmy zboczeńcami :devil:

..prawda marcinkowsky :> :rozglada:

Prawda :devil: !! :rozglada:
..lepiej całkowicie zmienić scenariusz i wykreślić więzy krwi :lol2:

..ciekawe o jakich relacjach mówili sobie Piotr i Agatka :> :lol:
Pewnie o czysto zawodowych :devil: !! Taki scenariusz mógłby być nudny :devil: !!
Nie, nie mam jeszcze żadnego zarysu :/ !! ;) Muszę go przemyśleć ;) !! :lol2:

W pierwszej kolejności popracowałbym nad tytułem i na pierwszym miejscu umieścił imię żeńskie :tanczy: !! :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:A ja wcale nie znałem :red: !! Dobrze , że nie zacząłem czytać miedzy wierszami i tworzyć nieświadomie patologii :devil: !! :lol2: Dzięki , że mnie przed tym epszt ustrzegłeś :) !! :lol2:
..w Twoim nowym scenariuszu i jego nowej odsłonie nie byłoby przecież żadnych patologii :>
..a ufam też Agatce i Piotrowi że w ich rozmowie ich nie było :) :aniol:
Pewnie o czysto zawodowych :devil: !! Taki scenariusz mógłby być nudny :devil: !!
..niekoniecznie :D
..jakby jednym z wątków był romans :lol2:
Nie, nie mam jeszcze żadnego zarysu :/ !! ;) Muszę go przemyśleć ;) !! :lol2:
..pamiętaj o wielowątkowości :lol2:
W pierwszej kolejności popracowałbym nad tytułem i na pierwszym miejscu umieścił imię żeńskie :tanczy: !! :lol2:
..racja :D
..dżentelmeńskie zasady muszą obowiązywać :P
..damy mają pierwszeństwo :P

..zwłaszcza piękne Agatki :P

..a tak na marginesie - w scenariuszu nie rób z Agatki wielkiej zagadki jaką jest naprawdę :/
..puść wodze fantazji i odsłoń ją bardziej niż rzeczywistość na to pozwala :lol2: :tanczy:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Chcecie hitu, to romans musi być głównym wątkiem :lol2:
Znając życie (i scenarzystę :devil: ) rolę protów odegrają Agatka i marcinkowsky :devil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
Chcecie hitu, to romans musi być głównym wątkiem :lol2:
Znając życie (i scenarzystę :devil: ) rolę protów odegrają Agatka i marcinkowsky :devil:
Ahhjjhhhjajjaj :szalony: !! Noteczko :szalony: !! Dziękuję za to wyróżnienie :szalony: !! :lol2: !! Naprawdę uważasz , ze nadawałbym się do tej roli :lol2: ?? :lol: :lol:

Obrazek

A ten język to na kogo :> ?? :lol2: Albo dla kogo :> ?? :devil: ?? :red: ?? :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Chcecie hitu, to romans musi być głównym wątkiem :lol2:
Ahhjjhhhjajjaj :szalony: !! Noteczko :szalony: !! Dziękuję za to wyróżnienie :szalony: !! :lol2: !! Naprawdę uważasz , ze nadawałbym się do tej roli :lol2: ?? :lol: :lol:
..chyba się obrażę :uhh:
..a na pewno popłaczę ;(
..czemu nie ja :?: :uhh:
Obrazek

A ten język to na kogo :> ?? :lol2: Albo dla kogo :> ?? :devil: ?? :red: ?? :lol2:
..a miało nie być zboczeń :devil:

..tymczasem Poranek dobiegł końca :/
..ale dzis szybko zleciało te 5 godzin :o
..chwilę temu się z nami witała :)
..ani się nie obejrzałem a tu już Agatka się pożegnała :uhh:
ODPOWIEDZ