[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
Gruchała w "SE": nie wystąpię w "TzG"; termin kolidował z igrzyskami
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Fakt opublikował zdjęcia jak Ilona Felicjańska opuszcza studio taneczne egurola i trenuje do programu
Fakt pisze także że partnerem będzie Robert Kochanek 

Akurat Felicjańska specjalnie mnie nie wzrusza, czekam na kolejne odsłony :mhm:
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Ewelina Flinta i Marta Żmuda-Trzebiatowska są już pewne że wystąpią w 8 edycji. A Tiger możliwe że też.
Moim zdaniem ta edycja będzie równie dobra jak 7
Moim zdaniem ta edycja będzie równie dobra jak 7

Ewelina Flinta mówiła publicznie że nigdy nie bedzie tańczyc ani na parkiecie ani na lodzie, wiec wątpie w jej występ.Myśle żę w tym tygodniu Fakt już wysledzi ludzi bo próby pewnie sie zaczęły.
Jak dla mnie to 7 edycja była dość słaba, mam nadzieję, że 8 będzie zdecydowanie lepsza, bardzo jestem ciekawa jaki będzie skład bo z tymi "pewniakami" różnie bywa :hmm:
"Pewniakiem" wydaje się być również Monika Richardson. 

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
Czyli pewniakami niby są: Flinta, Trzebiatowska, Richardson i Felicjańska, brakuje jeszcze 3 nazwisk :mhm:
Przecież on jest chyba tancerzem :?
Podsumowując z tych wszystkich osób, które podaje prasa itd. skład 8 edycji narazie wygląda tak:
1. Ewelina Flinta
2. Marta Zmuda-Trzebiatowska
3. Monika Richardson
4. Otylia Jędrzejczak
5. Ilona Felicjańska
6. Jolanta Kwaśniewska (Też gdzieś pisali)
7. ? (Jola Rutowicz? Katarzyna Galica?)
1. Dariusz Michalczewski
2. Krzysztof Włodarczyk
3. Alan Andersz
4. Paweł Stasiak
5.
6.
7.
Co do panów pewnie będzie ktoś z Na Wspólnej. Myślę, że Mazur albo Chochlew.
1. Ewelina Flinta
2. Marta Zmuda-Trzebiatowska
3. Monika Richardson
4. Otylia Jędrzejczak
5. Ilona Felicjańska
6. Jolanta Kwaśniewska (Też gdzieś pisali)
7. ? (Jola Rutowicz? Katarzyna Galica?)
1. Dariusz Michalczewski
2. Krzysztof Włodarczyk
3. Alan Andersz
4. Paweł Stasiak
5.
6.
7.
Co do panów pewnie będzie ktoś z Na Wspólnej. Myślę, że Mazur albo Chochlew.
Ewentualnie z Na wspólnej może iśc któraś z córek Ziembów, w/w Cholew lub Mazur, albo, jako starszy - ojciec Marty Hoffer (nazwisko aktora mi wyleciało. Obłoza?).
A Andersz jest tancerzem, ale nowoczesnym Tak jak Obuchowicz. (Co ciekawe Alan uczył się u Galińskiego, a teraz tańczy u Agustina
)
A Andersz jest tancerzem, ale nowoczesnym Tak jak Obuchowicz. (Co ciekawe Alan uczył się u Galińskiego, a teraz tańczy u Agustina

Liczą się tylko Fakty.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Kwaśniewska była podana dla przykładu tak samo jak Szapołowska.
Kwaśniewska chyba nie zatańczy, ktoś gdzieś napisał, że jeśli Jola to ...Pieńkowska, co wydaje mi się możliwe, bo kiedyś b. chciała dorównać Rusin, o Flincie przeczytałam, że ma mnóstwo koncertów w sierpniu, więc byłby to dla Niej ogromny wysiłek, Rutowicz, mam nadzieję, zatańczy na lodzie , i nie zepsuje mi przyjemności oglądania, Michalczewski niby powiedział, że telewizji nie stać na Niego, Andersz faktycznie ma bogatą przeszłość taneczną, do tego czytałam, że odszedł od Galińskiego po jakiejś dużej drace, skorzystał na tym Egurrola
, coś mało pomysłów na facetów, lubię ten okres spekulacji, jeszcze chyba z tydzień, do ogłoszenia ramówki :mhm:

-
- Czasem tu wpada
Rutowicz nie wystąpi ani w 'Tańcu z Gwiazdami' ani w 'Gwiazdy Tańczą na Lodzie' - sama zainteresowana zdementowała te doniesienia. Niestety, portale plotkarskie nadal piszą bzdury i co gorsze niektóre serwisy medialne również powtarzają to co oni napiszą. Rutowicz prawdopodobnie wystąpi w nowym projekcie złożonym przez Endemol dla Czwórki gdzie Jolanta w dawnym Domu Wielkiego Brata umiejscowionym w Bielanach Wrocławskich wraz z Jarkiem Jakimowiczem żyli by pod okiem kamer i zapraszali 'do siebie' znane osoby - format w formie sitcomu & reality-show - osobiście mam nadzieję, że TV4 odrzuci ten projekt...Rutowicz, mam nadzieję, zatańczy na lodzie
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku