not that kind pisze:Chcecie hitu, to romans musi być głównym wątkiem
Znając życie (i scenarzystę :devil: ) rolę protów odegrają Agatka i marcinkowsky :devil:
Ahhjjhhhjajjaj :szalony: !! Noteczko :szalony: !! Dziękuję za to wyróżnienie :szalony: !! !! Naprawdę uważasz , ze nadawałbym się do tej roli ??
..chyba się obrażę :uhh:
..a na pewno popłaczę
..czemu nie ja :uhh:
Ojjhhh się nie obrażaj !! Jak będziesz grzeczny , przydzielę Ci rolę zaprzyjaźnionego z nami lokaja :devil: !!
No fakt :? !! Poranek zleciał bardzo szybko :/ !! Jak z bicza strzelił :/
Mam jeszcze do zaprezentowania własne zdobycze !!
Jakością nie dorównują noteczkowym , ale nie chcę , żeby się zmarnowały !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma !!
marcinkowsky pisze:Ojjhhh się nie obrażaj !! Jak będziesz grzeczny , przydzielę Ci rolę zaprzyjaźnionego z nami lokaja :devil: !!
..lokaja :>
..i w dodatku zaprzyjaźnionego :>
.cholernie dziękuję za szczodrość :?
A ja mogę być pokojówką, która wpadła w oko szefowi Byle gdzieś blisko Agaty
Może jakbym została jej pokojówką, to bym wiedziała więcej ojej planach i bym się z nią nie mijała tak często i mogłabym zostać na dłużej... Chociażby godzinkę Agata już po raz wtóry w Poranku, a ja jej nie widziałam :/ Mam nadzieję, że będzie też jutro
Jakością nie dorównują noteczkowym , ale nie chcę , żeby się zmarnowały !!
..pewnie ze nie dorównują ale liczą się chęci :devil:
Och, jak Wam dziękuję za wszystkie :* Kochani jesteście :*
not that kind pisze:To dziwne, że dzisiaj w Poranku jest Krzyś
Wczoraj miał również wieczorno-nocny dyżur
Naprawdę :o ??
Hmmmm.... :mhm: ?? To naprawdę dziwne :mhm: ?? Tak po nocy od razu poranny dyżur ?? Jakby Agatka nie mogła usiąść w fotelu znów z rana ??
Ale skoro nie rano, to może dzisiaj wieczorem :o ??
Przekonamy się o 18.30 !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma !!
..to tylko zbieg okoliczności :spiewa:
..ale domyślam się co czujesz
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:To dziwne, że dzisiaj w Poranku jest Krzyś
Wczoraj miał również wieczorno-nocny dyżur
Naprawdę :o ??
Hmmmm.... :mhm: ?? To naprawdę dziwne :mhm: ?? Tak po nocy od razu poranny dyżur ?? Jakby Agatka nie mogła usiąść w fotelu znów z rana ??
Ale skoro nie rano, to może dzisiaj wieczorem :o ??
Przekonamy się o 18.30 !!
..ta godzina już tuż tuż :cicho: :rozglada:
..i wszystko będzie jasne
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
I tu koniec radości , bo Agatka zaczęła niestety od tragicznej wiadomości o Indiach :/ !! Stąd było minutowe opóźnienie i dopiero po tym czasie okazało się , kto dzisiaj rządzi wieczorem :tanczy: !!
obieżyświat pisze:..ale machnąłem capsa :tanczy:
..muszę się pochwalić
..bomba - co
Z tą bombą , to bym nie przesadzał i ważył wartość słów i moc naszych proroctw :> ?? Ale fakt -efekt super !! :tanczy: Agatka widmo -na szczęście nie zupełnie !! :tanczy:
Ubrana znacznie lepiej niż wczoraj - jasna marynarka + top wygląda przede wszystkim lżej. Nie ma tego uczucia duszności co wczoraj
Ale jeżeli te mokre strąki opadajace na ramiona uważasz za piękną fryzurę :< Owszem cudownie wyglądały podczas burzy w Buenos , ale w studio :mhm:
Chyba się nie mogła zdecydować, czy wyprostować, czy zostawić kręcone ....
epsztajnek pisze:Ubrana znacznie lepiej niż wczoraj - jasna marynarka + top wygląda przede wszystkim lżej. Nie ma tego uczucia duszności co wczoraj
Mniej duszno -znacznie bardziej rześko !! :tanczy:
Ale jeżeli te mokre strąki opadajace na ramiona uważasz za piękną fryzurę :< Owszem cudownie wyglądały podczas burzy w Buenos , ale w studio :mhm:
Ależ to się nazywa artystyczny nieład !! Myślę , że twórca tej fryzury (jeśli twórczynią nie była sama Agatka !! ) , stoczył dzisiaj ogromny bój o to , jak ma wyglądać efekt końcowy wychodzący spod grzebienia -jeśli w ogóle grzebień d ostwoerzenia tego dzieła był potrzebny ?? !!
Wszystko pięknie -nawet to , że o 20. Agatka mi mówi , że jest 20.30 -ja we wszystko jej uwierzę !! :tanczy:
epsztajnek pisze:Ubrana znacznie lepiej niż wczoraj - jasna marynarka + top wygląda przede wszystkim lżej. Nie ma tego uczucia duszności co wczoraj
Mniej duszno -znacznie bardziej rześko !! :tanczy:
..ooo :>
..aż tak to nie :nie:
..zawsze może być bardziej orzeźwiająco - pamiętaj o tym
Ależ to się nazywa artystyczny nieład !! Myślę , że twórca tej fryzury (jeśli twórczynią nie była sama Agatka !! ) , stoczył dzisiaj ogromny bój o to , jak ma wyglądać efekt końcowy wychodzący spod grzebienia -jeśli w ogóle grzebień d ostwoerzenia tego dzieła był potrzebny ?? !!
..hihi :devil:
..mi tam się fryzurka podoba
..taka niedopracowana prawie jak zmierzwiona
..zawsze takie fryzurki lubiłem oglądać
..szczególnie u pięknych dziewczyn których nic nie zeszpeci
Wszystko pięknie -nawet to , że o 20. Agatka mi mówi , że jest 20.30 -ja we wszystko jej uwierzę !! :tanczy:
..kłamczuszka :devil:
..ale się speszyła jak to powiedziała więc zdała sobie sprawę z pomyłki
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi: