Jarosław Kuźniar
Moderator: Łukasz
Re: Jarosław Kuźniar
Mam pytanie do państwa...biorąc pod uwagę, że Pan Jarek się urlopuje. Może macie jakieś nagrania z poranka? Z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam. Mam nadzieję że nie wszyscy na urlopach... 

Widzę mocno stęskniona dusza za redaktorem Jareczkiem
No ale niech odpoczywa na urlopie a i tak zdążymy się jeszcze na niego napatrzeć
na youtube spróbuj coś wyszukać i właśnie z pogodynkami jest spoko :p to racja pozdrawiam.

Ja stęskniona...nieee. Ja na szczęście nie zakochana niewiasta...niech się Pan Jarek urlopuje...Dziękuje ze informacje poszukam czegoś. Pozdrawiam ciepło.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
No widzę, że niektórzy stęsknili się za red. Jareczkiem. No szczerze mówiąc ja też już troszkę tęsknię iii fajne zdjęcia (dzięki) ale boję się tego, że jak wróci z urlopu to nie dadzą mu chwili wytchnienia. Zagonią do tych poranków i znowu chłopak nie będzie miał oddechu dłuższy czas jak to miało miejsce w przypadku red. Krzysia Górlickiego. Pozdrawiam 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Nareszcie Jarek w poranku :tanczy:
Co z tego, kiedy Anety już nie ma..........piotrek888 pisze:Nareszcie Jarek w poranku :tanczy:
Jesssssssst
I to jaki opalony. Ach już tęskniłam więc bardzo się cieszę. Ale red. Jarek pewnie za bardzo nie cieszy się, że musiał już wrócić po urlopie do pracy. Ale w tematach obeznany wiec musiał zaległości nadrabiać chyba, że na urlopie czytał tvn24.pl 
Fajnie, że już jest, no nie ? :>
Aaa a czemu Anety już nie ma ?

Fajnie, że już jest, no nie ? :>
Aaa a czemu Anety już nie ma ?
Ale radocha, nareszcie mama p. Redaktora !!! Ale sie naczekaliśmy. Ja to miałam nadzieję, że juz w weekend zobaczymy naszego Idola. No, ale lepiej pożno ... Pozdrawiam serdecznie p. Redaktora.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Właśnie tylko Anety nie ma
Gdyby była to Jarek o pełnej godzinie w studio a Aneta w skrótach przy fontannie. Ahhh miło wspominać

Red. Kuźniar został nominowany do Elle Style Awards w kategorii osobowość tv - no ja myśle :brawa: