pop pisze:Denerwuje mnie jej mowa - tzn. akcent, dykcja i głos

No proszę :rozglada: A dla mnie Jej akcent, dykcja i przede wszystkim głos to najlepsze co się przydarzyło od dawien dawna polskiej Tv :aniol:
Jak bym miał powiedzieć co najbardziej uwielbiam w Magdzie Kaliniak to bez wahania powiedziałbym :
głos :brawa:
Nie przepadam też za tego typu urodą.(..)wiele lepiej - przynajmniej według mnie - w roli prowadzącej "Wydarzenia" sprawdza się Joanna Wrześniewska-Zygier. Ale cóż, o gustach - jak dobrze wiadomo - się nie dyskutuje.
No moj ulubiony typ urody Magdalena nie reprezentuje , ale nie o to tutaj chodzi.Choć oczywiście jest ładna,a już na pewno jako prezenterka absolutnie jest w moim guście
J.Wrześniewska-Zygier rzeczywiście jest bardzo wporządku - tu się z Tobą zgodze.
arczi pisze:Jak dla mnie Magda dziś debiutowała w Wydarzeniach głównych, bo poprzednio niestety nie miałem przyjemności widzieć. Oczywiście wszystko na najwyższym poziomie, nawet obyło się bez jakże uroczych przejęzyczeń, które się jej często zdarzają w wydaniach popołudniowych
Zdecydowanie najlepsza prezenterka serwisu, powinna się pokazywac częściej niz w weekendy Wspaniała prezencja, świetny głos, to opanowanie i wdzięk! Mam nadzieje, ze jej obecnosc bedzie oznaczala mniej Jarka G Wszak trzeba stawiac na młodych zdolnych
Nawet nie mam z czym polemizować :hmm: A powtarzać się nie będe :nie: