[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
Wiec oficjalnie podane przez onet i plejade i fakt
PANIE:
1.Ilona Felicjańska
2.Agata Kulesza
3.Anna Popek
4.Monika Richardson
5.
6.
7.
PANOWIE
1.Alan Andersz
2.Marek Włodarczyk
3.Paweł Stasiak
4.Sambor Czarnota
5.
6.
7.
PANIE:
1.Ilona Felicjańska
2.Agata Kulesza
3.Anna Popek
4.Monika Richardson
5.
6.
7.
PANOWIE
1.Alan Andersz
2.Marek Włodarczyk
3.Paweł Stasiak
4.Sambor Czarnota
5.
6.
7.
Sama Ewelina Flinta powiedziała że nie wystąpi: http://dementujemy.pl/Dementi/View/312
Jeszcze trzeba powiedzieć że realizatorzy TzG podczas 8 edycji programu zaprosili jedynie dwie osoby które występowały w innych programach tego typu są to : Anna Popek GtnL i Marcin Mroczek Show Time!
tyle nazwisk się przewinęło że szok, a plotek mnóstwo też
26 maja 2008 na swojej stronie Ewelina Flinta zdementowała pogłoski o swoim występie w TzG, zaraz po pierwszych artykułach w Fakcie i portalach plotkarskich
a potem takich plotek było jeszcze więcej... ciężko zajrzeć na stronę danego Artysty zanim się napisze że dla kasy bierze udział w tego typu programach (cały urok pudli itp)
czekam z niecierpliwością na tę edycję bo mam przeczucie że będzie wyjątkowa
26 maja 2008 na swojej stronie Ewelina Flinta zdementowała pogłoski o swoim występie w TzG, zaraz po pierwszych artykułach w Fakcie i portalach plotkarskich
a potem takich plotek było jeszcze więcej... ciężko zajrzeć na stronę danego Artysty zanim się napisze że dla kasy bierze udział w tego typu programach (cały urok pudli itp)
czekam z niecierpliwością na tę edycję bo mam przeczucie że będzie wyjątkowa

Czyli brakuje nam 3 par :? , o Flincie się pisze, że ma mnóstwo koncertów, więc to też unieprawdopodabnia Jej występ, czyli może jednak Lesz o której się też pisało :? może też Pieńkowska, która chciała zatańczyć, ale jeśli nie przytyła przez wakacje to w sukienkach do łaciny będzie marnie wyglądała
, za Popek nie przepadam, ale cieszę się, że będzie Sambor Czarnota, bo bardzo lubię tego aktora
, Stasiak jest mi obojętny, chociaż sprawia wrażenie sympatycznego, Andersz nie będzie miał lekko, bo trochę już tańczył, a niektórzy z uporem maniaka oczekują w tym programie wyłącznie gwiazd "zielonych" tanecznie, ciekawe czy brakujące nazwiska zostaną wyśledzone przed oficjalną konferencją 12 sierpnia 

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Skład tej edycji naprawdę nie zapowiada się ciekawie.
W zestawach 100% które podajecie przewijają się cienie show-biznesu i sezonowe gwiazdki. No bo kim jest Alan Andresz jak nie sezonowcem którego kariera skończy się szybciej niż zaczęła? O liderze Papa D czy botoksowej lady Popek nie wspomnę bo ich udział w rzekomo najlepszym polskim show to żenada. Czarnota i Kulesza są dla mas anonimowi.
Z osób których nazwiska pojawialy się odnośnie tej edycji za gwiazdę można uznać Otylię Jędrzejczak, pytanie czy ona się zgodzi..
Tak chwalicie TVN za to, że nie bierze gwiazd z innych programów rozrywkowych. Otóż Michalczewski (który i tak nie wystąpi) oraz Felicjańska brali udział w polsatowskim "Show!Time"
W zestawach 100% które podajecie przewijają się cienie show-biznesu i sezonowe gwiazdki. No bo kim jest Alan Andresz jak nie sezonowcem którego kariera skończy się szybciej niż zaczęła? O liderze Papa D czy botoksowej lady Popek nie wspomnę bo ich udział w rzekomo najlepszym polskim show to żenada. Czarnota i Kulesza są dla mas anonimowi.
Z osób których nazwiska pojawialy się odnośnie tej edycji za gwiazdę można uznać Otylię Jędrzejczak, pytanie czy ona się zgodzi..
Tak chwalicie TVN za to, że nie bierze gwiazd z innych programów rozrywkowych. Otóż Michalczewski (który i tak nie wystąpi) oraz Felicjańska brali udział w polsatowskim "Show!Time"
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Propozycję udziału otrzymała Katarzyna Golec aktorka teatralna
jak narazie to marny ten skład, trzeba robić gwiazdy do programu ehh porażka
TVN innowacja i nowoczesność...
No cóż znakiem rozpoznawczym TzG bedą tancerze bo moze w 8 edycji gwiazdami bedą tancerze i tancerki których bardziej zanmy od ''gwiazd''
Myśle że dużo wiecej osób zna Maseraka, Kochanka ,Kajak niż Pawła Satsiaka czy Alana Andersza
Myśle że TVN ma zamiar zrobić dopiero gwiazdy z tych ludzi.
Czas czekać na edycje 9 -->ostatnią w której może nas zaskoczą
Myśle że dużo wiecej osób zna Maseraka, Kochanka ,Kajak niż Pawła Satsiaka czy Alana Andersza
Myśle że TVN ma zamiar zrobić dopiero gwiazdy z tych ludzi.
Czas czekać na edycje 9 -->ostatnią w której może nas zaskoczą
Jest jeszcze wiele gwiazd, które mogłyby wziąć udział w tym programie. I to wielkich gwiazd, ale skoro do tej pory te osoby się nie zgodziły, to się pewnie nie zmieni. Kożuchowska, Zakościelny, Dygant...
//////////
bardziej chyba chyra, cielecka, wilczak, pazura
, żebrowski

TVN innowacja i nowoczesność...
Rzeczywiście nieoficjalny skład nie zachwyca, gdzie ten czasy gdy na parkiecie królowały znane nazwiska...
Co do pań to może Dorota Gardias-Skóra?
Ja tam i tak jestem przekonany, że w dniu ogłoszenia oficjalnej listy uczestników nas zaskoczą.
Ciekawe też, czy znów zobaczymy kogoś z You Can Dance :?
Ja tam i tak jestem przekonany, że w dniu ogłoszenia oficjalnej listy uczestników nas zaskoczą.
Ciekawe też, czy znów zobaczymy kogoś z You Can Dance :?
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Niestety sądzę, że już za mami te nazwiska Foremniak,Janiak,Rusin,Skrzynecka,Walach,Guzik,Steczkowska,
Mnie tam do szczęścia duże nazwiska w TzG nie są potrzebne, obawiam się, że wątpliwą przyjemnością byłoby oglądanie w tym programie sztywniaków w osobach Kożuchowskiej, Cieleckiej, Żebrowskiego czy Zakościelnego, którzy boją się spaść z piedestałów na których się postawili, a w takim programie o to nie trudno, bo taniec nie jest taką łatwą sztuką jak się niektórym wydaje, do tego uszczypliwe komentarze jurorów
, to jest program nie dla każdego, raczej dla "gwiazdek" niż Gwiazd, gwiazdki niewiele mają do stracenia, a nawet mogą coś zyskać /Gąsowski
/, potencjalni uczestnicy 8 edycji kojarzą mi się z sympatycznymi, uśmiechniętymi twarzami bez zadęcia, ale również po cichu liczę na podobną niespodziankę jaką była Figura w poprzedniej edycji :o

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia