[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
Popek i Richardson bez zadęcia? Przecież te kobiety są tak przekonane o swojej wyjątkowości, że nie wiem co byłoby w stanie wyprowadzić je z błedu. To ma być show z gwiazdami.. to o czym się mówi zakrawa jedynie na 'gwizdy'
http://www.plejada.pl/3,5749,news,1,1,a ... tykul.html
Cholera jasna
Ta Pani jest okropna. Jeszcze niech Dowborową wezmą będzoe git 
Cholera jasna

Liczą się tylko Fakty.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
No przecież nie jest to studniai bez dna, z drugiej strony większe gwiazdy pierwszych edycji też mocniej wypłynęły dzięki "aferkom" w TzG, Foremniak-Maserak, Cichopek-Hakiel, Gąsowski-Głogowska itd, itp, za Popek też nie przepadam, a Dowbor, Bogu dziękować, że że nas uchronił od oglądania tej pani w programie, lubię Czarnotę, Kulesza może nie powala urodą, ale wydaje się być sympatyczna, jest już "temat" wokół utanecznienia Alana Andersza :tanczy: , pewnie jeszcze coś się znajdzie jak ogłoszą pełną listę
, myślę, że pierwszy odcinek będzie miał dużą oglądalność, a następne może też :?

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Jak tak dalej pójdzie to w kilka dni poznamy wszystkich uczestników. Plejada codziennie podaje 1 nowe nazwisko. Wczoraj Felicjańska, dzisiaj Popek 

Ale i tak jestem przekonana, że na konferencji usłyszymy przynajmniej jedno nazwisko, które nas zaskoczy, mam taką nadzieję 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Zaskoczą nas na pewno jakąś osobą zagraniczną albo osobą, której nigdy w tym programie się nie spodziewaliśmy
myślałam że będą nowe gwiazdy, które jeszcze nie były w żadnym show a tu trafiła się Popek

Popek ma ogromne parcie na szkło, szkoda, że TVN złamał zasadę nie angażowania do TzG "spadów" z konkurencyjnych show, ale widocznie nacisk Popek był duży, ja tam na Nią głosowała nie będę bo jej nie lubię :nie:
-
- Czasem tu wpada
Przepraszam, że zrobię OFF TOPIC, ale naszła mnie taka refleksja. Ludzie kiedyś potrafili się śmiać z Polsatu, że serwuje nam ''pięćdziesiąt'' edycji Baru... No i co? TVN serwuje nam osiemdziesiątą edycję ''Tańca z Gwiazdami''.Ósma edycja ''Tańca z Gwiazdami'' jesienią w TVN
No i teraz niech mi ktoś odpowie szczerze: Dlaczego Polsat serwował nam pięć edycji Baru (wszak wiadomo, że niektórzy oto się czepiali i wyśmiewali) i dlaczego TVN zapoda nam ósmą edycję 'TzG'?
Powód - w tych dwóch wypadkach - jest bardzo prosty: dopóki jest oglądalność i zyski, dany program się kontynuuje. Dlatego rozumiem oby dwie stacje.
Nawet jeśli jest się nie obiektywnym tą obiektywność trzeba jednak tą obiektywność jednak, że tak się wyrażę nie ładnie...udawać, że jest się obiektywnym- trzeba przemyśleć wszystkie możliwe kwestie.
Co do ''Tańca z Gwiazdami'' - obejrzę pierwsze dwa/trzy wydania programu, ocenię i wystawię - jak zwykle - ocenę.
Co do 'gwiazd' tam tańczących - tutaj konkurencja jest spora - większość nie godzi się na udział, a niektórzy nawet przechodzą wystąpić w innym, konkurencyjnym SHOW - tak bodajże było z Szapołowską - prawdopodobnie dostała propozycję od TVN-u, jednak przyjęła propozycję Polsatu - a konkretnie Niny Terentiew. Tak samo było z Kurowską.
Liczę, że w nadchodzącej edycji poznamy kontrowersyjne nazwisko, które wcześniej tutaj na tym FORUM nie zostało podane. O wykonanie się nie martwię bo będzie wyglądało - jak zwykle - na poziomie.
Pozdrawiam.
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
Ja obejrzałem półtorej edycji tego programu (pół 2 i 3) i mam dość. Taki program mógłby mieć edycję np. raz na dwa lata, kiedy pojawiają się nowe, ale znane już (w ciągu tych dwóch lat) nazwiska. Teraz mogliby np. dać nową edycję Mamy Cię, bo od czasu, kiedy program zniknął, pojawiło się na pewno kilka osób, które fajnie byłoby wkręcić.
//////////
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Taniec z Gwiazdami stał się nieodłączną częścią ramówki TVN dlatego, że przynosi zysk i ma oglądalność. Powrót Mamy Cię bardzo dobry pomysł do tego jeszcze Dzieciaki z klasą
Jest tak że oni kupują licencje na 3 edycje skoro miała być edycja 7 to bedzie jeszcze 8 i 9
-
- Zbanowany
Fajnie, że będzie nowa edycja. Mam jednak pewne ALE: mogliby dać chociaż jeden sezon odpocząć ludziom od tego programu, np. wiosna wolna od Tańca z Gwiazdami i jakiś nowy, ciekawy format z innej bajki jak np. Mam Talent! Mogliby też nieco zmienić formułę programu, może jakieś nowe studio, zmiany w jury no i gwiazdy z prawdziwego zdarzenia (Dygant, Zakościelny, Szapołowska, Fronczewski, Pazura, Torbicka, Żmijewski)? No, ale trudno jesienią czeka nas 8. (już!) edycja TzG, 3. (i będzie na pewno 4.) edycja YCD - PPT oraz nowy program Mam Talent (którego jak sądzę, doczekamy się kontynuacji)... Rzadko, który proigram czy serial w TVNie kończy się na 1 sezonie/edycji. Ostatnim takim serialem jaki pamietam był "Anioł stróż" a programu nie jestem w stanie podać. Chyba tylko Studio Złote Tarasy, które okazało się niewypałem. Jak widać z biegiem lat TVN przeradza się w Polsat - zrobił nam proma a prilis z oprawą graficzną, wciąż daje nowe odgrzewane kotlety i szturmuje kolejne ramówki nowymi serialami lub kontynuacją starych. Taki był kiedyś Polsat - 5 edycji Baru, Amazonki, Gladiatorzy... "Samo życie", "Pierwsza miłość"... I słaba oprawa graficzna. Teraz Polsat dorównuje TVNowi. Mogę to otwarcie powiedzieć!
Myślę, że po 9 edycji nastąpi jednak przerwa i ja również w to miejsce chętnie obejrzałabym nowe Mamy Cię, wracając do listy uczestników to jestem ciekawa, czy potwierdzą się nazwiska już podane i które nowe nazwisko nas zaskoczy podobnie jak udział Figury