Jesień 2008 w TVN
Moderator: Łukasz
Re: Jesień 2008 w TVN
Yyyy... jaki Oficer? :rozglada:
-
- Zbanowany
Poprawiam się - GENERAŁ. Pojawi się wiosną 2009. Chyba, że władze TVN zmieniły zdanie w tej kwestii. Przekonamy się już wkrótce.
Przecież podałem ci nawet linka z wirtualnemedia, ze Generał będzie na jesień 

-
- Zbanowany
Nie przeczytałem. Osobiście uważam, że lepiej gdyby puścili go na wiosnę. Prędzej "Naznaczony" powinien pojawić się jesienią. No, ale trudno 

W czwartki o 21:30 powinny być właśnie takie seriale jak Generał. Właśnie dlatego pewnie pojawi się o tej porze i nie widzę sensu trzymać go do wiosny skoro jest miejsce :spiewa:
Ale wszystko rozstrzygnie się już we wtorek o ile się nie mylę na konferencji prasowej jesiennej ramówki

Ale wszystko rozstrzygnie się już we wtorek o ile się nie mylę na konferencji prasowej jesiennej ramówki

-
- Zbanowany
NAZNACZONY w czwartek o 21.30. Świetnie by pasowało! No szkoda.... Będzie generał.
Moim zdaniem najlepiej byłoby aby ramówka filmowa wyglądała tak:
Piątek: 20.00 Premiery filmów
Sobota: 20.00 Super Kino,22 Film
Tyle filmów by wystarczyło - zamiast kupować od wytwórni wiele starych filmów - lepiej byłoby zainwestować w najnowsze filmy oraz hity kinowe!
Piątek: 20.00 Premiery filmów
Tyle filmów by wystarczyło - zamiast kupować od wytwórni wiele starych filmów - lepiej byłoby zainwestować w najnowsze filmy oraz hity kinowe!
-
- Zbanowany
A gdzie miejsce dla "Niani"? Już bym wolał SUPERKINO w sobotę o 20:35, po "Niani" a od poniedziałku do piątku np. o 20.10 "BrzydUla", 20:45 "Na Wspólnej", 21:20 - program (Majewski - PN), serial lub film.
Staraj się więc uważniej przeglądać wątek zanim znowu coś "palniesz".kamiltvnfan pisze:Nie przeczytałem.
Filmów w TVN już jest wystarczają mało. Może nie mało, ale niewiele z nich jest emitowanych o przyzwoitej porze - filmy o 21.30 kończą się nieraz po północy. Filmy niech zostaną w takich godzinach, w jakich są teraz.ortax123 pisze:Piątek: 20.00 Premiery filmów
Tyle filmów by wystarczyło
-
- Zbanowany
Wkońcu TVN to nie jest stacja filmowa tylko ogólnotematyczna, TVN Siedem jest typową stacją filmową. FIlmy w TVNie 90% powinny stanowić zapychacze a 10% to jakieś hiciory, premiery, dobrze reklamowane w święta czy też w dobrze dobranym czasie antenowym.
To, że TVN jest stacją ogólnotematyczną nie oznacza, że filmy powinny stanowić zapychacze ramówki. Wręcz przeciwnie.
-
- Zbanowany
Ale ja np. wolałbym w piątkowy wieczór zobaczyć kolejny odcinek W11 i Na Wspólnej a dopiero później superkino. Albo SuperKino umieścić po Niani w sobotę. Teraz nie będzie Kryminalnych także by nawet pasowało
:D

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Będzie w onet tv może coś wiecie ? Bo nigdzie nie mogę znaleźć info. Jutro konferencja w TVN ale to dotycząca TVN na giełdzie przedstawienie zysków za II kwartał
Superkino odkąd pamiętam było w piątki i nie ma sensu tego zmieniać.kamiltvnfan pisze:Albo SuperKino umieścić po Niani w sobotę.
W innym wątku pisałeś, że nie oglądasz "Na wspólnej".kamiltvnfan pisze:Ale ja np. wolałbym w piątkowy wieczór zobaczyć kolejny odcinek W11 i Na Wspólnej a dopiero później superkino.
-
- Fan Forum
- Kontakt: