Dziś pani Danuta miała zły dzień. Wypowiedziała zdanie: "Polacy nie zdobyli żadnego medala". Później nie wiedziała kto poprowadzi kolejny serwis. Po pożegnaniu chyba zwątpiła, bo odwróciła się razem z krzesłem tyłem do kamery.
Dzisiaj Danuta w "Dniu na zywo". Dawno jej nie było widać na wizji. No cóż jest sezon wakacyjny, więc znowu siepojawiła i dobrze, bo moim zdaniem bardzo dobrze sprawuj sie w tym paśmie. Szkoda, że już go nie prowadzi.
Ja bym tego prowadzeniem nie nazwał. Jeden "Dzień na żywo" w miesiącu to niby stałer prowadzenie pasma?! Nie żaruj sobie. W maju nie miałą ani jednego, w kwietniu podjerzewam, że również nie.
Danuty w czerwcu na pewno nie było, jestem pewien. Ostatni raz na antenie była może w marcu i co do tego też nie jestem tego pewien. Jest sekretarzem programowym i taką ma pracę dlatego na antenie oglądamy ją w wakacje i o jej powrocie na stałe nie ma mowy.
Miło się ją oglądało , ale nie zapominajmy, że "Dnż" ma stałych prowadzących : Michała i Anię ( a trzecim J. Kryńska, która zawsze pojawia się podczas nieobecności Ani lub Michała). A prócz tego TRIO są jeszcze inni prezenterzy. Osobiście lubię styl prowadzenia pani Kondratowicz, ale nie wiem, czy jest szansa, że zobaczymy ją na antenie.
Po niemal 5 latach wygrzebałem wątek pani Danusi. Ona chyba dalej pracuje w TVN24, ale pewnie robi co innego.
Jeżeli nie masz nic merytorycznego od tak do napisania tylko odgrzebujesz wątki to otrzymujesz ostrzeżenie. Jesteś nowy na forum, więc zapoznaj się najpierw z zasadami. /matik/