Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

A tutaj fotka Anitki z "Press"

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony niedziela 03 paź 2004, 18:33 przez michos, łącznie zmieniany 2 razy.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Cholera, kiedy mi przyÂślÂą ten numer ,,Pressa" :?: :!: :!:

Rewelacja! :lol: :lol: MiÂły akcent! DziĂŞki Michos!

Co to za autko? Nazwa zachlapana bÂłotem :lol: :wink: 8)
Ostatnio zmieniony niedziela 03 paź 2004, 18:14 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

A nie dostaÂłes na maila :?: WydawaÂło mi siĂŞ, Âże juÂż wczeÂśniej ci wysÂłaÂłem. MoÂże nie doszÂło :?:

PS:black zadzwoĂą do nich i im przypomnij bo ci nie przeÂślÂą. Ja teÂż siĂŞ niecierpliwiÂłem ale po telefonie przesÂłali mi w 2 dni.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Czekam do jutra, a jak nie przeÂślÂą to dzwoniĂŞ. CzĂŞsto mnie nie ma w domu, wiĂŞc moÂże dlatego nie doszÂło!
Ale nie popuszczĂŞ, muszĂŞ mieĂŚ tego ,,Pressa’’!

Tak sobie myÂślĂŞ, Âże Anita ma teraz mnĂłstwo wolnego czasu. Ciekawe, co robi z nadmiarem wolnego?
Mam nadziejĂŞ, Âże w koĂącu zacznie odwiedzaĂŚ modne miejsca, gdzie przebywajÂą wpÂływowi i dobrze sytuowani ludzie, pozna kogoÂś, kto doceni jej talent i bĂŞdzie siĂŞ mogÂła dalej realizowaĂŚ!
Innej rady nie ma!
A przy okazji ucieszy nas, znowu bĂŞdziemy czytaĂŚ o niej w gazetach, w internecie, itd.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

no wÂłasnie moÂże pozna kogoÂś kto siĂŞ pozna na jej talencie i nie bedzie jej porĂłwnywaÂł z takim zerem jak a*tomat
a my sobie na vip.news ;) pooglÂądamy anitke ;)
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Niedawno siê zorientowa³em, ¿e nie wiem nawet, od kiedy tak w³aœciwie Anita prowadzi³a fakty g³ówne?!
Bo najpierw chyba prowadziÂła popoÂłudniowe?
WÂłaÂśnie minĂŞÂło osiem miesiĂŞcy od wywalenia Lisa z tefaunepotyzm, wiĂŞc Anita musiaÂłaby by pojawiĂŚ siĂŞ gdzieÂś w okolicach lutego?
Nie wiem, bo wczeÂśniej fakty i tvn dla mnie nie istniaÂły, przypadkiem odkryÂłem AnitĂŞ w marcu!
Zacz¹³em coÂś, co wiedziaÂłem jaki bĂŞdzie miaÂło finaÂł (wÂłaÂśnie taki scenariusz jak ten aktualny przewidywaÂłem, ale gdzieÂś ta na dnie serca miaÂłem nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie inaczej – ale niestety mÂądroœÌ znowu siĂŞ sprawdziÂła: nadzieja matkÂą gÂłupich!).

I jeszcze maÂła retrospekcja, pamiĂŞtam jak przez mg³ê, rozmowĂŞ moich znajomych. MĂłwili o tym, Âże ,,ktoÂś :?: poinformowaÂł dzisiaj o tym, Âże T. Lis juÂż nie bĂŞdzie prowadziÂł faktĂłw’’, czy coÂś w tym stylu?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Anita pierwszy raz pojawiÂła siĂŞ o 19 dokÂładnie 31 stycznia. TrwaÂła ta przygoda tylko 7 misesiĂŞcy i 6 dni. :cry: :cry: :cry: Dzisiaj mija dokÂładnie miesiÂąc od kiedy Anitka poprowadziÂła swoje ostatnie fakty w niedzielĂŞ 5 wrzeÂśnia. Ja AnitkĂŞ oglÂądaÂłem od poczÂątku kiedy byÂła w faktach o 19 i nie opuÂściÂłem ani 1 sekundy.
W faktach popoÂłudniowych 1 raz pojawiÂła siĂŞ 5 wrzeÂśnia 2003r.

WydawaÂło siĂŞ, Âże jest to normalne jak taka prezenterka z faktĂłw popoÂłudniowych przechodzi z czasem do faktĂłw o 19 ale jest nienormalne kiedy z dnia na dzieĂą z nich odchodzi. :cry: :cry: :cry:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

To zdecydowanie nie jest normalnym i zdrowym zjawiskiem
KoteriĂŞ i nepotyzm trzeba tĂŞpiĂŚ jak zarazĂŞ, bo rozprzestrzenia siĂŞ w zaskakujÂąco szybkim tempie :!:

Tak myÂślaÂłem, Âże ty Michos bĂŞdziesz to wiedziaÂł :lol: . DziĂŞki!

Wiêc przegapi³em tyle wydaù faktów Jeszcze miesi¹c temu bym siê tym nie zmartwi³, ale teraz kiedy Anity nie ma ju¿ w g³ównych, to jest przygnêbiaj¹ce, ¿e tak póŸno dostrzeg³em Anitê!

Cholera, niektĂłrzy (p. Kajdan :twisted: – partacz) to nie potrzebujÂą w ogĂłle startowaĂŚ z nizin, od razu dostajÂą siĂŞ na wyÂższe loty! Anita pó³ roku mĂŞczyÂła i dusiÂła siĂŞ w popoÂłudniowych, zanim wpuÂścili jÂą do g³ównych :twisted:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

No tak najpierw mêczy³a siê w popo³udniowych potem awans do g³ównych a teraz bez zadnych powodów zsy³ka znów do popo³udniowych.
Chore to wszystko jest.
Wiêc przegapi³em tyle wydaù faktów Jeszcze miesi¹c temu bym siê tym nie zmartwi³, ale teraz kiedy Anity nie ma ju¿ w g³ównych, to jest przygnêbiaj¹ce, ¿e tak póŸno dostrzeg³em Anitê!
Ja siĂŞ tylko cieszĂŞ, Âże mogÂłem oglÂądaĂŚ te wszystkie fakty ale w tej chwili to marne pocieszenie. Jak czÂłowiek przypomni sobie te cudowne chwile kiedy Anitka byÂła w faktach to robi mu siĂŞ okropnie smutno i robi mu siĂŞ Âżal Âże to wszystko tak krĂłtko trwaÂło.
Cholera, niektĂłrzy (p. Kajdan – partacz) to nie potrzebujÂą w ogĂłle startowaĂŚ z nizin, od razu dostajÂą siĂŞ na wyÂższe loty!
On jako jedyny tak szybko awansowa³. Nie prowadzi³ wogóle popo³udniowych tylko od razu do g³ównych. Jest to jedna z najciemniejszych stron faktów(najciemniejsza pochanke). :twisted:
ChociaÂż z jednej strony jest to zagadak ale z drgiej wszysccy wiemy Âże dostaÂł siĂŞ tam dzieki znajomoÂściom(nepotyzm) :twisted: :twisted: :twisted:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

ja siĂŞ teÂż ciesze Âże siĂŞ przekonaÂłam do Anitki zanim jÂą wywalili z FuctĂłw i mogÂłam jeszcze troche sobie jÂą pooglÂądac ;)

co wy macie do A*tomata ? wogóle z szacunkiem Grzegorz Kajdanowicz.To jest przeciez bardzo profesjonalny prezenter prawdziwy Anchor man a wy siê tam jak¹œ Anita zachwycacie. Nie znacie siê na prawdziwym dziennikarstwie.Poprostu mu zazdroœcicie zas³u¿onego awansu i wymyœlacie jakieœ bajki o nepotyzmie i koterii.I jeszcze siê tej Justyny czepiacie naprawde nie rozumiem :)

a tak powaznie to Ryman pokazuje klasê ostatnio zapowiada te¿ Fuckty popo³ódniowe a nie tylko te o 19.00 na pewno jutro tez zapowie i bedzie wiedzia³ ¿e Anitkê zapowiada ;)
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

To akurat, ¿e zapowida fakty popo³udniowe to nie jest dziwne. Napewno im kazali aby rozpromowaÌ trochê te fakty i powiedzieÌ w ten sposób o zmianie emisji programu. Akurat to, ¿e zapowie dzisiaj fakty popo³udniowe to nie jest powód do radoœci. Wiesz kamuii jemu to wisi i powiewa gdzie jest Anitka bo wszyscy tam zajêci s¹ sob¹ i z pewnoœci¹ cieszy siê ¿e jest pochanke w faktach bo ³¹czy ich przyjaŸù.(czêsto prowadzili razem program czy pracuj¹ w magazynie 24h itp.)
Anitka jest mÂłoda i przez innych moÂże byĂŚ dyskryminowana.(szczegĂłlnie przez starszych)

Ja ostatnio na Âżadne fakty nie mogĂŞ patrzeĂŚ bo robi mi siĂŞ nie dobrze jak patrze na ten program.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

eeejjj sam przeciez mĂłwiÂłes Âże Ryman pozwalaÂł Anitce prowadziĂŚ czesto w tyg Fuckty wiĂŞc sÂądze Âże akurat jemu to nie powiewa i myÂślĂŞ ze ANitkĂŞ teÂż lubi tak samo jak z Pochanke z Anitka pracowaÂł i nie ma powodu zeby jej ie lubiĂŚ zresztÂą pewnie lubi obie i tyle ;) a z tym promowaniem to chyba teÂż nieprawda bo inni jakoÂś ich nie promowali no raz je Pochankowa zapowiedziaÂła kiedy byÂł mecz i zrobiÂła to z czystej zÂłoÂśliwoÂści.
Jak dla mnie Ryman jest ok tzn wczoraj mi podpadÂł tymi zaburzanami i na koĂącu sztucznie wykreowanym przez tvn newsem ale tak to jest ok :)
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

To, Âże czasami prowadziÂła fakty w tygodniu to nie dziĂŞki rymanowi tylko pieczyĂąskiemu(czy dziĂŞki komuÂś waÂżnemu kto siĂŞ tym zajmuje) ktĂłry rozpisuje dyÂżury. Anitka prowadziÂła w lipcu zawsze 3 razy w tygodniu a tak w przewaÂżajÂącej wiĂŞkszoÂści tylko w weekendy.
Jeszcze w lipcu to niewiadomo jak to by³o bo urlopy, nowe studio i wiele innych rzeczy nie wi¹¿¹cych siê z prowadzeniem programu.

Jak ostatnio ogl¹da³em fakty to czuje, ze ten ca³y program jest naci¹gany i robiony na si³ê tak aby zape³niÌ te 25 min.
a z tym promowaniem to chyba teÂż nieprawda bo inni jakoÂś ich nie promowali no raz je Pochankowa zapowiedziaÂła kiedy byÂł mecz i zrobiÂła to z czystej zÂłoÂśliwoÂści.
MoÂże dopiero co wpadli na pomysÂł zapowiadania faktĂłw o 16.45 :?:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Niech promujÂą, niech promujÂą zwÂłaszcza czw – pt., teraz to mĂłj program informacyjny nr 1 :lol:

Co do tych dyÂżurĂłw Anity pod koniec czerwca i w lipcu (pt. - nd.), to to raczej wyglÂądaÂło na awans, a w przyszÂłoÂści na jeszcze wiĂŞkszy, czyli fakty w tygodniu (pn. – pt.). A tu masz, wielkie pfffffffffffffffffff :cry:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

No to piĂŞknie. To nawet fakty popoÂłudniowe zabrali Anitce. Przed chwilÂą ziemiec zapowiedziaÂł redo. W poprzednim tygodniu prowadziÂła w koĂącu tylko 1 raz te fakty i w tym wyglÂąda na to, Âże bĂŞdzie je prowadziÂła raz lub wogĂłle. PrzypomnĂŞ, Âże byÂła tylko w poniedziaÂłek i we wtorek do 11. Stopniowo, powoli jest usuwana z kazdej pozycji programu. :cry: :cry: :cry: To trwa wÂłaÂśnie od poczÂątku wrzeÂśnia od kiedy nie prowadzi faktĂłw o 19 i widaĂŚ, Âże trwa to dalej. :cry: :cry: :cry: Nie wierzĂŞ tu w przypadki tylko jest to trwaÂła jej degradacja.:cry: :cry: :cry:
ODPOWIEDZ