Jesień 2008 w TVN
Moderator: Łukasz
Re: Jesień 2008 w TVN
My nie wiemy, ale w TVN-ie pewnie to wiedzą i wkrótce z nami się tą wiedzą podzielą (biuro reklamy). 

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

http://reklama.tvn.pl/6902,1502160,ramowka.html
TVN podał ramówkę na wrzesień. Nie widać ''Heli w opałach''. Myślę, że 16:30 (Przed Supernianią) to była zła pora i Hela pojawi się dopiero w listopadzie o 17:30 po zakończeniu premierowych emisji Superniani.
Z seriali zagranicznych oprócz nowego Dextera zostanie ''Nie z tego świata'' i ''Sesk w wielkim mieście''.
Generała też na razie we wrześniu nie ma...
TVN podał ramówkę na wrzesień. Nie widać ''Heli w opałach''. Myślę, że 16:30 (Przed Supernianią) to była zła pora i Hela pojawi się dopiero w listopadzie o 17:30 po zakończeniu premierowych emisji Superniani.
Z seriali zagranicznych oprócz nowego Dextera zostanie ''Nie z tego świata'' i ''Sesk w wielkim mieście''.
Generała też na razie we wrześniu nie ma...
Czyli aż 2 nowości w tym jedna zagraniczna we wrześniu? 

O 10:55 widzę nowe programy jak ''Republika Małolatów'' czy kontynuację ''Prostego życia''... Ciekawe, co z Tym Generałem :mhm:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Ma trwać 75 minut... Może pierwsze 5 odcinków (kastingi) mają inną długość.
Powtórki Mam Talent będą w niedzielę.
Powtórki Mam Talent będą w niedzielę.
Widzicie to?! "Na wspólnej" o 20.15! Właśnie to zauważyłem.
Ucieczka przed "M jak miłość"? :uhh:

Dopiero teraz to zauważyłem
W sumie to byłą słuszna decyzja. W poniedziałki i wtorki oglądalność Na Wspólnej byłaby naprawdę bardzo mała, więc to dobry wybór. Tym sposobem TVN zniszczy ''Barwy szczęścia'' 

Szkoda tylko że filmy będą emitowane dość późno 

Mam Talent trwać ma do... 22.20. Przykładowo film "Ocean's Eleven: Ryzykowna gra" zaczyna się właśnie o tej godzinie - 22.20. Szkoda, bo w sobotę o 21.40 często były dobre filmy - 22.20 to trochę późna pora na rozpoczynanie oglądania filmu.
Tak jak mówię - Pierwsze 5 odcinków (Kastingi) będą zapewne odcinkami dłuższymi. Potem kolejne 6 (5 + finał) będą krótsze, gdyż w każdym zobaczymy tylko 8 występów (W finale 10).
Ktoś tu wspominał o przeniesieniu NA WSPÓLNEJ na wcześniejszą godzinę. Był to bodajże kamiltvnfan. Miał rację
też tak myślałem. NA WSPÓLNEJ o 20:15 to bardzo dobry wybór.

Dobry wybór, no i W11 będzie się lepiej oglądało w późniejszej porze 

Dobry krok TVN-u z przeniesieniem "Na Wspólnej".
Raczej nie poradziliby sobie z "M jak Miłość", ale "Barwom szczęścia" powinni dać radę.
Jestem bardzo, bardzo ciekawy czy, a jeśli tak to jak przełożą się te zmiany na oglądalność nie tylko pozycji TVN-u, ale także Dwójki.

Jestem bardzo, bardzo ciekawy czy, a jeśli tak to jak przełożą się te zmiany na oglądalność nie tylko pozycji TVN-u, ale także Dwójki.

Mi się wydaje, że odcinki na żywo będą trwały tyle samo co te z castingów.Adrian ;P pisze:Tak jak mówię - Pierwsze 5 odcinków (Kastingi) będą zapewne odcinkami dłuższymi. Potem kolejne 6 (5 + finał) będą krótsze, gdyż w każdym zobaczymy tylko 8 występów (W finale 10).

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Początkujący