Filmy | TVN | TVN7 | TVN Fabuła | Metro
Moderator: Łukasz
Re: Filmy w TVN
Mnie tam się podoba. The Ring o 22 czy Oszukać przeznaczenie będzie oglądało się bardzo dobrze
Myślę, że w październiku zobaczymy Oszukać przeznaczenie 3, bo 1 i 2 części bez powodu by znów nie powtarzali (Na wiosnę ostatnio były w TVN i TVN Siedem..)

Bedzie "Monachium" mam nadzieje, ze w HD!
Fajnie byłoby aby zamiast Super Kino w piątek pojawiło się nowe pasmo filmowe pt.Super Kino Premiera(same premiery filmów). Wystarczyłoby tylko aby TVN co roku kupował 52 filmy premierowe. Zwykłe Super Kino- składające się z filmów które kiedyś już były emitowane mogłoby być w Sobotę.
Co tam 52 premiery, przecież to kosztuje grosze
Może zrobimy od razu codziennie Super Kino Premiera, to tylko 364 premiery, każdego na to stać 

Taaaa... więcej takich bezsensownych pomysłów... 

-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Niech TVN od razu zrobi kanał TVN Premiera.adner pisze:Co tam 52 premiery, przecież to kosztuje groszeMoże zrobimy od razu codziennie Super Kino Premiera, to tylko 364 premiery, każdego na to stać

Nie chcielibyście co tydzień obejrzeć premierę filmu???
Ps.Taki Polsat na samą jesień przygotował 25 Premier. Widać TVN jest od niego słabszy i woli seriale.
Ps.Taki Polsat na samą jesień przygotował 25 Premier. Widać TVN jest od niego słabszy i woli seriale.
Mam rewelacyjną propozycję, wybierz się do kina i oglądaj premiery nawet codziennie 

Premiera nie oznacza, że film jest dobry 
Premiera w piątki byłaby bez sensu. Nieraz TVN daje premiery filmów animowanych i rodzinnych. One nie nadają się na godzinę 20

Premiera w piątki byłaby bez sensu. Nieraz TVN daje premiery filmów animowanych i rodzinnych. One nie nadają się na godzinę 20

Chciałbym co tydzień obejrzeć dobry film - nawet powtórkę. Byle dobry.ortax123 pisze:Nie chcielibyście co tydzień obejrzeć premierę filmu???

oj zgadzam sie juz widze pare premier ktore sa średnie...Adrian ;P pisze:Premiera nie oznacza, że film jest dobry
TVN innowacja i nowoczesność...
Tylko popatrzcie na to, że rocznie nie powstaje 50 filmów - a wiele więcej ok. 750. Tak więc z takiej ilości napewno znajdzie się 50 bardzo dobrych filmów. Nie można w kółko oglądać powtórek.
Jakbyś policzył wszystkie roczne premiery TVNu wyszłoby ci dość dużo
Nawet w wakacje doszukałem się małych premier. W piątek 15 sierpnia była premiera filmu dla dzieci z tym psem Cliffordem.

Zauważyłem, że te sobotnie komedie przeszły jakby na czwartek - Nigdy w życiu, Poznaj moich rodziców itd. W soboty po 22 to teraz nie czas na takie filmy, a w czwartki o 21:30 jak najbardziej 

A mi się to nie podoba, powinny tam pozostać Prawdziwe Historie... praktycznie jedyna seria filmów, które da się oglądać.