Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Re: Anita Werner - wątek największych fanek i fanów
Anita sama wypadła rewelacyjnie!
Tylko kiedy red. Durczok to zauważy...? Ale z Grzegorzem tworzą zespół który aż chce się oglądać.

-
- Fanatyk :)
Ktoś ma film z tej rozmowyKamked pisze:Ma ktoś więcej capsów lub film z tej rozmowy?
![]()

-
-
Anita wczoraj róznież była o 21:00 w M24h.
Ano była i powinna tam zostać na stałe bez dwóch zdań :] Anita to Anita - wiadomo , kolejna pochwała to żadne wydarzenie
Ale Ona ma wielką łatwość w rozmowach , wszystko się dowie w umiejętny sposób czyli bez natarczywości i przerywania rozmówcy .Na przykład wczoraj w rozmowie z R.Sikorskim . Nie ma co więcej dodawać :tanczy:

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
No nawet publiczne pochwały pana Nitrasa nie zrobiły na Anicie większego wrażeniamaxxx pisze:Anita to Anita - wiadomo , kolejna pochwała to żadne wydarzenie![]()

A tak poza tym to ciekawe czy dzisiejszy weekendowy M24 w wydaniu Anity to zapowiedz jakis lepszych czasów dla Niej w tym programie. :mhm:

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
Na dwoje babka wróżyła :hyh:A tak poza tym to ciekawe czy dzisiejszy weekendowy M24 w wydaniu Anity to zapowiedz jakis lepszych czasów dla Niej w tym programie. :mhm:
1.Intensywne kombinacje w obsadzie M24 zaczęły się niedługo przed końcem wakacji.
2.Nowa ramówka dopiero się zaczęła.
Trudno wywnioskować, czy to jeszcze eksperymenty, czy też trwałe zmiany :mhm:
Luksusowe lodówki już tak mają.No nawet publiczne pochwały pana Nitrasa nie zrobiły na Anicie większego wrażenia Powiedziała tylko 'dobranoc' tonem sugerującym żeby juz dał spokoj

Anita znów w Playboyu!

Ale spokojnie - to tylko krótka wypowiedź i małe zdjęcie głowy z szyją w artykule pod tytułem: Najlepsze wagary. Właściwie to ta jej wypowiedź jest nudna, bo chyba Anita nie lubiła chodzić na wagary.
Obok same pikantne opowieści o wagarach Maleńczuka, Majewskiego, Stańko, a Wernerowa taka zachowawcza. :aniol:Anita Werner dla Playboya pisze:W zasadzie nie pamiętam żadnych wagarów. W pamięci została mi tylko informacja, że szkołę najchętniej opuszczałam wiosną i zawsze w czasie fakultatywnych zajęć z historii. Mam też przed oczami obrazek uciekania z szacownych murów łódzkiego I LO imienia Kopernika. Na tym obrazku jest intensywne słońce, ale szczegółów nie pamiętam. Pewnie było jak zwykle - zbiorow wypadalismy gdzieś na Piotrkowską. Wagary były oczywiście w pełnej tajemnicy przed mamą. Gdyby się dowiedziała, pewnie pomyslałaby, że się staczam i jestem zdemoralizowana.
Ach i nie dociekajcie skąd miałam tego Playboya. :>
-
- Czasem tu wpada
Ale dziś w DNŻ Anita się uśmiechała :tanczy: Naprawdę dawno jej nie widzieliśmy w tak dobrym nastroju
Niestety nie zrobiłem żadnych capsów 

A Anita znowu w rankingu "Które Polki podobają się polskim lesbijkom?"- jeśli dobrze rozumiem to jest 2.
Jak mnie pamięć nie myli to to nie pierwszy raz, kiedy Anita jest wysoko w tych "specyficznych konkursach" portalu kobiety kobietom(czy jakoś tak).
Link do tego mi nawet na głównej stronie onetu wyskoczył(Boże, co czytają Polacy
)

http://zyciegwiazd.onet.pl/62847,1,1,kt ... lerie.html
Cóż, pozostaje mi tylko powtórzyć, że wolałbym Anitę widzieć w innych rankingach na wysokich miejscach
. Przynajmniej tam mógłbym, oceniać i porównywać bardziej fachowym okiem 
PS. Dodam tylko, że moim hetero-okiem inne Panie( w znacznej większości) urodą Anicie ustępują.
Zastanawia mnie tylko kto to zdjęcie wybierał.Jak patrzę na nie to mi staje przed oczami ten robot z Alternatywy 4 :nie: Chyba posiadam z 500 ładniejszych
Nie odpuściłem sobie i muszę napisać.
Jeśli Magdalena Środa ma być atrakcyjna to ja od dzisiaj szukam nieatrakcyjnej żony.
Mam nadzieję, że nie czyta tego nikt z wątku Kazimiery Szczuki, bo inaczej to już nie żyję.
Jak mnie pamięć nie myli to to nie pierwszy raz, kiedy Anita jest wysoko w tych "specyficznych konkursach" portalu kobiety kobietom(czy jakoś tak).
Link do tego mi nawet na głównej stronie onetu wyskoczył(Boże, co czytają Polacy

http://zyciegwiazd.onet.pl/62847,1,1,kt ... lerie.html
Cóż, pozostaje mi tylko powtórzyć, że wolałbym Anitę widzieć w innych rankingach na wysokich miejscach

PS. Dodam tylko, że moim hetero-okiem inne Panie( w znacznej większości) urodą Anicie ustępują.
Zastanawia mnie tylko kto to zdjęcie wybierał.Jak patrzę na nie to mi staje przed oczami ten robot z Alternatywy 4 :nie: Chyba posiadam z 500 ładniejszych

Nie odpuściłem sobie i muszę napisać.
Jeśli Magdalena Środa ma być atrakcyjna to ja od dzisiaj szukam nieatrakcyjnej żony.
Mam nadzieję, że nie czyta tego nikt z wątku Kazimiery Szczuki, bo inaczej to już nie żyję.

Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
-
Anita jest właśnie w "Dzień dobry TVN". 

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Mógłbyś pop coś więcej napisać o tej wizycie. 
Bycie sklerotykiem dało się we znaki i zapomniałem o tym, że teraz strona DDTVN oferuje nam taki luksus.
http://dziendobrytvn.plejada.pl/30,1363 ... detal.html

Bycie sklerotykiem dało się we znaki i zapomniałem o tym, że teraz strona DDTVN oferuje nam taki luksus.

Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...