[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
Teraz troche zmieniam zdanie co do listy bo podług JOŚ jest moim zdaniem lepsza.
-
- Początkujący
Dzisiaj o 14:14 Plejada poda nazwisko 14 uczestnika programu 

Obsada tej edycji bardzo słabiutka... Mam wrażenie, że TVN i Polsat sobie odpuścili ściąganie wielkich nazwisk. Wydaje mi się, że najlepszy skład będzie mieć GTnL.
A kibicował w TzG będę oczywiście Marcie Żmudzie-Trzebiatowska. Nawet jeśli tańczyć super nie będzie to chociaż urokiem osobistym nadrobi
A kibicował w TzG będę oczywiście Marcie Żmudzie-Trzebiatowska. Nawet jeśli tańczyć super nie będzie to chociaż urokiem osobistym nadrobi

Większość ludzi nie zwraca dużej uwagi na to kto tańczy, bo program i tak będą oglądać. Jak dla mnie osoby z tej edycji takie słabe nie są - Lepsze od tych z 5 edycji na pewno 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Fakt!!
To australijski windsurfingowiec Steve Allen, wielki przyjaciel naszego mistrza świata Wojtka Brzozowskiego

To australijski windsurfingowiec Steve Allen, wielki przyjaciel naszego mistrza świata Wojtka Brzozowskiego

Jeśli to ma być ten wielki 14, to ja już może podziękuje za tą 8 edycja - ratuje ją tylko Żmuda-Trzebiatowska...
Zaktualizowali strone zmieniając tylko napis na 8 edycja a gwiazd dalej nie podali choc wszyscy je znają.
Kajak podobno z Diablo
Kajak podobno z Diablo
-
- Początkujący
haha wczoraj prezentowałem mamie skład tzg i o co druga osobę było pytanie "kto to jest?" hahah bez komentarza
TVN innowacja i nowoczesność...
No to raczej ten sezon może być porażką
gwiazdy średnie niektóre bardzo słabe raczej Ranczo znowu dużo zabierze 

"Ranczo" wraca dopiero na wiosnę. Jesienią Jedynka będzie jakiś amerykański serial nadawać. Widzowie pozostaną więc przy TzG, albo "Skazanym na śmierć". Niedziela w tym sezonie stanie się niezbyt ciekawym dniem w tvktos pisze:raczej Ranczo znowu dużo zabierze